2015. december 20., vasárnap

02. XCI. Fejezet

Mimoza

Most ugrás következik, mert miután hazajöttek ezek a nyomorékok, nem történt igazán semmi. Narou és Naoki nem túl szokatlanul, (hiszen eddig se lehetett igazán kirobbantani őket egymás mellől) de meglepően szorosabb kapcsolatot ápolnak, mint eddig bármikor. Neronak meglett a köldök piercingje, (Sasuke, oda meg vissza volt érte… kár, hogy Dorian is… Meg amúgy Narou is), nekem pedig a medencecsontomon a tetkóm. Gyönyörű lett. Először Raynus, míg le nem vettem a fóliát róla, morgott, hogy „hát mégis megcsináltad te nyomorék” meg stb… de ahogy levettem és megmutattam neki, hirtelen kurvára állni kezdett neki és agyon dicsérte. Pfff. Seggfej. Mondtam, hogy jó lesz. De kb. ennyi, nem történt nagyon semmi említendő. Ja… De… Nero a tanácsomra jelentkezett egy Művészeti Egyetemre. Narou pedig egyszer meghallotta, ahogy én és Nero az OMINÓZUS Dorian éjszakáról beszéltünk, mikor ugyebár kinyalta a barátosnémet az a geci. És igen… NAROU EZT MEGTUDTA. Hát Nerucival bepánikoltunk. Hát itt a vége. Narou amennyire kiakadt ezen, (idézem: „A DORIAN GECI KINYALT?!! ÉS ÉN MÉG NEM?!”) annyira voltunk biztosak benne, hogy biztos elmondja Sasukének, vagy el fogja magát szólni. Direkt, vagy véletlenül tök mindegy. Késsel fenyegettem meg azt a gecifejűt, hogy, ha nem tartja a száját, a kezemben lévő késsel nyisszantom le a farkát, aztán feldugom a seggébe, vagy ledugom a torkán, és megetetem vele. Neroval mindketten feszengtünk, főleg, mikor Narou és Sasuke egy helyen voltak. Akkor mindketten majd kiszuggeráltuk Narou lelkét, de eddig nem történt semmi. Még csak utalásokat sem tett. Azt hittük, az öccse hatására megszállta a szent lélek és már csak egy glória hiányzott volna a buksija fölé. Hát nem…
Kb. 10-11 fele járhatott az idő, az egész kis csipet csapat (még Johnny is, aki jajj, de dicsérte a tetkómat, mert, hogy „olyankisszexivagyvelemimimegmindenfigyeljnemakarszahackeremlenni?”…ahhhh) ott csücsült a Silvermanek nyaralójába, (a szülők nem voltak itthon) és valami megbeszélést tartottunk, vagyis inkább tervezgettünk. És Sasuke meg Narou már megint vitázni kezdtek…
- NEM! TE AKKOR A KOCSIBAN MARADSZ! – kiabált már kidagadó erekkel a nyakán Sasuke, Nero pedig ijedten kapkodta a fejét és látszott, hogy a szíve a torkában dobog. A nagy kiabálásra még Naoki is leesett a kanapéról. Épp aludt igen, ki gondolta volna.
- FASZOM BELÉD MATSUKO, HOGY ÁLLANDÓAN KI AKARSZ ZÁRNI MINDENBŐL!! HA RAJTAD MÚLIK, AZ ELŐZŐ SZAR „KÜLDETÉSRE” SE MEGYEK EL! ÉN BIZTOS NEM FOGOK MEGINT ITTHON ÜLNI!!
- MERT UTÁLLAK, ÉS NEM BÍROM KI MELLETTED!! – csapott az üvegasztalra Sasu, mire Jonathan felsikítva az ölembe ugrott, de lelöktem magamról, Dóri meg jót röhögött rajtuk.
- Azért a berendezés marad.
- KUSS! – ordítottak egyszerre rá Dorianra, aki ezen még inkább kuncogott.
- AZÉRT, MERT ÉN ELŐBB KAPTAM MEG A GALAMBOMAT, MINT TE?! ÍGY JÁRTÁL MATSUKO, TE ÖRÖK MÁSODIK MARADSZ! EZZEL AZ ERŐVEL DÓRIT SE VIHETNÉD!!
Erre Nero felpattant, Doriannak meg felszaladt a szemöldöke és várakozón meredt Naroura.
- Narou elég!! – nézett rá könyörögve és kétségbeesetten Nero, de amaz szemében csak gonosz fény csillant meg.
- Mégis miről beszélsz…? – halkult el Sasuke hangja és értetlenül pásztázta Nerot, Narout és Doriant.
- Óóóh Matsuko, hát te nem is tudtad? – vigyorodott el démonin Silverman, mire az öccse már a tenyerébe temette az arcát, és már most elsüllyedt szégyenében – Dórika szépen kinyalta Nerucit! Már több hónapja kedves barátom! – mutatott a két említettre. Nero lesápadt, Dorian pedig csak oldalra biccentette a fejét. Idegességemben ökölbe szorítottam a kezeimet és megfeszült az állkapcsom is. Hát megölöm!! – Hát úgy látszik, ebből te ki lettél hagyva, drága Sweetheart!
Mindannyian Sasukera néztünk, én összehúztam a szemöldökömet, és félrenéztem. Csak lopva mertem rápillantani. Ott ült, a szájából kiesett a cigi, és megremegve Nerohoz fordult, aki máris bekönnyezett.
- Hazudik…- szinte suttogta – Hazudik igaz..?
- Sasuke… - nyekeregte barátosném, totál megalázva és még ő sem bírt a pasija szemébe nézni – Me… meg tudom magyarázni!
- HAZUDIK, IGAZ?!! MONDD, HOGY HAZUDIK NERO!!! – állt fel, és megragadta a barátnője két karját, aki felszisszent erre – HAZUDIK?!!!
De Neronak csak lecsordult egy könnycseppje és félrenézett. Ez amúgy baromi égő, ennyi pasi között ilyenről beszélni… Rohadj meg Narou!! Nem is… ROHADJ MEG DORIAN!!
- Azt hittem te csinálod…
Sasu leengedte a kezét, elengedve Nerucim karját, és kitágult, elkerekedett könnyes (!!) szemekkel meredt a nőjére és látszott, hogy mindjárt elájul.
- Te is hazudsz…
- Nem – szólalt fel Dorian, körbe nyalva a száját, a nyelv pc-jét kivillantva – Nem hazudik egyik sem. Tényleg kinyaltam a hercegnőt. És ha tudnád, mekkora orgazmusa volt… Bárcsak tudta volna, hogy én vagyok, de azt hitte, te vagy – vont vállat amolyan „mit tehetnénk” stílusban és rágyújtott az arany Marlborojára. Hát ez egy világi geci. Sasuke feje elborult, és már meg is indult a szemben lévő kanapén ülő Dorian felé (aki meg se rezdült, csak egy vigyorral várta, hogy odaérjen hozzá, Stefan azonban már indult volna meg, hogy visszafogja), de Nero megragadta a karját.
- Sasuke, ne!
- MÉG VÉDED?!!! – ordított rá homlokán kidagadó erekkel Sasuke – ELEGEM VAN NERO!! ÉN ITT, ÉS MOST VÉGEZTEM!! NEM VAGYOK HAJLANDÓ EZT ELVISELNI TOVÁBB?!! KINYALTAK?! ÉS NEM MONDTAD EL NEKEM?!
- Sasuke, kérlek!! – nézett rá könyörögve Nero – Beszéljük meg, de ne itt és így, mindenki előtt! Kérlek, ne csináld ezt velem megint!! – gördült le egy újabb könnycseppje.
- NEM!! ELEGEM VAN BELŐLED IS ÉS AZ EGÉSZ HERCE HURCÁBÓL, AMI KÖRÜLÖTTED FOLYIK!! KIBASZOTTUL PROBLÉMÁS LOTYÓ VAGY!!! NEM AKARLAK LÁTNI TÖBBET, MEGÉRTETTED?!! – ragadta meg kegyetlenül a barátnője kezét, és durván lerántotta róla gyűrűt, majd fellökve (!!) őt, kiviharzott a házból. Síri csönd támadt a villában. Egy gombostű leesését is lehetett volna hallani.
- Istenemh..! – zuhant le a földre végül Nero, és a tenyerébe temette az arcát. Egyből odarohantam, és magamhoz öleltem, és csitítgatni kezdtem. Mert hogy zokogott. Keservesen. És úgy bújt belém, mintha az egész világ elől el akarna bújni. Nem tudom, mennyi idő telhetett el, de ő csak megállás nélkül zokogott. Ám egyszer csak Dorian lépett oda hozzánk.
- Ne ülj a földön hercegnő, megfázik az a jó kényes popsid… - de az arca most komoly volt – Te jobbat érdemelsz Matsukonál…
- Ne szólj hozzám… - szipogta Nero, de alig lehetett érteni a könnyeitől.
- Jó. Akkor nem szólok, de tényleg állj már fel – ragadta meg a karját, de mint valami anyatigris, elcsaptam tőle.
- NE NYÚLJ HOZZÁ!!! AJÁNLOM, HOGY NE, MERT MOSTMÁR NYÍLVÁNOSAN ÖLHETLEK MEG TE GECI!! MIÉRT NEM TUDJÁTOK ŐKET SOHA BÉKÉN HAGYNI!?!! – ordítottam kikelve, magamból, majd Narouhoz fordultam – TE PEDIG DÖGÖLJ MEG!!! MIÉRT KELLETT ELMONDANI?!! MIÉRT NEM TUDOD EGYSZER AZ ÉLETBEN BEFOGNI A POFÁDAT??!!! AJÁNLOM, HOGY KOTRÓDJ A SZEMEM ELŐL, VAGY MEGÖLLEK!! – pattantam fel, egy pillanatra Nerotól, és Narounak mentem, de mielőtt lendíthettem volna a kezem, megragadták a csuklóm. Azt hittem Rayne volt, (aki most csendben bagózott és szerintem próbálta telefonon elérni a haverját) de nem. Naoki volt – ERESSZ!!! – fröcsögtem.
- Nem engedhetem, hogy bántsd Narout… - suttogta elhaló hangon, de látszik, hogy megint majd elsüllyed. Hát én is elsüllyednék, ha ilyen bátyám lenne.
- DE A BÁTYÁD EGY GECI!!! – ordítottam a szemébe nézve, de ő csak idegesen félrenézett - Tudom…
Kirántottam a kezem az övéből, és visszamentem Nerohoz.


Sasuke

Ott ültem egy padon, körülbelül este hat fele járhatott az idő. Mivel még nyár volt ezért nem volt túl hideg, bár én gecire annak éreztem. Hónapokon át hazudtak nekem?! ÉS KÖZBEN ÉN IS KINYALTAM! Pedig ott már 3 ember nyelve is járt… Kaitoé... az enyém… És Doriané… Ekkora megaláztatást. Már őrjöngeni se tudtam, és nem is akartam. Nem akartam már semmit igazán. Nem akartam szerelmes lenni többet, csak meg akartam ölni Doriant… És Nerot is. Már hónapok óta titkolták előlem… ÉS KÖZBE KAPTA A VIRÁGOKAT!! A tenyerembe temettem az arcom, és éreztem. ahogy bekönnyezek. Kíméletlenül letöröltem a felgyülemlett könnyeimet, és a térdemen megtámasztott kezeimmel megtámasztottam a fejem.
- Istenem… - suttogtam elhaló hangon. Becsapottnak éreztem magam, mint akit megaláztak. De legbelül hibásnak is. Ez nem csak egyedül Nero hibája, ez az enyém is. Jobban kellett volna vigyáznom rá, hiszen tudtam, hogy odavan érte ez a geciláda és tudtam, hogy együtt éltünk akkor... Vagy nem?! Mi van, ha élvezte, amit Dorian csinált…?! Hiszen… orgazmust kapott. Ettől csak még idegesebb lettem. De annyira, hogy ez az egész csak belül folyt le. Nem tudtam kiabálni, sem dobálózni. Ám ekkor egy álmosító, nyugodt, csilingelő hang csapta meg a fülem.
- Ki kéne engedned – ültek le mellém. Felkaptam a fejem, és egy vidáman mosolygós, feltűnően szép, hófehér bőrű, zabolátlan, hullámos és világos vajszőke fürtökkel rendelkező, (a frufru részét egy laza kontyba hátra fogta, de a többi szabadon lógott, sőt pár tincs az arcába is) nagy akvamarin szemszínű, (világoskék) hosszú fekete szempillájú (akkora szempillája volt geci mint egy lónak..szóval hosszú) lány bámult bele a képembe, valami gyöngysoros kereszttel a nyakába. Enyhén hátrahőköltem.
- Mi?! – horkantottam fel, nem túl barátságosan. Na most pont társasághoz nincs kedvem.
- A feszültséget. Már az utca végéről éreztem a negatív energiáidat. Tudod, a szellemeket felzavarod ezzel! – közölte velem az egyértelműt – Vissza kéne fognod magad!
Még a szám is tátva maradt… Ez bolond.
- Épp azt csinálom... – válaszoltam félrenézve és elmerengtem. Ám erre jó erősen, rácsapott két kézzel az arcom két felére.
- ÁUH!! – húzódtam arrébb – Mégis mi a faszt csinálsz?!!
- Ne haragudj, azt hittem ez nálad is beválik. Nálam be szokott – méregette furcsa ábrázattal a kezeit, de a hangja még mindig lassú, csilingelő és álmosító volt – Nem szedted magad össze tőle jobban?
- Hát kurvára nem!!
Elhúzta a száját, de gyorsan összekapta magát.
- Miért vagy ilyen szomorú? – nézett rám érdeklődve. Nem is tudom miért válaszoltam. Pedig kurvára nem akartam. De ez belebámult a lelkembe. És semmi hátsószándék nem volt mögötte…Ez geci fura.
- Nem vagyok szomorú – próbáltam kihúzni magam a beszélgetés alól de nem lehetett - De. Látom a fájdalmat a szemeidben – vágta rá egyből. Erre felé kaptam a fejem, és láttam, hogy még mindig kíváncsin fürkészik.
- Elvesztettem valakit, aki számomra fontos volt – fordultam el lesütött szemekkel.
- Értem… - szomorodott el – Átérzem. Én is elvesztettem nemrég pár embert, aki számomra fontos volt – bólogatott együtt érezve és nagy, kíváncsi szemekkel meredt rám. Egy bárányra emlékeztet. Talán a haja miatt?
- Mi történt? – kérdeztem rá. Miért is vagyok én erre kíváncsi? Faszom, a helyett hogy hazamennék, lefürödnék és elszívnék valami erőset.
- Hát… - habozott egy másodpercig, majd a szemembe nézett és ismét elnézve folytatta – A családom a gyújtogatások áldozata lett… sajnos csak a húgom élte túl. Tudod, csak hét éves! Szüksége lett volna még anyáékra – mondta egy szomorú mosollyal, majd észbekapott és két kézzel az arcára csapott, és újra fürkészőn rám meredt – És veled mi történt? Neked is meghalt a családod??
Elég komikus látványt nyújtott, ugyanis a két kéznyoma ott virított az arcán.
- Nem, nekem nem halt meg senkim – fordítottam el a tekintetem.
- Akkor? – ült közelebb, mint valami gyerek, és a térdein támaszkodva felmeredt rám és látszott rajta hogy érdekelte. De minek?! Neki mi haszna származik abból, hogy el emózom neki a bánatom?! Kurvára semmi.
- Nem szeretném elmondani – néztem félre.
- Értem, megértem – egyenesedett ki, és hátradőlve a padon, lógatni kezdte a lábát – De tudod… Ha csak a rosszra gondolsz az elvesztett személlyel kapcsolatban, akkor a fájdalom, amiről beszéltem ott is fog maradni! Itt felé pillantottam.
- De, ha a jó emlékekre is gondolsz, amiket vele szedtél össze, vagy arra, hogy mennyire szeretted, az lehet, hogy nehezebb lesz, és értelmetlen de hidd el hosszú távra kifizetődőbb. Idővel el fog tűnni a fájdalom a szemeidből és te is jobban leszel. És hozzá se úgy fogsz állni, mint most – piszkálgatta a fehér nyári ruhájának az alját – Ráadásul, ha neked nem halt meg senkid, akkor még rendbe tudod hozni nem?
- De én nem akarom rendbe hozni… Ezt már nem lehet. Tényleg nem lehet… És elegem van, már fáradt vagyok.
- Akkor aludj – válaszolta zsigerből – Később jobb lesz! Csak vidáman! – veregetett vállba finoman – Mi a neved idegenfiúakiazutcánzavarjaatúlvilágotajelenlétével? – kérdezte egy nagy mosollyal, mire megremegett a szám széle, mert elfojtottam egy mosolyt.
- Sasuke… Sasuke Matsuko.
- Értem – állt fel mellőlem, és megemelte azt a tonnányi bevásárló szatyrot, ami eddig mellette pihent, de eddig észre se vettem. Nem ruhás szatyrok voltak, hanem a közeli szupermarketből.
- Mész?
- Igen, Sapphirenek készítek ebédet, ma van a szülinapja! – mosolyodott el szélesen, mire bólintottam. Sapphire gondolom a húga, csak elfelejtette mondani.
- Rendben – vettem elő a cigarettásdobozomat a zsebemből, és egy halvány mosoly ült ki az arcomra. Kicsit jobb kedvem lett.
- Akkor minden jót, Sasuke! Remélem, minden rendben lesz veled, és ne feledd, csak vidáman! Idővel nem lesz fájdalom a szemedben, erről biztosíthatlak! …Oh várj! – vett elő az egyik szatyorból hirtelen tök izgatottan egy vékonyhegyű alkoholos filcet, és rárajzolt valamit az arcomra!!! És még mielőtt akármit reagálhattam volna rá, elsietett. Körülbelül további öt percig kellett ott ülnöm, az arcomon lévő mosolygós smile-t fürkészve a telefonom képernyőjén keresztül, mire rájöttem, nem is kérdeztem meg a nevét.


Mimoza

Elég szomorú hangulatba tértünk haza Rayneval. (az ő nyaralójukba) A Silverman villába történő vita nem volt a legjobb nyárkezdő dolog, ami történhetett volna velünk. Majdnem felrobbantam, és alig akartam elmozdulni Nero mellől. Kurvára nem akartam, nem akartam így őt magára hagyni. De végül ő küldött el, mondván „egyedül akar most lenni” és egész egyszerűen hazaviharzott. Utána akartam menni. Hiszen ki tudj,a mit tesz magával?!! Főleg, hogy most tűnt véglegesnek, hogy a SasuNero párosnak annyi… De Rayne lefogott, hogy ne tegyem. Lassan levettem a barna, bőr, vintage, kissé magasított talpú sarumat és szomorúan a kezeimet tördeltem.
- Ne legyél szomorú, te szerencsétlen…- guggolt le elém Rayne – Ez nem a mi dolgunk… Te is nagyon jól tudod.
- Tudom… Te fasz – motyogtam – Szerinted tényleg végleg szakítanak? – éreztem, ahogy bekönnyezek.
- Nem tudom Mimi.. De ne legyél emiatt szomorú! Majd ők rendbe rakják a dolgaikat – húzott magához, én pedig átölelve őt, a vállába fúrtam a fejem – Te is tudod, hogy mindig összevesznek, aztán kibékülnek… lehet most is ez lesz – folytatta, és nyugtatón simogatta a hátam.
- De nem akarom, hogy szakítsanak… hiszen… összeillenek – majdnem úgy éltem meg, mintha velem szakítottak volna.
- Úgy néz ki, az égiek mégsem egymásnak szánták őket…
- De…
- Mimi…
- Akkor kikhez szánták őket? – néztem fel rá, könnyezve.
- Nem tudom – sóhajtott.
- Ígérd meg, hogy mi sohasem fogunk szakítani! – öleltem őt szorosabban, mire elhajolt tőlem és a szemembe nézett.
- Ne legyél ennél is nagyobb seggfej. Nem. Nem fogunk. Soha! Mégis mi tudna minket kettéválasztani??
- A halál – hoztam fel egyből, mire elvigyorodott.
- Úgy bemocskollak, hogy az Úrnak esze ágában sem lesz a Mennybe küldeni téged. Jössz velem a Pokolba.
Erre elhúztam a számat.
- Nem lehetséges, hogy te javulj meg?
Erre felnevetett.
- Nem lehetséges, igaz? – biggyesztettem le a szám.
- Nem – puszilta meg az arcom.
- Akkor bulizni fogunk a pokolba, igaz? – csillant meg a szemem.
- Szétszedünk ott mindenkit! – mosolyodott el ő is- Majd megduglak Lucifer előtt, hogy lássa milyen jó nőm van!
- De jó lesz nekem – vigyorogtam büszkén, mire éreztem, ahogy húzza le a picsa nadrágom – Na te meg mit csinálsz, te seggfej? – lepődtem meg.
- Na! Mutasd meg megint a tetkódat! Erre felemeltem a fél szemöldököm, és karba téve a kezem elvigyorodva néztem rá.
- Ahaaa. Most már tetszik mi?
- Igen. Már nagyon. Na! Vedd már le te szarfejű! Erre letoltam a medencecsontomig a nadrágot, és ott virított gyönyörű vízfestékes technikával megcsinálva egy pasztellszínekből (hogy ne erős színekkel legyen a hófehér bőrömön) álló gyönyörű mini virágoskert.
- Nesze te nyomorék! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése