2015. december 20., vasárnap

02. XCII. Fejezet

Naoki
           
- Most mi a faszomat nézel így rám??!! – kiabált le hirtelen a bátyám, miután mindenki elment, én pedig lesújtón rámeredtem, a kanapén ülve és halványan ráztam a fejem, hogy ilyen nincs – Jhaaa igeeen, tudom mááár! Most jön az a rész, amikor jól lebaszol és megint meg kell verjelek, mert hisztis kurva leszel!!
- Nem, Narou – masszíroztam meg az orrnyergemet – Csak azt akarom kérdezni, hogy mire volt ez jó? Oké, hogy nekem elmondtad és nekem kitomboltad magad, de neki miért kellett?? Tudtad, hogy ez lesz a vége! És ne mondd azt, hogy nem gondolkoztál meg, hogy csak úgy kicsúszott! Mert ezt direkt csináltad! Már megint… - forgattam meg a szemeimet. Mindig miatta kell szégyenkezzek mindenki előtt, hogy ekkora egy világi fasz!
- Igen, direkt csináltam, és??!! Faszom Naoki, ez nem járja!! Már kurva sok idő eltelt és a galambom még mindig kurvára farok állító!! Főleg azzal kis szexi piercinggel a köldökében! És rettentően idegesített, hogy Matsuko szanaszét baszta!!! Ráadásul az a róka geci is hozzáért… - csapkodott dühösen – ÉN MEG NEM!!!
- Tesó… Te csak erre gondolsz! De Nero érzéseire nem… - ráztam meg a fejem – Oké, hogy utálod az olaszt, és gyűlölöd Matsukot, de, ha már Nero valamilyen szinten fontos neked, akárcsak egy incurkapincurkát is – mutattam a lehető legkisebb méretet a hüvelyk és a mutató ujjammal – Legalább rá gondolhatnál néha… Ő szereti Matsukot…
- Leszarom!!! Ne szeresse!!! – tette dühösen karba a kezét, neki dőlve a falnak.
- Ez nem így megy, hogy, ha te ezt mondod, akkor az úgy is legyen – néztem rá mérgesen.
- Kit érdekel…? Úgy is újra össze fognak jönni – legyintett, miközben rágyújtott, majd ellökte magát a faltól és inkább lehuppant a kanapéra.
- Ü-Üm.. – ráztam meg a fejem – Nem hiszem… Ez már Matsukonak is túl sok volt. Csoda, hogy a te faszságaidat elbírta viselni, de utódodét, Dorianét már nem. Na mindegy – sóhajtottam felállva – Megnézünk egy filmet? – kérdeztem a DVD polcsorhoz lépve.
- Naoki, mi ütött beléd? – nézett rám furán – Nem tombolsz, nem kiabálsz, nem csapkodsz, nem beszélsz csúnyán, nem sértődsz meg, és nem viharzol fel…
- Nem akarok, Narou… Már belefáradtam!  Te javíthatatlan vagy… - ráztam meg a fejem tehetetlenül – Mondhatok, vagy tehetek bármit is, sosem javulsz már meg. De azért csalódott vagyok, és szégyellem a pofámat, miattad!
- Már hozzászokhattál volna, lassan húsz éve, hogy így megy – fordult el és komoran előre meredve beleszívott a cigijébe.
- Azért nem éppen húsz éve – töltötte be keserű íz a számat, hiszen gyerekkorában nem volt ilyen. El lett rontva. De részben igaza van… Ő ilyen és ilyen is fog maradni… Csak egy kicsit enyhítettem rajta, mert legalább már nem zaklatja úgy Nerot, mint régen… De csóri lány… Most kibaszottul megsajnáltam. A szemünk láttára történt mind ez. Bezzeg Mimi és Rayne… Na, őket aztán senki és semmi nem tudja szétszedni… Rayne egy nagyon mázlista csávó…

Rayne
           
            Hát igen, az egész nyárkezdésben az volt az egyetlenegy pozitívum (azon kívül, hogy Jonathan végre visszavonult a felhőkarcolójába és onnan tartja velünk a kapcsolatot), hogy Mimoza tetkója annyira egyedi és jó lett, hogy nem, hogy eltűrőm, hanem egyenesen imádom rajta! Akárhányszor megmutatja nekem, mindig feláll rá a faszom és azonnal le akarom teperni. Egyszer sikerült is és olyan menetet lefolytattunk, hogy ti azt nem hiszitek el! Ezért nagyvonalakban leírom…
Éppen TV-ztünk nálam, amikor fater meg muter elmentek megünnepelni a házassági évfordulójukat (utónászútra mentek három napra, Hawaii-ra). Mimin csak egy laza has póló volt, picsa nacival és kényelmesen, feltett lábakkal nézte a TV-t. Én félszemmel persze az ő tökéletes, hófehér, gyönyörű testét néztem, amit szerintem idén nyáron sem fog megfogni a nap. Szóval, az egyik kezem éppen vándorútra indult az északi havas hegységbe (Mimi combja) és finomat elkezdtem neki cirógatni, miközben haladtam a barlang (az édes puncika) felé. Ám ott megragadta a csuklómat és azt mondta, hogy „Bírjál a hormonjaiddal, Rayne!”. Én pedig rászóltam, hogy már olyan rég kaptam meg, úgyhogy most kénytelen lesz belemenni. Persze, hadakozott, hogy ő nem, de én leszartam, mert a faszom már jó ideje nem volt lecsapolva, így a heréimben is már olyan sok volt a megtermelődött cucc, hogy rendesen fájt! Ürítenem kellett, meg persze rettenetesen kívántam már azt a forró, (még mindig elég szűk) és nedves punciját. Ezáltal felkaptam őt és felvittem a szobámba, ott levágtam az ágyra és hevesen lesmároltam, erőszakosan megfogdostam mindenhol (nem csoda, hogy okoztam neki pár zöld meg lila foltot a bőrén). Aztán jött az izgalmas játék! Mivel kurva régen nem élhettem már ki a szadista énemet, ezért pont kapóra jött anyámék házassági évfordulója, mert most csak édes kettesben voltunk együtt a lakásban. Nagyon sok mindent csináltam. Kikötöztem kezét-lábát, volt, hogy a háta mögé kötöztem a kezeit, volt, hogy a nyakához kötöztem… A szemét is bekötöttem, a száját is… Az ostorral orgazmust csináltam neki (a csiklójára csaptam rá). Aztán fogtam a bicskámat és miközben Mimi keze-lába ki volt kötözve, a fejére rá volt dobva egy vörös kendő, közben én kinyaltam és az egyik belső combjába elég mélyen belevéstem egy „R” betűt, a másikba pedig egy „C” betűt. Közel az ágyéka hajlatához, hogy soha senki ne lássa! Így a pólók, amiket állandóan hord alváshoz, azok is bőven eltakarják. De a monogramom olyan szexin villogott ott, hogy miután kész voltam, leszartam, hogy vérzik a sebe és, hogy fáj neki, összevissza keféltem az egész csajt. A nap végére totál szét kúrtuk az ágyat és olyan kimerült volt, hogy másnap délig konkrétan fel sem ébredt. Ez volt lassan két és fél hete… Azóta még mindig kissé varratosan ott van a két betű, de eddig még senki sem látta.
Azonban, Mimi, Joshua és én közöttem eléggé ment most a konfliktus. Pontosabban MimiÉn VS Joshua viták voltak. És, hogy miért? Elmondom. Nekem, az volt a tervem, hogy mivel Mimoza idén nyáron (hamarosan, már csak kb. két hét) és betölti a tizennyolcat, akkor hozzám költözik véglegesen és a bátyjához fog járni futólag és nem hozzám. Együtt élnénk, mint Marci hevesen, vagy felkarolom apám pénzének egy részét és elköltözünk. Mindenünk meglenne, és örökké együtt lennénk. De nem. Nem. Mert az a fasszopó szinte magához láncolta a húgát és beíratta egy kibaszott, rákos, elit geci egyetemre, hogy ameddig le nem vizsgázik ott, és nem kap egy normális, hiper-megaszuper jó állást, addig még mindig együtt lakjanak. Megértem Mimi érzéseit, hogy neki csak a bátyja van meg minden és, hogy nem akarja őt egyedül hagyni, de faszom! Megmondtam neki, hogy akkor megy a bátyjához, amikor akar, és akárhányszor akar, csak lakjon velem! A kurva egyetem se érdekelne, ha velem lakna! De nem… Ő nem. Aztán kitaláltuk tegnap az én kis szerelmemmel, hogy ma délután szépen átmegyünk ahhoz a nyomorékhoz és megmondjuk neki, hogy ne fosson, mert szívesen adok neki annyi pénzt, amennyit csak akar, csak engedje már el Mimit, és had lakjon nálam…
- Szerintem, úgy se fog belemenni – morogtam, miközben kézen fogva mentünk Mimivel az ajtó felé.
- Szerintem sem, de egy próbát megér, nem? – nézett fel rám a száját húzva.
- Majd meglátjuk – hajoltam le és az álla alá nyúlva, feljebb toltam az arcát, míg ő fél kézzel belekapaszkodott a nyakamba és lábujjhegyre állt, amíg én megcsókoltam.
- Na, menjünk – sóhajtottam, mikor elhajoltam tőle és sikerült magam leállítani, hogy ne rakjam meg itt és most a lábtörlőn.
- Oki – mosolygott aranyosan és előre menve, kinyitotta az ajtót, aztán beléptünk. A bátyja persze nem örült, hogy ott vagyok és, amikor Mimi közölte vele, hogy „beszélnünk kell”, már akkor felforrt az agyvize.
- Nyugodj meg Josh, ha ettől már kiakadsz, akkor félek, végig se tudjuk mondani, amit akarunk, mert rögtön elvisz a szívfasz – néztem le egy gúnyos mosollyal.
- Nincs olyan szerencséd, nem hagyom Mimozát egyedül! – sziszegett bosszúsan és nagyon nem volt ínyére, hogy még mindig a húgával vagyok, és jobban szeretem, mint valaha. Ráadásul az is felettébb bosszanthatja, hogy jól szétkefélem, és ezt onnan tudom, hogy már attól is vérszemet kap, ha letapizom előtte. Mint most. Rácsaptam Mimi seggére, és még bele is markoltam, mire az én kis egyetlenem lesütött szemekkel és elvörösödve, elfojtottan felnyögött, Joshua pedig megfeszült és ökölbe szorított kezekkel elfordult. Hát, ilyen az élet. Nem mindenki azt kapja, amit szeretne. Kivéve engem. Nekem mindenem megvan. Pénz és egy kibaszott gyönyörű lány, aki örökre az enyém marad! Egyedül, ami nem hiányzik az életemből azaz, hogy a rohadt gyilkosok meg gyújtogatók újból felbukkanjanak. De nem is ez a lényeg.
Édes hármasban leültünk a kis konyhájukban, a kis ebédlőasztalkájuk körül. Én persze Mimi mellé ültem, Josh meg velünk szembe és a nagy lábdobogtatása mellett hevesen rá is gyújtott.
- Szóval? Miről lenne szó? – kérdezte.
- Arról, hogy Mimi hozzám szeretne költözni, amint betölti a tizennyolcat – jelentettem ki én, megelőzve a kis tigrisemet, aki már amúgy nyitotta a száját.
- Valóban Mimi akarja, vagy inkább te? – húzta össze mérgesen Josh a szemeit, némi hallgatás után. Kellett egy kis idő, mire a híg agya felfogja a hallottakat.
- Mind a ketten ugyanannyira szeretnénk! És személy szerint feleslegesnek tartom azt a kurva egyetemet! Felesleges energia és idő pazarlás lenne neki, hiszen az egész eddigi életét annak szentelte, hogy neked, csak is a te kényed kedvedért tanuljon! Szerintem, eleget tanult már neked, hagyd, hogy ő döntse el, mit akar! Ha tovább is akarna tanulni, akkor miért ne mehetne olyan egyetemre, ami jobban érdekli, mint ez az elit szar? – simogattam meg a kis szerelmem karját, miközben magamhoz öleltem, de ő csak egy kellemetlen mosollyal felpillantott rám, aztán idegesen az alsó ajkát harapdálva meredt a bátyjára, várva annak reakcióját.
- Mimi nem csak nekem tanul, hanem magának is! Az ő jövője is függ ettől! Mert nem vehetjük készpénznek, hogy most egy pár évig itt körbeugrálod, meg-megbaszogatod szerencsétlent, aztán jön egy jobb pina és otthagyod őt, mert már ráuntál és az a másik sokkal jobb lesz…
- Ne kérdőjelezd meg a szerelmemet, iránta! – sötétült el a tekintetem.
- Pffff – hangzott fel lekezelően, aztán jól kiröhögött, amitől ökölbe szorítottam a kezemet – A szerelmedet? Jó vicc Rayne, de te nem az a fajta vagy, aki ilyen „szerelmes” – törölgette meg a szemeit, mintha sírt volna a nevetéstől. Chh. Rohadék.
- Ne térjünk el a tárgytól – hagytam figyelmen kívül – A lényeg, hogy szerintem elég! Ha attól fosol, hogy meg fogsz dögleni a sok adósságban és pénz nélkül, akkor közlöm, hogy nem kell! Mimi velem marad, én pedig kisegítelek téged anyagilag! – ajánlottam fel nagylelkűen, mert az a pár fillér nem vág földhöz, ami esetleg neki kellhet.
- SOHA!! – csapott rá az asztalra és olyan hévvel állt fel, hogy felborult a széke, ami így kurva nagyot csattant. Mimoza, aki eddig meg sem tudott szólalni, csak a fejét kapkodta, most összerezzent mellettem és behúzta a nyakát – Soha nem fogadok el senkitől pénzt!!
- Bezzeg a saját húgodat még az utcára is kitennéd, csak, hogy pénzt hozzon neked a házhoz!! – álltam fel én is kiabálva.
- Nem igaz!! Csak azt szeretném, hogy segítsen nekem!! És azt is, hogy jó munkája legyen, hogy meg tudjon élni!!!
- Mellettem mindene meglesz, nem lesz szüksége munkára!!!
- Nem, nem lesz, mert el fogod őt hagyni!! Vagy épp, le fognak csukni!! De ellenben veled, én a bátyja vagyok, és soha nem fogom magára hagyni!! Egész életemben neki éltem és mindig neki fogok, mert nekem csak ő van!!!
- Talán ez itt a probléma!! Mit hittél??!! Hogy őt fogod feleségül venni, vagy mi??!! Na ne nevettess – röhögtem fel hitetlenül.
- Nem, nem ezt hittem!! De abban igen, hogy számíthatok rá, ahogyan ő is rám!! De te belerondítottál a képbe, az egész életünkbe!!!
- Csak neked rossz, hogy én a képben vagyok, mert Miminek csodálatos, hiszen boldog – vigyorodtam el lekicsinylően.
- ELÉG!!! – ordított fel Mimi, mikor Joshua vágott volna vissza. Mind a ketten felé kaptuk a fejünket. Bekönnyezett, dühös szempárral méregetett bennünket – Ti itt bikaviadaloztok, kakaskodtok, és azon versenyeztek, hogy melyikkőtök tud nekem többet és jobbat nyújtani! De egyikőtök sem kérdez meg engem!! HOGY NEKEM MI A JÓ!!! TUDJÁTOK, KIRE LENNE NEKEM JELEN PILLANATBAN SZÜKSÉGEM??!! NERORA!!! MERT Ő MINDIG MEGKÉRDEZI TŐLEM, DE TI SOHA!!! BASZÓDJATOK MEG!!! – és ezzel felrohant a szobájába és egy kurva nagyot csattant az ajtaja.


Nero
           
            Nem tudom, mit kéne nekem mesélnem. Úgy igazán… semmit. Persze, két és fél hét alatt sok minden történik az emberrel… De a jelenlegi állapotomban még mindig csak azt tudom mondani, hogy semmi se történt velem. Na jó. Azért megpróbálom magam összeszedni…
Sasuke egyszerűen kioffolt az életéből. Letiltott facebookról, letiltotta a számomat is, így szinte minden kommunikációt megszakított velem. Kétszer megkíséreltem, hogy elmegyek hozzá, de egyszerűen látni sem akart, sőt az apjával zavartatta el magát velem. Annyira szomorú voltam, hogy szegény bátyám komolyan törte magát, hogy jobb kedvre derítsen engem. Bár most nem zárkóztam be a szobámba, hanem próbáltam erős emberként viselni a fájdalmat, a megaláztatást és ezt az egészet… De nem ment. Narou is állandóan zaklatott, de leszartam és hárítottam. Mimi mindennap felhívott, beszéltünk facen is és próbált jobb kedvre deríteni, csakugyan úgy, ahogyan Stacy is a maga módján. Olyan lányosan. Végül Mimi tanácsára elmentem beiratkozni a helyi Richmond Művészeti Egyetemre. A beiratkozás napján megismertem három lányt, akik az én osztályomba fognak járni. Névszerint Samantha Rydell (ő barna hajú, barna szemű), Frederica Martin (ő rövid, nagyon rövid fekete hajú, kicsit molett és világos barna szemű) és Hope Winter (ő hófehér sápadt bőrű, világoskék szemű és göndör vaj szőke hajú). Nagyon kedves lányok, elég jól összebarátkoztunk.
A másik személy, aki állandóan a bocsánatomat kérte írásban, levélben, személyesen és virágok meg bonbonok által az… Az Dorian volt. De annyira mérges voltam rá, amiért miatta volt ez az egész, hogy minden egyes tőle jött holmit összetéptem, elszakítottam, megtapostam és egyenesen a kukába dobtam. Voltak pillanatok, amikor a fájdalmam alább hagyott és mosolyogtam is és kezdtem beletörődni, hogy vége… De amikor nagyon elmélyültem a bánatomban, minden düh és kín felerősödött és olyankor végezni tudtam volna magammal, csakhogy ne érezzem ezt az egészet…
- Hugi! – szólított meg a bátyám, amikor éppen a nappaliban ültem a kanapén és fogdostam a pár perce érkezett (a futár már kínosan mosolyog meg nevet, amikor ajtót nyitok), vajszínű „Bocsáss meg” plüss mackót. Éppen a sorsán vacilláltam, hogy feldaraboljam-e, odaadjam-e a szomszéd kislánynak, aki nemrég költözött ide a családjával és voltak nálunk vacsorázni, vagy csak simán kidobjam-e. De annyira puha volt és olyan sima volt a szőre, és olyan, de olyan aranyos plüss macika volt, hogy nem volt szívem őt bántani, így inkább csak szomorúan és könnyezve öleltem magamhoz.
- Hm? – kaptam fel a fejem és megtöröltem a szemeimet, mielőtt elsírom magam megint. Chani és Stacy egymás kezét fogva, sejtelmes mosollyal ültek le velem szembe – Mi az? – eresztettem meg egy félmosolyt – Csak nem összeházasodtok?
Itt egymásra néztek.
- Nem, azt majd később… Valami más hírt szeretnénk mondani neked. Reméljük, ez majd kicsit felvidít azok után, ami történt veled – kezdte a bátyám. Várakozás teljesen és irtó kíváncsian néztem rájuk, mire végre kibökte – Hugi… Beszarsz, de… GYEREKEM LESZ!! – ugrott fel a kanapéról és a fejét fogva láttam, hogy mindjárt elsírja magát az örömtől.
- Micsodaaa? – sokkolódtam le, és a tekintetem meg a fejem összevissza kapkodtam Stacy és Chani között, miközben én is felálltam.
- Stacy teherbe esett és gyerekünk lesz!! – ismételte el egy kicsit kevesebb izgatottsággal – Hallod!! Fosok, mint állat, de ez kurva jóó!! Apa leszek!!
- Istenem, ez nagyon nagy hír!! – borultam egyből a nyakába és örömkönnyek szöktek a szemeimbe. Ez túlságosan is jó hír!! Stacyt is szanaszét ölelgettem és már most alig vártam, hogy meglegyen a pici baba!! Azaz… Az egész csak estig tartott… Ugyanis olyan este hét körül Chani és Stacy készülődtek egy romantikus, ünneplős vacsorára (invitáltak engem is, de nemet mondtam), amikor Stacyt felhívta az anyja. Chani fent fürdött, én pedig le akartam menni a konyhába, de a lépcső alján egy igen érdekeset hallottam, így megálltam és hallgatózni kezdtem.
- Igen anya, jól hallottad… - morogta – Terhes vagyok! És nem akarom ezt a gyereket! Még túl korai… Lehet, elmegyek a kórházba és elvetetem, és majd azt mondom Chaniéknak, hogy balesetem volt…… Tudsz jobbat, anya?!..... Sajnos, ő nagyon örül neki….. Neeem, én nem akarom!!...... Anya még fiatal vagyok…... Tudom, hogy nem tehet róla, de akkor is…!! Nekem nem kell…. Jóóóóhh…. Jó….. Szia anya, szia…. – rakta le (inkább csapta le) a telefont.
A szám is tátva maradt és gyorsan visszaspuriztam a szobámba. Mi a….? Ez nagyon gonosz volt, azt hittem örül neki! Legalább is, amikor elmondták nekem, akkor tökre úgy tűnt, hogy örül neki! Valahogy, el kéne mondjam Chaninak, de nem akarom elrontani az örömét… A bátyám egyenesen depressziós lenne ettől. Te jó isten… Végül úgy döntöttem, hogy még nem mondom el a bátyámnak. De csak még. Ha esetleg Stacy még is elveteti a babát, akkor ezer százalék, hogy beköpöm! De addig is… valahogyan rá kéne vegyem, hogy ne tegye! Ám, amikor éppen a gondolataimba voltam elmélyedve (miután a bátyámék elmentek), hallottam, hogy valaki veszettül nyomogatni kezdi a csengőt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése