2015. december 23., szerda

02. XCIII. Fejezet


Köszönjük a több, mint 42 ezer oldalmegjelenítést!♥♥
(((Boldog névnapot kívánok minden Viktória nevű olvasóimnak (névrokonok, hahaha♥)))) 

Dorian

- Már megint a nődhöz mész? – támaszkodott a konyhapulton Stefan, szem forgatva, mire széles vigyor kúszott a képemre, miközben felvettem a sötétszürke atlétám, amiből tökéletesen kilátszott a rózsás mellkas tetkóm. Belőttem a hajam, zsebre raktam az iPhoneom, és felkaptam az én drága fekete Audi R8-asom kulcsát.
- MÉG nem a nőm. MÉG – nyújtóztam ki lustán – Te is meglátogathatnád a kis törpédet, ha már annyira „szereted”, de az ominózus Sasuke VS Nero eset óta nem is láttad. Nem értem, hogy bírod ki. Én belehalnék, ha azóta nem láthattam volna a hercegnőmet.
- Elfelejtettél valamit öcsi. A te prédád már nincs együtt senkivel, míg az enyém igen. Mégpedig a Királlyal. Aki már azért meg akar skalpolni, ha ránézek a nőjére.
- És fel akarod adni vagy mi? Irgum-burgum testvérbátyám, még csalódok benned. Az enyém a Kábszissal volt együtt, de én akkor sem hagytam békén, és lááám! Most külön vannak – vontam vállat kuncogva, majd vállba veregettem amolyan „Szedd össze magad” félén, és ki is bandukoltam a kocsimhoz. Beülve megszólalt a rádióból az Arashtól a Temptation. Semmi kedvem se volt elkapcsolni, szóval hagytam. Beindítottam a motort, és elhajtottam a háztól. Gondoltátok volna, hogy este fél nyolckor geci akkora forgalom van, egy gecis baleset miatt, hogy kb. 1 órába telt volna, mire átérek a szépségemhez?! De én kis geci vagyok, és egész egyszerűen, kb. két százzal, kielőztem mindenkit, amiért kaptam is káromkodásokat, meg dudálásokat, de leszartam, mert nekem sürgős hercegnőzhetnékem volt. Szóval csak kinyúltam a kocsiból, hátramutatva a középső ujjamat. A kocsiban még a nyelvemet is kinyújtottam, de azt ők nem láttak. Helyes, orgazmust is kaptak volna rögtön. Kb. nyolcra értem oda a házukhoz.
- Te meg mit keresel itt már megint?! – üdvözölt engem a hercegnőm, mikor ajtót nyitott. Ja, kb. rácsimpaszkodtam a csengőre, még a Boci, boci tarkát is eljátszottam két szólamban, csak hogy örüljenek nekem a szomszédok, és ő is. Jól végigmértem. Még mindig annyira vadító, hogy itt a helyben, az ajtóban szanaszét dugnám. Ám a kezében ott szorongatott… Egy plüss medvét… Amit én vettem neki. Felkuncogtam, egy jóleső álnok vigyorral, mire sietve a háta mögé dugta.
- Ejnye… hát így kell üdvözölni egy jó barátot? – vigyorodtam el – Na, beengedsz?
- NEM – válaszolta megemelve a hangját, mire hirtelen az oldalához nyúltam és megcsikiztem, ő pedig reflexből félreugrott, így én szabadon beléphettem, amit meg is tettem, mégpedig nagyon szívesen – Ez magánterület sértés!! – rivallt rám.
- Akkor sértem a magánterületed – huppantam le a kanapéra a nappaliban, és onnan néztem rá.
- Miért jöttél? – dobta le a macit mellém morcosan, amit én a kezembe vettem és piszkálgatni kezdtem.
- Csak látogatóba!
- Nem kell a TE látogatásod!!
- Megszokhattad volna már – kuncogtam fel – Nocsak, nocsak, ma a szokottnál is feszültebb vagy hercegnőm, történt valami? – dőltem hátra kényelmesen, és magam mellé ültettem a medvét.
- Semmi – morogta az orra alatt, mire pillanatokon belül ott teremtem, és két kezembe fogtam az arcát, és az én aranybarna szemeimmel, mélyen az ő zöld (most kissé ijedt) szemeibe néztem.
- Ne hazudj nekem hercegnő, tudod, hogy azt nem szeretem… - suttogtam, és csak pár centi választotta el az ajkainkat – Vagy elmondod, vagy…. – kezdtem vigyorogva, mire durván ellökött magától, én pedig egy diadalittas vigyorral lehuppantam a kanapéra, és vártam a mesedélutánt.
- Na? Elmondod? Vagy kénytelen vagyok egyet adni… Úgyis olyan rég csókoltalak meg! Kezd hiányom lenni.
Idegesen méregetett, én pedig szórakozottan vissza, ezt egészen addig játszottuk el, míg le nem huppant mellém… Azaz nem… A maci mellé, mert az a kis gedva közöttünk ült. Orvosoltam is a problémát, egész egyszerűen félrehajítottam, és közelebb ültem a szerelmemhez.
- Hé!! Ne bántsd Heroldot!! – csattant fel.
- Idegesített, hogy Herold melletted ül, én akarok melletted ülni… - vigyorodtam el, mire megremegett a szája széle, mert elfojtott egy mosolyt – Na! Hallgatlak, hercegnőm!
- Csak a bátyám és a nője… - nézett félre.
- Rosszul bánnak veled? – kérdeztem rá egyből, mire meglepődött, és lassan fejet rázott.
- Mi?.. Nem.. Csak a nő.. Tudod.. öhm, teherbe esett.
Csendben figyeltem rá, a fülemet hegyezve, és hallgattam, szóval folytatta.
- És.. – szorította ökölbe a kezét – Pont az érkezésed előtt hallottam, ahogy…- sziszegte, és felpattant a kanapéról – Ahogy azt ecsetelgeti az anyjának, hogy… el akarja vetetni a gyereket, és azt hazudni a bátyámnak, hogy balesetet szenvedett!! Látnod kellett volna a bátyám arcát! ANNYIRA ÖRÜLT NEKI!! – járkált idegesen összevissza – Annyira boldog volt, és látszott az őszinte öröm az arcán! Dorian, ha meghal a gyerek Stacy hasában, a bátyám belerokkan! Annyira várja!! És tökre beleélte magát hogy apa lesz!! Erre a nője el akarja vetetni, de… de… miért? Azért, mert „fiatal”?! Chani megbízható, van munkája, aranyos, szerető apuka lenne, de… nem tudom, hogy reagál majd, ha meghal a gyereke, hiszen annyira várja! Lehet, hogy már nem is lesz ugyanolyan! Azt meg ÉN nem élném túl! Egyszerűen nem engedhetem, mert… mert… - kezdett el kapkodni a szavak között kétségbeesetten, mire én gyorsan, ruganyosan felálltam, és megragadva a derekát magamhoz húztam, és egy csókot nyomtam a szájára, (még mindig geci jó szája van) hogy kizökkentsem, mielőtt agyvérzést kap. Köpni-nyelni nem tudott, mikor elhajoltam, és még futólag megnyaltam az arcát.
- Nyugodj meg szépen hercegnőm… aztán folytasd. Senkinek se lenne jó, ha a szerelmem agyvérzésben halna meg, annál te jobb halált érdemelsz – kúszott egy vigyor a képemre, és visszahuppantam a kanapéra, majd szórakozottan, és várakozón meredtem rá.


Mimoza

- Mimi.. - szólt be a bátyám az ajtómon, résnyire nyitva azt. Én éppen valami ritka szar, ecchi visual novellel játszottam, ahol a csaj már attól felnyögött, hogy puncijával neki ment egy asztal szélének.
- Ne pas déranger… - böktem oda, de felé sem fordultam. Ha nagyon haragszok, franciául beszélek hozzá. Ez amúgy azt jelenti, hogy „Ne zavarj” . Majd hozzá tettem – Rayne még itt van?
- Nem.. elment – de hangja olyan fura volt. Ezen felhorkantottam.
- Persze, hogy persze… - ráztam meg a fejem hitetlenül – Miért is hittem azt, hogy őfelsége, akár egy percet is maradna, amíg lenyugszom…
Ám ekkor Joshua hirtelen mellettem termett, és kikapta a kezemből a konzolt.
- HÉ!
- MIMOZA DIOR PHANTIMIVE!! FIGYELJ RÁM, MIKOR HOZZÁD BESZÉLEK!! – vágta le a földre, mire megrezzentem. A szeme megint olyan, mint apáé volt – TE KOMOLYAN GONDOLTAD?!
- Mi.. Mit?
- HOGY ITT AKARSZ HAGYNI ENGEM?!! A BÁTYÁDAT?! AKI EGÉSZ EDDIG NEVELT TÉGED, AKI AZ EGÉSZ ÉLETÉT ARRA ÁLDOZTA, HOGY NEKED JÓ LEGYEN, TE EGY FASZÉRT ELHAGYSZ ENGEM?!! MERT MOST PER PILLANAT VAN EGY GAZDAG HAPEKOD, AKI MEGDUG MEG TELETÖM PÉNZZEL!! ÉS TE EGY ILYEN EMBERÉRT HAGYOD EL A BÁTYÁDAT?!!
- Josh… Senki se mondta, hogy elhagy…
- DE!! A GECIS FUTTATÓD, AZ MONDTA!!
Erre felment az agyvizem, és felpattantam az ágyról.
- NE NEVEZZD FUTTATÓNAK!! ELFELEJTETTED, HOGY ÉN NEM ANYA VAGYOK!! ÉN NEM BASZOK FŰVEL-FÁVAL, ÉS NEM VAGYOK KURVA!! NEKEM NINCSEN FUTTATÓM!
- DE VELE BASZOL!!
Erre nem szóltam semmit, csak idegesen meredtem rá, de ő a torkomhoz kapott, és közelebb rántott magához.
- NEM BÍROM EZT TOVÁBB ELVISELNI!! ÉS NEM MÉSZ SEHOVA!! NEM KÖLTÖZÖL EL SE VELE, SE SENKIVEL, MÉG NEROVAL SEM!!! SENKIVEL ÉRTED?! ITT MARADSZ SZÉPEN MELLETTEM, ÉS NEM MÉSZ SEHOVA!! MEGTILTOM! ÉS HA ELMÉSZ HOZZÁ, AJÁNLOM, HOGY MIRE HAZAÉREK, LEVETKŐZVE VÁRJ, MERT ÁTELLENŐRZŐM A TESTED HOGY BIZTOS NEM ÉRT-E HOZZÁD, MERT AZT IS MEGTILTOM, HOGY DUGJ VELE!! MERT MI VAN, HA TEHERBE ESEL?!! AKKOR AZZAL A KURVA GYEREKKEL FOG MAGÁHOZ LÁNCOLNI!! Ide hallgass Mimoza… - halkult el hirtelen a hangja – Ha mégis teherbe esel… saját kezűleg vágom ki belőled azt a gyereket... Mert velem… kéne basznod. NEM VELE!
Az ereimben megfagyott a vér. Remegő íriszekkel meredtem a bátyám most sötétkék szemeibe, amik most vérszomjasan fürkésztek.…. Mi? Ez megbolondult!!
- Joshua…
- Fasz kell neked?!! Miért rohansz egyből hozzá?!! Itt vagyok én is! Itt van az én faszom is!! Én is nagyon szívesen kielégítelek, hiszen a húgom vagy, és szeretlek téged!
- Josh… ezt csak az idegből mondod… - nyekeregtem, és a szívem majd kiszakadt a mellkasomból. Mi ütött belé?!
- Hidd csak ezt Mimi…- dobott el magától durván, mire hátratántorodtam és a földre estem – Mire félóra múlva felérek, legyél levetkőzve. Hiszen ott aludtál nemrég. Át kell téged ellenőrizni – és ezzel rám csapta az ajtót ÉS BEZÁRTA!! Biztos nem fogok levetkőzni!! EZ HALÁL BIZTOS!! Akkor inkább a szobámba maradok, de ő biztos nem jön be. Az ajtó elé toltam az íróasztalom és kitámasztottam a kilincset, hogy ne tudja lenyomni. Majd hevesen dobogó szívvel, leültem az ágyra, és meredtem magam elé. Egyszer csak azt vettem észre, hogy a combomra, cseppek hullanak. Értetlenül az arcomhoz nyúltam, és csak másodpercekkel később sikerült csak beregisztrálnom, hogy a könnyeim hulltak a combomra. Kegyetlenül letöröltem őket, majd a laptopomat felkapva, idegesen a falhoz vágtam. Vicsorogva meredtem a berepedt falra, majd borogatni kezdtem.
- A KURVA ÉLETBE!! – zuhantam a földre, és két kezemmel a szőnyegem szőrszálaiba markoltam, és a könnyeim a textilre hullottak. Nem akarom megint azt… amit apánál. Ám ekkor az ágyamon fekvő telefonomból, megszólalt a messenger hang. Lassan odakúsztam, és a földön ülve, megtámasztottam a matracon az államat, és kissé összeszorítva a szemem (mert hogy be volt sötétítve a szobába, mint mindig így kicsit rosszul esett a hirtelen fény. ) feloldottam a zárat, persze előtte kiikszeltem azt a tonnányi SMS-t, amit Jonathantól kapok. Tulajdonképpen írhatnék Raynenak is, hogy segítsen, mert Joshua megőrült, de haragszom rá, kurvára.


Naoki

Éppen a konyhába ültem a macbookommal, és Mimivel beszélgettem facen. Szinte átéreztem a képernyőn, hogy valami baja van, de sehogy se tudtam meggyőzni. A meki kajánál majdnem megtört, de végül ott sem. Aztán terelte a témát az egyetemre, hogy én miért nem megyek, pedig meglenne az eszem hozzá. Egyszerű. Nem akarok kifáradni. Az egyetem fárasztó, az egész napos alvás jobban hangzik. Szóval, ja épp elvoltam, mikor a bátyám ballagott be a konyhába, egy energiaitalos dobozzal a kezébe.
- Már fent vagy? Egy 10 perce még fent aludtál – dobta ki a kukába, mert gondolom, már kiitta az utolsó cseppig.
- Ja, de rosszat álmodtam – dörzsöltem meg a szemeim.
- Mit?
- Megbeszéltük, hogy nem hozzuk szóba – vágtam rá rögtön, mire leesett neki, és elkomorodott.
- Figyi Naoki, bocs.
- Miért?
- Amiért nem fogtam be a pofámat, még a jó múltkor.
Ezen halványan elmosolyodtam és megráztam a fejem.
- Elsősorban nem tőlem kéne ezért bocsánatot kérned – hajtottam le félig a laptop tetejét, és kinyújtózkodtam – Az üres tányért, amit pedig fent hagytál az ágyadon, a szobánkba hozd le, majd elmosogatom, ne ott fent rohadjon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése