2016. március 17., csütörtök

02. CXVIII. Fejezet

Nos, végre ide is megérkezett a folyti:) 4 részt hoztam,  jó olvasást! Valamint, ebben a részben ismét egy +18-as jelenet várható :DDD♥♥


Naoki

Megszólalt a telefonja igen. Elég hangosan. Csak nem épp maga mellől. Hanem valahol a kupiból!
- Ez a telefonom – mondta az egyértelműt, és körbenézett.
- Hát hallom – álltam fel, és körbenéztem én is – De hol van?!
- Faszom se tudja – pattant fel ő is és benézett az asztal alá. Fülelni kezdtem (a hallásom elég jó) és próbáltam követni a csengőhangját. Lehajolva elkezdtem dobálgatni az alsó gatyákat, és a pólókat, szerte széjjel, hogy meglegyen az a baszás, és láttam, hogy ő is ugyanezt kezdi csinálni, az orra alatt káromkodva. Már komolyan mindent találtam a földön (azt is amire nem voltam kíváncsi) csak a telefont nem. Ahogy ő sem. Egészen addig, amíg négy kéz lábra ereszkedve, be nem néztem az ágy alá. És ott rezgett és zenélt az a szar. Macskásan kinyújtózkodva fél kézzel a kanapé alá nyújtózkodtam, és nagy nehezen kiszedtem egy zokni mellől. És kurvára fogalmam sincs hogy került oda. Na itt sürgősen rendet rakok, mert még valami megesz minket, ha így hagyom.
- Itt van – emeltem fel, és odahajítottam neki, mire ő feltartva a kezét pont elkapta, és gyorsan fel is vette. Én pedig addig az egyik szekrényből előhalásztam egy szennyeskosarat és elkezdtem felszedegetni a ruháit és a boxereit, meg az egyéb ruhadarabjait a földről, és szépen a kosárkába dobáltam őket, amik pedig tisztának tűntek, azt külön a kanapéra hajtogattam. Majd a kaja maradékokat is összeszedegettem, kihajítottam őket a kukába. Közben részleteket hallottam a beszélgetésből. Kb. rögtön levágtam, hogy apa az. Főleg, hogy úgy vette fel, hogy „Na mi van te geci?!”. Pont elborzadtam a mosogató láttán, mikor meghallottam a hangját a nappaliból.
- A FASZOMBA MÁR!! GYERE LE JÓ ISTEN!
Lehunyt szemmel megráztam a fejem. Mondtam, hogy fel fogja még keresni, nem tudunk ilyen könnyen kiszállni.


Dorian

Hazudnék, ha azt mondanám, nem lepődtem meg kurvára, de belül felgyulladt bennem a tipikus „Győztem” lángom. Ugyanis végül beadta nekem a derekát, és nem is kellett cselekhez folyamodnom. Fölényes vigyorra húztam a szám.
- A hercegnő óhaja számomra parancs – tereltem őt az ágy felé, megragadva a derekát, majd mikor a széléhez értünk, rálöktem, és fölé magasodtam. Nem szóltam semmit csak arra a jó szájára tapasztottam az enyémet. Enyhén megemelte a csípőjét, mire megnyaltam az alsó ajkát, és finomat beleharaptam. Résnyire nyitva a száját felnyögött, én pedig kihasználva az alkalmat, a nyelvemmel utat törtem magamnak, és hevesen lesmároltam, közben a két lába közé férkőzve, az ágyékomat az övének nyomtam.
- Dorianh… - sóhajtott fel, mikor elhajoltam tőle.
- Ccsst – kúszott egy vigyor a képemre, és végignyaltam az alsó ajkam. Megemelve az állát ismét lesmároltam, közben a toppja aljához nyúltam és egy pillanatra elhajolva áthúztam a fején, és most már ott volt előttem egy szál melltartóban és picsa nadrágban, kipirult arccal, az alsó ajkába harapva.
- Gyönyörű vagy hercegnő – vigyorodtam el, és a dereka fölé ülve két kézzel végigsimítottam azon a bomba testén, majd a nacijának a szélénél megálltam és egy mozdulattal… letéptem róla.
- Hupsz – haraptam az alsó ajkamba, és áthúztam a fejemen az atlétám. Egyből jobban éreztem magam amúgy. Végigmérte a mellkasomat, és a kocka hasamat, ami jót tett az eddig se kicsi egómnak, majd a nyakához hajoltam, és elkezdtem egyre lejjebb, és lejjebb csókolgatni, és harapdálni, végig a mellkasán, egészen a melltartó szegélyéig.
- Hmm… ez itt zavar baba – emeltem meg finoman a derekát, hogy megemelje magát, én pedig mögé nyúltam, és végig a szemébe nézve, egy jól begyakorolt, rutinos mozdulattal kikapcsoltam és az ágy mellé dobtam. Lepillantottam azokra a jó cicikre, és komolyan mondom, képes lettem volna elmenni, a puszta látványuktól is. Lehajoltam, és végigcsókoltam őket, de a mellbimbónál megálltam, és a nyelvemmel körözni kezdtem rajtuk, használva a nyelv pc-met. Azokat a nyögéseket hallani kellett volna geci.
- Nngh… Dorianh... – harapott az alsó ajkába és összeszorította a szemét, mire a fogaim közé fogtam őket, és keményebbek lettek, mint eddig, már ha ez lehetséges. Elidőztem rajtuk egy ideig, egészen addig, amíg a hercegnő az ágyékomnak nem préselte magát.
- Hercegnő… már nagyon forró vagy itt lent, nem igaz? – nyúltam le neki a puncijához és bugyin keresztül finoman megszorítottam neki, mire felnyöszörgött, nekem pedig egy jóleső sóhaj szökött ki a számon, és a nadrágomban már vészesen állt a farkam, de annyira, hogy már szinte fájt. Hozzá simulva egyre lejjebb és lejjebb kúsztam rajta, egészen a két lába közé. Leérve megcsókoltam őt a bugyiján keresztül, és éreztem, ahogyan egész testében megfeszült, és a csípőjét, akaratlanul is a számnak préseli. Végignyaltam az alsó ajkamat, és egy begyakorolt mozdulattal lehúztam róla a tangáját. És akkor megláttam. Ugyanolyan napbarnított, hibátlan, enyhén borostás és kurva izgató punci, mint amikor utoljára láttam. Emlékszem én rá… ugyanis jártam én már itt. Az emlékre akaratlanul is az ajkamba haraptam, és végignyaltam neki az egészet.
- Dorianh! – vágta hátra a fejét, és a hajamba markolt.
- Nicsak… máris nedves lettél – morogtam a bőrébe, és ismét végignyaltam, még be is nyaltam neki, majd megálltam a csiklójánál, és körözni kezdtem rajta. A piercingemmel is megpiszkálgattam, amitől egyre nedvesebb és nedvesebb lett. Már az orgazmus határán volt, de nem engedtem még elmenni. Hiába volt tűz forró, és hiába nézett rám úgy ahogy, mikor a dereka fölé térdeltem.
- Segítesz? – böktem az ujjammal a nadrágom övrészére elég beindult fejjel, mire odanyúlt, és elég ügyesen ki is kapcsolta, és ki is gombolta, még a sliccemet is lehúzta nekem. Ledobtam magamról a nadrágot, majd a bokszerem széléhez nyúltam, mire most ő harapott az alsó ajkába, és az arca még vörösebb lett, mint eddig. Egy apró perverz vigyor kúszott az arcomra, és pillanatokon belül, már megszabadultam a bokszeremtől is, és a két lába közé férkőztem. Fél kézzel megragadtam a faszom, és kissé fel-le húzogatva (nem mintha ennél is jobban fel lehetett volna izgatni) a bejáratához illesztettem.
- Hercegnőh…- suttogtam az ajkai közé, majd megmozdultam, és pont mikor lesmároltam, belécsúsztattam a farkam. Egy nagyot nyögött a számba, én pedig a fél könyökkel megtámaszkodva, a másikkal az arcát fogva, mozogni kezdtem. Kurva jó lyuka volt… nem volt tág, pont jó volt, nem szorította el túlságosan, egyszerűen geci jó volt. Nem mozogtam túl lassan, de finoman, tempós és ritmusos sebességet diktáltam. Hamar felvette velem a lépést, a csípőjét emelgette nekem, és átkarolta a nyakamat, végig karmolta a hátamat, majd a derekam köré fonta a lábait. Kis hangos volt, szóval a bátyáék, ha jönnek haza, biztos tudni fogják, hogy nem sakkozunk, vagy kártyázunk fent. De nem érdekelt igazán.
Mikor a csúcshoz közelítettem a hajába túrtam és a szemébe néztem. Látni akartam, ahogy elmegy. Amúgy már másodszorra, mert mikor beraktam, akkor már elment egyszer, hála a nyelvmunkámnak előtte. Az alsó ajkamba haraptam, és körülbelül ugyanakkor mentünk el, és láthattam, ahogy a hercegnőmet elönti a gyönyör, és a körmével végigszántva a hátamat elélvez, miközben én még a magömlés előtt kijöttem belőle és a lepedőre mentem.

- Hívtak – pillantottam a telefonomra, mikor egymás mellett feküdtünk az ágyban, és ő a mellkasomon pihentette a fejét – Oh jajj. Már csak ez hiányzott – morogtam az orrom alatt, mikor kiszúrtam a bátyámtól jött sms-t.
- Mi az? – hallottam meg a hercegnő fáradt, kissé bágyadt hangját. Hát így kikészítettem. Hát ez növeli az így is eget verő egómat.
- Gyűlés lesz és ott kéne lennünk, baba.


Mimoza

Raynera emeltem a tekintetem, aki épp pont elkalandozott. Láttam rajta, hogy nagyon nincs most itt.
- Valami bánt téged is, igaz? – szólaltam meg, mire felém kapta a fejét, és láttam, hogy már ellenkezett volna a szokásos fennkölt nézésével, de inkább elmosolyodott.
- Túl jól ismersz.
- Sasuke..? Igaz? – néztem rá szomorúan Bólintott.
- Értsd meg, neki se jó. Te is tudod mennyire szerette Nerot…
- Én mindent megértek. Csak azt nem, hogy amióta a barátnőcskéd színen van, már nem is vagyunk úgy, mint régen. Nem vagyunk igazán legjobb barátok. Néha pár nap vagy hét elejéig igen, aztán megint nem. Csak Nero így, és Nero úgy, meg Nero amúgy…
Ezen elmosolyodtam.
- Nero nagy hatással van a fiúkra – szegeztem a habokra a tekintetem.
- Ja, vettem észre – forgatta meg a szemét.
- De ne aggódj. Majd minden rendbe jön Sasuke és közted. És remélem Neroval se lesz annyira rosszban, mint most elképzelem… Tuti nem rajong érte túlzottan.
- Ezzel egyetértek. Ha te ilyet csinálnál, valószínűleg először megölnélek téged… aztán a csávót. Aztán magamat is.
Nem lepődtem meg, hogy ezt mondta, Rayne mindig is ennyire kisajátító volt, szóval nem akadtam fent ezen.
- Szerintem, nem lesz ez a gyűlés olyan barátságos hangulatú… - motyogtam az orrom alatt, és felpöccintettem egy habocskát.
- Hát nekem is van egy ilyen sanda gyanúm – rázta meg a fejét – Na siess, mert nem sokára kezdődik a gyűlés, és gondolom már nagyon látni, akarod a barátnődet… - kelt fel a kád mellől.
- Rendben, igyekszem – bólintottam, de valójában semmi kedvem se volt kimászni a jó meleg kádból. Az egyetlen, ami arra késztetett, hogy mégis, azaz volt, hogy Neruci ma itt lesz. Azóta nem beszéltem vele, mióta felhívott, és megkérdezte, mi van velem, én nagy körvonalakban ledaráltam neki, kilelkiztük magunkat, aztán mikor rákérdeztem vele, mi van, csak azt kaptam válaszul, hogy ezt hallgassam… ő látta Dorian kukiját. Szolid öt percig szakadtam ezután a röhögéstől. Szóval ja.
Kb. fél óráig ázhattam bent, utána kikecmeregtem, felvettem a melltartómat, a hozzátartozó csipkés kissé bevágós fekete francia bugyimat, egy szürke toppot, és egy vörös-fekete kockás, laza, kényelmes anyagú picsa nadrágot, megtöröltem a bitang hosszú hajam, és felkötöttem (úgy képzeljétek hogy tavaly óta már nőtt. Bőven a fenekem aljáig ér), így már csak a fenekem tetejéig ért, felvettem az otthoni papucsomat (ami ittenre való) és levonultam a hallba. Ahogy a lépcső aljára értem, megcsapott a lent lévő feszültség. Ugyanis akkor már ott volt lent a három fater… a NarouNaoki páros, (akik elég furán szemeztek a saját faterjukkal, plusz külön kanapén ültek tőle), Stefan, a DorianNero páros…és pont akkor lépett be a hallba Sasuke és az apja…


Sasuke

Mikor beléptem a Crusader hallba, az első, akit kiszúrtam, az Nero volt… annak a gecinek az oldalán. Ott álltak, és az a róka mocsok, a derekát fogta, és közben fölényesen vigyorgott rám. Ellentétben az exemmel, ugyanis az a kis ribanc, elég frusztráltan nézett a szemembe, én pedig idegesen, fortyogó dühvel néztem vissza rá. Lassan a kanapé felé lépdeltem, a faterommal és elég hevesen ledobtam magam rá, és előre dőlve rajta, az álló Nerot szuggeráltam, nem sokáig bírta a tekintetemet, mert utána elnézett, és magához szorította a kezében lévő plüssmedvét. Mennyiben fogadunk, hogy azt is az új fiúkájától kapta?! Szavakkal le sem lehet írni, mennyire ideges voltam.
- Hellóóó, Sweetheart! – ütötte meg a fülem egy ismerős, hang, amitől már rögtön felállt a hátamon a szőr, hát még mikor kimondta azt a jelzőt.
- Narouuu… Légy szíves – hallottam rögtön ezután az öccse kissé rosszalló hangját. Idegesen Silverman 1.0 felé kaptam a fejem, (aki külön kanapén ült az öccsével az apjától) és velőtrázón rámeredtem, ami a jelenlegi karikáimmal nem lehetett épp olyan látvány, amit szívesen látnál éjfélkor egy sikátorban.
- A kábszi rossz – szólalt meg Mendez, mire felemeltem a fél szemöldököm.
- Te csak kussolj be, Mendez… - sziszegtem felé a szavakat, és a gyomrom görcsbe rándult, ahogy megláttam, ahogy magához húzza, és a nyakába csókol, közben ott ül a képén az a diadalittas vigyora. Meg akartam ölni. Aztán a következő, akit kiszúrtam az a haverom volt. Azaz… Rayne. Aki éppen nem haverian méregetett engem, a szemben lévő kanapéról.
- Helló – köszöntem neki komoran.
- Szia… ex – fordult el tőlem, mire felemeltem a fél szemöldököm. Ex?! Szóval szakítottam vele is? Szépen lassan hozzánk lépdelt Mimi is, aki finoman integetett nekem.
- Szia Sasuke.
- Szia Mimi – intettem vissza, és próbáltam magamra erőltetni egy mosolyt, de nem igazán sikerült. Túl leamortizált voltam hozzá, de ahogy láttam ő se volt a toppon. Majd előszedtem a cigarettámat, közelebb húztam magamhoz a hamus tálat, és rágyújtva, a lábamat idegesen dobogtatva továbbra is „Megdöglesz” fejjel szuggeráltam Doriant és Nerot, akik közben leültek egy kanapéra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése