2015. december 17., csütörtök

02. LXXXVIII. Fejezet

Rayne
           
            - Mi a fasz van már?! – járkáltam fel, s alá – Mindjárt megőrülök, komolyan mondom! Ez hihetetlen!
- Nyugodj már le, Őfelsége! – már Stefan is eléggé belerázódott ebbe az „őfelsége” dumába – Biztosan messzire mentek, hiszen húsz perc alatt azért elég rendes távot lehet megtenni…
- Neeem, itt többről van szó! – morogtam az orrom alatt idegesen, és a pisztolyomat markolásztam. Tuti történt valami…
- Higgadj le, amigo – intett le Dorian, aki lazába cigizett, mire odamentem hozzá és nemes egyszerűséggel kivertem a kezéből a cigarettáját, aztán el is tapostam – Héééé! – háborodott fel egyből – Ahh leszarom – dőlt hátra és előszedte az arany Marlboroját és egy újabb szálat vett ki belőle.
- Hihetetlen, komolyan mondom – túrtam idegesen a hajamba.

Szinte volt vagy egy kibaszott óra, ahogyan ott szobroztam ezzel a két barommal a kocsi mellett. Ráadásul a napon!!! Szerintem, tuti elforrt az agyvizem, főleg amilyen ideges voltam. Aztán Sasuke nagy sietve, kocogva tartott felénk. Egyből ellöktem magam a kocsitól és elé szaladtam.
- Mi történt??!! Hol vannak??!! – faggatóztam egyből, mint egy idegbeteg. Lihegve megtámaszkodott a térdén, aztán felegyenesedett és megtörölte az izzadt homlokát.
- Nem tudom, nem találtam semmit, csak egy idegen kocsi keréknyomait, vérfoltokat az aszfalton és ezt – tartott felém egy gyűrött névjegykártyát, amit ki is kaptam a kezéből, hogy jobban szemügyre tudjam venni – A Mendezek tudják ki ez a fickó… - hadarta, én pedig menetközben leolvastam a nevet. Valami Alexander volt, szakorvos, meg mindenféle szakértő. Magánorvos stb. és egy feltüntetett telefonszám is volt a kis papírdarabon.
- Hé, olaszok!! – kiabáltam hátra, aztán gyorsan visszasiettem a kocsihoz és egyenesen a képük alá toltam ezt a szart, megállva a Dorian melletti ajtónál – Ki ez a fazon?
A rókaképű olasz, hunyorogva, kihajolva az ablakon, leolvasta a kis névjegytábláról a nevet.
- Jha, ez csak Alex – legyintett Dorian, halál lazán és kényelmesen hátra dőlt.
- Milyen Alex?! – türelmetlenkedtem idegesen.
- Egy szopszichopata pszichiáter, akit apánk bérelt fel, hogy végezzen a kórházban a Silvermanekkel, még anno – mondta Stefan, karba tett kezekkel nekidőlve az autónak, bár ő komorabb volt most az öccsénél.
- Mi? Szopszichopata? – kérdezte Sasuke mellém lépve.
- Az ürge komoly ferdehajlamokban szenved – fújt egy lufit a rágójából Mendez #1.
- Vagyis?! – faggattam őket tovább, még pedig elég sürgetően.
- Nem csak, hogy meleg a csávó, de még pedofil is. Szóval egy undorító pederaszta geci, aki ráadásul az egypetéjű ikrekre bukik, az olyanokra, mint ez a kettő – birizgálta a lábszárán a szőrét (bongyolgatta, vagy mi) Dorian és le nem lehetett vakarni azt a kibaszott laza vigyorát a fejéről.
Sasukéval összenéztünk és kis híján sokkolt bennünket ez az infó.
- De, ha ő rabolta el őket, akkor valami szörnyűséget akar csinálni velük – kaptam a fejemhez.
- Akármennyire gyűlölöm a Silvermaneket, főleg Narout, ezt azért még sem engedhetjük meg – ciccegett Sasuke.
- Még akkor sem, ha emlékeztetlek rá, hogy kétszer megerőszakolta a szenyoritát? – kuncogott fel Dorian.
- Fogd be!! – ordítottam rá – Bemegyek a kocsmába, kérek valami segítséget! Addig ti ketten – mutattam a Mendezekre – Derítsétek ki valahogy, akárhogy… gondolkozzatok, hogy a közelben, hol lehet annak a fasszopó dili orvosnak háza! – hagytam ott őket.


Alexander
           
            Naroura pillantottam, aki még mindig leszíjazva feküdt, eszméletlenül a vaságyon. Olyan kis aranyosan és vadítóan alszik. Ilyenkor olyan nyugodt, főleg az arckifejezése. Ellazult és nem olyan kis komor, mint mindig. Legszívesebben már most leszopnám, de sajnos egyenlőre most az öcsikéjével fogok foglalatoskodni. És azt akarom, hogy a bátyja ébren legyen, amikor neki is beadom a szert.
- Édes kicsi Naoki – simogattam meg a mellkasát, a pólója alá nyúlva, amitől felsóhajtott és összedörzsölte a lábait. A szíve olyan gyorsan vert, hogy szinte majdnem kiszakadt a helyéről – Ne sírj, drágám, csak kicsit bírd még ki – kuncogtam, miközben a mutató ujjammal a mellbimbóin köröztem. Libabőrős lett az érintésemtől és ettől olyan kemények lettek a bimbói. Alig várom, hogy a számba véve jól megcibáljam őket.
- Miérth…? – kérdezte hebegve, miközben a könnyei csak úgy potyogtak az arcáról.
- Cccst – tettem a mutató ujjam a szájára (miután persze a kezemet kivettem a pólója alól, mert a másik kezemmel a puha, fekete hajába túrtam) – Csak engedd el magad – ragadtam meg a hajtincseit és kicsit hátra húzva a fejét, a számat egyenesen az övére tapasztottam. A számba nyögött és összeszorította a szemeit. Édesen megmarkolta, sőt inkább megtépte a lepedőt, a lábát vészesen összeszorította, még rúgott is egyet és a mellkasa fel-le mozgott. Hevesen, akár egy mozdulni nem tudó, megsebzett antilop. Megnyaltam az alsó ajkát, aztán megcsíptem a fogaimmal, mire résnyire kinyílt az ajka, én pedig hevesen lesmároltam. Tiltakozón a számba nyögött, de mit sem ért ez az egész, mert az ágyékát eközben megemelte. A nyelvemmel körbe szántottam belül a szájának minden zugát, s a szabad kezemmel megszorítottam a roppant keményre merevedett farkát a nadrágján keresztül. Már az én faszom is nagyon életre kelt, sőt annyira, hogy már alig bírtam magammal. Teljesen az oldalára fordítottam Naokit és előre nyúlva szét szedtem az övét neki. Nyekergett, nyöszörgött és láttam rajta, hogy küzd a szer ellen. De lehetetlen, hogy bárki is ellen tudjon állni ennek a cuccnak a hatásának.
- Nyugi, nyugi. Ne feszülj, csak lazulj el aranyom – suttogtam a fülébe és megnyaltam a fülcimpáját, amitől teljesen kirázta őt a hideg és a fenekét akaratlanul is hátrébb tolta, egyenesen az én ágyékomnak. Zavarában felnyögött és az ajkát kezdte rágcsálni, annyira, hogy már teljesen sebesre harapdálta. Én eközben fél kézzel elkezdtem leügyeskedni róla a nadrágját. Mikor a feneke teljesen szabaddá vált, a mutató ujjamat a számba vettem és jól benyálaztam, aztán a seggének bejáratához helyeztem és feldugtam neki óvatosan.
Lehunytam a szemem, miközben ő felnyögött. Annyira forró volt belül, hogy kezdtem magam rábeszélni arra, hogy nem várom meg a bátyjának ébredését, inkább most azonnal seggbe baszom, itt és most!
- N… Neehh – nyögte erőtlenül, de a keze lassan a farkához kezdett vándorolni, azzal a szándékkal, hogy magához nyúljon, miközben én nagyokat sóhajtozva egyre mélyebbre és mélyebbre dugtam az ujjam benne. Iszonyúan kívánatos volt.
Ám ekkor, nyöszörgésre lettünk figyelmesek. Naoki levette a csillogó, lapos tekintetét rólam és egyenesen a bátyja felé fordult, aki az ágyam melletti vaságyra volt kiszíjazva.
- H.. Ho.. Hol vagyok? – nyekergett fel Narou, erőtlenül a plafont bámulva.
- Jó helyen, te kis vadember – kuncogtam fel, miközben még mindig Naokiban matattam, és már elkezdtem ki-bejáratni benne a mutató ujjam, amit ő annyira élvezett, hogy fel-felnyögött és saját magát kényeztette az egyik kezével. Mindeközben persze sírt és próbált harcolni magával, a kis édes. Mennyit vártam erre… Istenem…
- Mi? – fordította felénk a fejét lassan Narou, és erőtlenül pislogva meredt ránk, aztán ahogy mozdítani akarta a karját. Nem ment neki… Ó. Szegény.


Narou
           
            - Mi a fasz..?! – feszítettem meg a végtagjaimat, de valahogy egyiket se tudtam megemelni. Ahogyan kezdett kitisztulni a látásom és minden érzékszervem visszanyerte eredeti erejét és állapotát, felfogtam, hogy a két karom a testemhez van szorítva, s emellett a mellkasommal, a csípőmmel és a lábaimmal együtt le vagyok szíjazva egy kibaszott kényelmetlen vaságyra. ÚGY ÉREZTEM MAGAM HIRTELEN, MINT HANNIBAL LECTER EGY KÉNYSZERZUBBONYBAN!!!
- MI A FASZ??!! A KURVA ÉLETBE!!! – kezdtem el hevesen rángatózni, de olyan erős béklyók tartottak fogva, hogy szinte fájt, ha befeszítettem valamelyik testrészemet – MI A VÉRÉRES FASZOM??!!
- Szex közben is ilyen rondán beszélsz? – szólított meg valaki, mire a hang irányába kaptam a fejemet… És nem hiszitek el, mit láttam…. Naokit, amint oldalra fekve, velem szembe önkielégít, sír, nyöszörög, könyörögve néz rám, minden baja van… És mögötte… Mögötte fekszik… Mögötte fekszik… ALEXANDER GECI ÉS VALAMIT CSINÁLT AZ ÖCSÉM HÁTSÓFERTÁJÁNÁL, KÖZBEN AZ AJKÁT HARAPDÁLVA MEREDT RÁM!!!
- MI A FASZT CSINÁLSZ VELE TE GECI??!! AZONNAL ERESSZ EL TE ROHADÉK!!! – kezdtem el vadul rángatózni, de szinte meg se mozdultam, csak a vaságy zörgött alattam.
- Értem én, azt akarod, hogy most veled is foglalkozzak – kuncogott fel, aztán lassan felemelkedett az öcsém mellől, aki abba hagyta a faszverést és kétségbeesetten meredt a dokira.
- Ne aggódj, nem sokára te is ki leszel elégítve! De már alig vártam, hogy a bátyádhoz is hozzáérjek – harapott ismét az alsó ajkába az a köcsög és megállt mellettem. Közel hajolt az arcomhoz és olyan vágyakozó vigyora volt, hogy még az én vigyoromat is túlszárnyalta, amikor Nerot erőszakoltam meg. Fintorogva elfordultam tőle, aztán észrevettem, hogy a stressztől izzadni kezd a homlokom.
- Annyira akarom, hogy megkefélj, Narou – simította végig a hasamat azzal az undorító kezével. Automatikusan behúztam a hasam. Hevesen zihálni kezdtem, miközben egyre jobban bepánikoltam. Ez így kurvára nem lesz jó…
- Takarodj el tőlem!!! – kiabáltam rá és még arcon is köptem. Elhajolva megtörölte az arcát, DE MÉG MINDIG MOSOLYGOTT!!! Hát ezt nem hiszem el, GYERE LE JÓ ISTEN ÉS SZABADÍTS KI!!!
- Ez csúnya volt… - sóhajtott, aztán a zsebébe nyúlt ÉS KIVETT BELŐLE EGY KURVA TŰT, EGY KIBASZOTT INJEKCIÓS TŰT!!!! Egyből elkerekedtek a szemeim, és azonnal rángatózni kezdtem, de még mindig nem ért semmit az egész.
- NAOKI!!! MOZDULJ, SEGÍTS!!! ÜSD MÁR LE!!! – ordibáltam az öcsémnek, de az csak vonaglott az ágyon és magát fogdosta, mint egy rossz pornó sztár. (((Mellesleg nem volt egy Bonnie Rotten, de ez tényleg csak mellékes.)))
- Az öcséd jelenleg attól szenved, hogy senki sem elégíti ki. Szóval most rám figyelj, amíg ő megpróbál elérni a csúcsra – itt erre a fasszopóra néztem, aki a másik oldalamra sétált és megállt a bal oldalamon, miközben a karomnál a hajlatomat simogatta.
- Ajánlok neked egy alkut! A te szervezeted annyira hozzá lehet szokva a hormonnövelőkhöz – utalt itt arra, hogy kigyúrt vagyok – Hogy biztosan gyorsan kidobná magából ezt – mutatta fel azt a szart – Ezért, ha hagyod magad, nem tömöm beléd. De, ha nem, akkor kénytelen leszek – kuncogott és itt BELE VÁGTA A KAROMBA A TŰT!! Felordítottam és ökölbe szorítottam a kezeimet. Rángatóztam egy darabig, és már felkészültem rá, hogy amint kijózanodom a szertől, megölöm magam, ám észre vettem, hogy nem fecskendezte belém az anyagot. Hanem csak úgy ott volt a karomba bele állítva az a szar…
- Nyugi, Narou – simogatta meg az arcom, de elrántottam a fejem. Ne érjen hozzám, NE ÉRJEN HOZZÁM!!! HOL VAN CRUSADER, MATSUKO, MEG A TÖBBI FASZ??!!!
Idegesen ziháltam és már majdnem agyvérzést kaptam ott helyben. A szívem a torkomban dobogott, az adrenalinom az egekben, egész testemben remegtem, már-már komolyan bekönnyeztem!!! És az öcsémre is hiába ordítottam, az meg se mozdult!! Istenem, könyörgök, akármekkora geci is voltam egész életembe, EZT AZÉRT NEM ÉRDEMLEM MEG!! FŐLEG AZ ÖCSÉM NEM!!!
Ez a fasszopó, rohadék geci megkerülte az asztalt és egyenesen az ágyékomnál állt meg.
- Mire készülsz te rohadék..? – sziszegtem remegő íriszekkel és elhaló hanggal.
- Kényeztetni akarlak! Képzeld azt, hogy a szőke kurvád leszek és úgy sokkal könnyebb lesz elmenned – harapott az alsó ajkába aztán az övrészemhez nyúlt és elkezdte szétszedni. Szinte lepergett előttem az életem, ahogyan a kezeivel pikk-pakk megoldotta a dolgot.
- NEM!!! NEEEM!!! NEHOGY MEGTEDD!!! HA MEGTESZED TE GECILÁDA, ESKÜSZÖM NEKED, HOGY SZARRÁ LÖVÖM A FEJEDET, TE ROHADÉK!!! – itt már lehúzta a sliccemet – SŐT ELŐSZÖR KIKÖTÖZLEK A GECIBE ÉS SZARRÁ LÖVÖM A PÖCSÖDET TE ROHADÉK!! AZTÁN FELLÖVÖK A SEGGEDBE IS EGY PÁRAT ÉS UTÁNA SZÉTVEREM A POFÁDAT, ADDIG AMÍG MEGNEM DÖGLESZ, TEEEE!!! TE GECI, TE FASSZOPÓ, TE UTOLSÓ VÉRERES DÁKÓ GECI!!! – itt benyúlt az alsó gatyámba és kivette a farkamat, ami az undortól a minimálisra zsugorodott, sőt még rohadt puha is volt, aztán elkezdte a kezével húzogatni a bőrt rajta – NE!!!! NEE!!! NEEE!!! NEEEM!!! ÚÚRISTEEEN!!!! – rángatóztam, mély hangon hörögve, ordítva, teljesen eltorzult hangon, ahogy csak tudtam. Már komolyan a fejemet csapkodtam a vaságyhoz könnyezve, és még a nyelvemet is elharaptam, aminek következtében vérzett az egész pofám belülről – GYERE LE JÓ ISTEN, NEEEEEEEE!!!!! – és itt… itt BEVETTE A SZÁJÁBA A FASZOM!!! Komolyan… akkorát ordítottam, összeszorított szemekkel, amikből kicsordult pár könnycseppem, hogy szerintem mindenki megsüketült a körzetben.

5 megjegyzés:

  1. Annyira beteg fantaziatok van de nekem annyira bejon.:D Sajnalom a Silverman tesokat :( hamar kovit❤

    VálaszTörlés
  2. Basszus, kihagytam az előző részt (suliban olvastam)XD Este elolvasom azt iis *-*
    Khm... NNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!! ! ! ! ! ! *mély levegő* NEEEEEEEEEX'DDD
    Szegééééényeeeek ez durrvaaaaa xD Nagyon kíváncsi vagyok mi leeeeeesz o.o

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ma jön a következő két rész és mindenre fény derül:P de ezek az eddigi legbetegebb részek, amiket írtunk XD

      Törlés