2015. december 11., péntek

02. LXXXI. Fejezet


Aki Narou és Naoki  gyerekkoráról akar olvasni, az olvassa A Nevem NarouSilvermanes blogomat, amin eddig megtalálható 3 fejezet + prológus:)♥♥

Sasuke

És én még voltam olyan naiv és elhittem, hogy csak beszélgetni fogunk. Naná, hogy játszanunk is kellett! Amúgy imádom a pókert. Legalábbis geci jó vagyok benne, eddig nem vertek meg egyszer sem. És nem most lesz azaz alkalom. Na jó, az elején igen, de hát tudod, hogy van ez… mikor nyersz, a világ császára vagy, aztán veszítesz és mehet az egész a gecibe.
Szépen leültünk körbe az asztalhoz, úgy ahogy illik, balomon én bomba nőm foglalt helyet, jobbomon Rayne. Mellette Mimi, mellette Johnny, az mellett meg Stefan. A kaszinó termet a büdös dohány és szivar füst lengte be, szinte alig lehetett rendesen kapni levegőt, ráadásul ez még vegyült a martini és egyéb alkohol szagokkal, amit közben iszogattak ott a mukik. Szóval a levegő elég nehéz és ritka füstös volt. Idegesítő, retina baszó neonvilágítás, hangos jazz zene, zaj, kiabálás, székek tologatása, ahogy mind az asztal felé fordulnak, azoknak a jó kis pacsuli kölnik szaga,a kurvák részéről vihogás. A sarokba láttam, ahogy egy hapek épp nagyban szívogatja a kokót (megkívántam, geci, nagyon) a kis kurvájával, a terem másik végében pedig egy másik lövi be éppen magát, mire nekem megremegett a szám sarka. Nem… Nem szabad. Lehunytam a szemem, és sóhajtottam egy nagyon. NEM! Ráadásul gecire szédültem. Az egész közeg olyan émelyítő volt.
- De Rayne… - súgta oda Mini a csávójának, ami kizökkentett a félálomszerű kómámból – Én nem tudok pókerezni, tesó…
- Majd segítek – suttogott vissza a barátnőjének – Mi egy ember vagyunk!! – emelte fel a kezét Rayne, oda kiáltva az arany fuxos vénkórónak, aki épp valami vörös luxus kurva seggét taperolta igen szolidan, és „feltűnés mentesen”, aki történetesen a széke karfáján ült, és valami drága Vermouthot iszogathatott. De jól megy manapság.
- Egy ember?
- Ja – bólintott a haverom.
- Hát rendben, ahogy akarjátok – sóhajtott mosolyogva, majd Nerucimhoz fordult – Ön is egy emberként akar játszani a fiújával, kisasszony? Erre Nero felemelte a fél szemöldökét.
- Nem kell. Tudok én pókerezni.
Erre a vén szivar lejjebb tolta a napszemüvegét (?), és úgy nézett a nőmre, mire automatikusan közelebb húztam a székét magamhoz.
- Igazááán? – kúszott egy undorító vigyor a képére, minek hatására kivillant az aranyfoga. Egészen addig szuggerálta a nőmet azzal a kurva vigyorral a pofáján, amíg rám nem tévedt a tekintete, és hátra nem hőkölt, mert kb. fél percen keresztül folyamatosan bokor pofával szuggeráltam ki a lelkét. Vedd már észre magad te temető szökevény… Na mindegy, szóval az osztó a helyére ült ( amit mi „dealer”-nek nevezünk, azaz így jelöli a button). Mindenkinek két lapot osztott, középre a zsetonok kerültek. Csak hogy tudjátok, a zsetonoknak értékük van általában 5-10-20-50-es 100 színtől függően. Az elején az osztót követő két játékos vakon tesz tétet, az első a kis vak, a második a nagy vak. Miután mindenki beadta az alap téteket (ami kötelező, általában 10 értéknyi zseton) a dealer egy lapot a nem használt pakliból (azt az egyet leemelte es félrerakta) majd kirak 3 lapot a játékosok elé úgy, hogy lássák. Itt körbe csámpáztak a játékosok (azaz mi), lehet checkelni ami annyit jelent, hogy nem teszel tétet. Amit lehet tenni bármilyen összegben és ezt emelni is lehet, ha van annyi zsetonod. Ha rád kerül a sor döntened kell, hogy bedobod, vagy emelsz. Ha kis vak voltál, a tét felét már beraktad, tehát csak a nagy vak felét kell megadnod, hacsak valaki nem emelt. Ha nagy vak voltál, a tétet már beraktad, passzolhatsz (check), hacsak valaki nem emelt. Ha mégis, döntened kell, hogy ráhívsz még (re-raise), megadod vagy dobod. Ezután jön a flop. Három közös lapot csapnak középre színével fölfelé. A még játékban lévő játékosok (Ez én, Nero, Johnny, Stefan és a vén fasz voltunk, Rayne és Mimi kiestek, mert Mimi inkább áttért a koktél virslikre, mert ő „megunta”… gyerek még) ezeket használhatják a saját kezükben lévő lapokkal együtt. Ezután újabb licit következik, mi pedig kértünk a pincér fószertől pár pohárka sherryt. Rövidet nem iszunk játék alatt. Na mindegy, ha senki nem hív, egyszerűen passzolsz és jöhet a következő lap, a Turn. A közös kassza ez esetben nem változik. Hívás esetén döntened kell, hogy megadod, ráhívsz, vagy bedobod. A negyedik közös lapot csapják ki. Újra licit következik. A lehetőségek: hívás, emelés, megadás vagy dobás. Az ötödik és egyben utolsó közös lapot csapják ki. Az utolsó licit következik. A lehetőségek nem változnak az előbbiekhez képest. Mivel további licit nincs, a még játékban lévők megmutatják lapjaikat és a szabályok szerint az erősebb lap a győztes. A közös lapokat mindenki kiegészítheti az egyik vagy mindkét lapjával. Ha valaki győzött, új osztás indul, a dealer az óramutató járásával egy irányban a következő játékosra ugrik. A vakok nagysága rendszeres időközönként emelkedik. Végül egy játékos marad.
- Royal Flush – dobta be a lapjait Nero, és elégedetten hátradőlt. Hát ezt nem hiszem el. A SAJÁT NŐM KISEMMIZETT. Mi ez már?! Vlagyimirnak kiesett az a maradék lap is a kezéből. Még Stefan is meglepődött talán életében egyszer. Majd idegesen ellökte magától a zsetonjait. A tömeg, ami közben körénk gyűlt, elismerően felmorajlott és mindannyian Nerora szegezték azt az undorító tekintetüket.
- Tud a kislány… - bólogatott elégedetten – Rendesen kicsavartál az alsónadrágomból aranyom!
- Aki tud, az tud – vetette keresztbe a lábait és behúzta a zsetonjait. Tátott szájjal meredtem rá.
- Na? Mi van? Csupa meglepetés vagyok mi? – vigyorodott el pimaszul, amire alap esetben beindultam volna, de most morcin elnéztem.
- Faszom. Eddig még SOHA SENKI sem vert el pókerben! Rájöttem, hogy utálom ezt a játékot. Mostantól.
- Jajj ne durcizz máááár – húzódott közelebb hozzám, és a melleit a karomnak nyomta, mire egyből enyhült a tekintetem. A kurva életbe hogy tudja, hogy kell rám hatni.
- Hiszen mi nyertünk nem? Nem bírsz veszíteni kedvesem?
Hát nem igen. Válaszoltam volna, de inkább csöndben maradtam. Bár én még mindig light esett vagyok Raynehoz képest. Na ő az, aki igazán nem tud veszíteni.
- Jó nőd van – szegezte a mondatot nekem Vlagyimir, mire velőtrázó tekintettel illettem – Én a helyedben büszke lennék rá. Egy igazi oroszlán... Csak rá kell nézni.
Erre nekem sunyi vigyor kúszott a képemre, és megragadva az állát kissé hevesen, lesmároltam.
- Büszke vagyok én rá – suttogtam bele az ajkai közé.
- Nem nyerhettem! – csapkodott a haverom a háttérben.
- Amúgy is Nerucim nyerte volna meg, kurva jól csinálja – meredt a barátjára teli szájjal Mini, majd mikor az egy csúnya nézéssel illette bekussolt.


Narou

- Lenyugodtál már? – szegezte nekem a mondatot az öcsém, mikor a szanaszét tört és zúzott szobában leültem az ágyra. Gyere le jó isten… Ő amúgy egész végig az ágyon ült, és végignézte, közben próbált nyugtatni. Igen, ennyire ideges lettem. MI AZ, HOGY CSAK ÍGY ITTHON HAGYNAK?! NEM VAGYOK EGY ROSSZ KUTYA VAGY HÁZI ÁLLAT, AMIT CSAK ÍGY ITT LEHET HAGYNI!! SEM GYEREK!! Elméletileg mi „egy csapat” vagyunk vagy mi a balherém!! ERRE ITT HAGYNAK. Pfff… Az csak egy gecis kifogás, hogy bevan verve a fejem. És? Alapból megnéznek a sebhelyem miatt! Ráadásul ezzel a gecis Mendezzel egy házba! Miért ver engem a jó isten?! Komolyan szét akarok baszni mindent ebben a szobában! Oh… már megtettem.
- Ja – kamuztam – Mehetünk – álltam fel az ágyamról, merthogy menni fog ma este Naoki egyik műsora, a Sütemény Mester vagy mi, a lényeg hogy nem tom’ hány szakács meg cukrász verseng, és folyamatosan esnek ki, míg végül egy ember marad, meg minden. De ő csak sütik és a kaják miatt nézi. Na és ő le akar rá menni, de egyedül meg nem akar itt hagyni, mert még kárt teszek magamban… remek. Az öcsém felcsapott ápolónőnek. Szóval leszambáztunk a nappaliba, lehuppantunk a kanapéra, és bekapcsoltuk azt a kurva TV-t és átkapcsoltunk a Viasat 3ra, ahol az a szar megy. Gecire fájt az arcom és a medencém amúgy. Ezt csak megjegyeztem, és leszarom, ha magasról tojsz rám, én is magasról tojok rád. Na. Szal’ éppen mindenki odaállt a pultjához meg minden, és épp kezdett volna az egyik főszakács beszélni, mikor hirtelen átváltott a csatorna. Valami „Arany Vadászok”ra vagy mire.
- Ráültél a távkapcsolóra? – förmedt rám Naoki.
- Mi? Nem! Ott van melletted te buzeráns! – böktem oda idegesen, mire maga mellé nézett, és tényleg ott volt. A kezébe is fogta, majd visszakapcsolta. De pár másodperc múlva megint visszakapcsolt.
- Mi a faszom?! – horkantottam fel, és kikaptam az öcsi kezéből a távkapcsolót, és visszakapcsoltam. De az rögtön megint vissza az arany bányászokra vagy mire. És ezt vagy húszszor eljátszottuk még, de mindig átkapcsolt!! Ekkor egy elfojtott röhögést hallottunk a másik kanapé felől, a hátunk mögül. Mindketten odakaptuk a fejünket, és a gecis Dorian (aki látszólag felkelt és fitt és egészséges… sajnos) épp felmutatta a telefonját félmeztelenül, röhögve, hátradőlve, felpakolva az dohányzóasztalra a lábait.
1. Hogy jött ez le geci ilyen hangtalanul?!! Vagy már alapból itt volt csak meglapult vagy mi a gecim?!!
2. Azzal kapcsolgatja. A GECIS KURVA TELEFONJÁVAL. Rácsatlakozott a TV-re valami kibebaszott alkalmazás segítségével és ez szopatja itt velünk a faszt!! MEGÖLÖM! És kérdezitek, hogy miért nem akartam bazdmeg itthon maradni vele?!! EZÉRT. MEG AKAROM ÖLNI. MIÉRT NEM HALT MEG MIKOR LEESTÜNK A GECIS LÉPCSŐRŐL!!
- Te utolsó geci… - sziszegtem felé. Nem, nem azért, mert engem annyira érdekelt a Süti Mester, hanem mert BOSSZANT, HOGY ÉL.
- Nem értem miről beszélsz… - vont vállat szórakozottan.
- Kapcsolgatod te gedva! – ez Naoki volt.
- Ééén? – mutatott magára „megbántva’” majd ismét elkuncogta magát, csak úgy rázta a nevetés – Elromlott a távirányítótok, szerintem – kuncogott fel a szokásos rókavigyorával a képén. Áááh haljon már ki!! Menjen ki a fagyba oszt dögöljön meg!! Ekkor beugrott. Megvilágosultan összenéztünk az öcsémmel. Mindketten egyre gondoltunk. Ilyen az ikerlét. De közben megbeszéltük mentálisan, hogy minden ablakot bezárunk, mert TUDTUK, hogy Mendez geci biztos bejön valahol, mert talál magának valamit!
- Hallottad azt a dudálást? – fordult felém az öcsém.
- Igen – értettem egyet, mire furcsa, értetlen grimasszal felénk nézett, és hegyezni kezdte a fülét.
- Szerintem Nero érkezett épp haza – folytatta, mire a kis geci tovább fülelt, bőszen.


Dorian

Kizártak. Mármint ki, ki. A HÁZBÓL!! KIZÁRTAK A HÁZBÓL!! Kicsaltak onnan!! Hogy hogyan?? Azzal a geci átlátszó trükkel, hogy Nero épp akkor ért haza és, hogy milyen bombázón fest a ruhájában, meg Matsuko épp nincs vele... Alapból gecire nem hittem volna el, hiszen tudjátok, milyen vagyok, (azért nem vagyok egy könnyen becsapható személy, fogalmazzunk enyhén) a jó isten se tud az eszemen túljárni, de NERORÓL VOLT SZÓ. A hercegnőmről! Emiatt! Az ő neve hallatán már nem látok tisztán… Sajnos. Ez ilyen helyzetekbe hátrány, nem szabadna ennyire bezsonganom. Ki a fasz esne bele ilyen csapdába?!! SENKI. Szóval kisiettem, hogy a magam stílusában már üdvözölni tudja őt, de a vége az lett, hogy becsukták mögöttem a kurva gedvás ajtót! Na ekkor tudatosult bennem az egész helyzet, és abban a pillanatban a tudatalattim homlokon csapta magát. Hogy lehettem ennyire figyelmetlen?!
- Ezt nem hiszem el.. – pördültem meg a tengelyem körül és láttam a mellettem lévő ablakból, hogy ott állnak a Silverman ikrek és vigyorogva összeöklöznek. Na majd adok én nektek olyan öklözést, hogy keresztbe fossátok magatokat!! – ENGEDJETEK BE! – vágtam rá erőből az ajtóra, csodálom, hogy nem szakadt be. Nem hiszem el! Nem elég, hogy azért is a hajamat tépem, hogy Nero elment Matsukoval, és vele kaszinózik, és ki tudja mi történik, ha leissza magát!! VAGY KI TUDJA, HÁNY CSÁVÓ FOGJA ŐT MEGNÉZNI!! Ki tudja hányan fognak rá ÚGY gondolni! Arghhh!! Ebbe beleőrülök, felmegy a pumpám, a szívem összeszorul, és a gyomrom körül fizikailag fáj minden! NERO AZ ENYÉM. Nem akarom, hogy akárki is mással lássa őt. Nem bírom ezt elviselni. Egyszerűen nekem ez nem megy, ha beledöglök is, magamhoz láncolom akármilyen módon! Ha kell elrabolom, bezárom a szobámba, bedrogozom és ott fogom tartani mint egy igazi hercegnőt.
- Arra várhatsz, Mendez!! – hallottam Silverman 2.0 hangját belülről, kizökkenve a gondolkodásomból, aminek az összegző mondata talán az lenne, hogy „Fölfal a féltékenység”.
- Komolyan mondom, ha bejutok, szétverem mindkettőtöket!! – ordítottam be, kidagadó erekkel a homlokomon, bár a hangom kissé elcsuklott a hidegtől. Mindjárt megfagyok, már a fogaim is összekoccannak. Hány fok lehet itt kint, basszam szájba őket, ezek nem komplettek!!
- Lehet próbálkozni te róka geci!! Ha Naoki és én a gecis kibaszott Süti Mestert akarjuk nézni, akkor a gecis kibaszott Süti Mestert fogjuk nézni, megértetted?!! Most megy a döntő, és az öcsém kíváncsi rá, szóval te a háttérben nem akciózol a telefonoddal, vagy feldugom a seggedbe!!
- Pardon Narou, Sütemény Mester.
- Kussolsz.
Erre csak sunyi vigyor kúszott a képemre. Nem csak az ajtó az egyetlen bejárat. Szóval meglehelgetve a kezeimet, elindultam a hátsó ajtó felé, de zárva. Aztán az ablakokhoz. Zárva. Még a pincéhez is odamentem DE ZÁRVA! MINDEN ZÁRVA. Megpróbáltam egy kaviccsal betörni az ablakot de geci rájöttem hogy ez maffia ház, és full golyóálló üveg van mindenhol!! Közben bepillantva a két Silverman nagyba nézte felpakolt lábakkal A MELEG HÁZBAN azt a kibaszott Süti Betyárt vagy mit. Én pedig dideregve, összekoccanó fogakkal leültem a lábtörlőre és lehelgettem a kezeimet, dörzsöltem a karom, de egy idő után a hidegtől elgémberedtek az ujjaim, és szinte éreztem, ahogy lilul a szám. Óóóh az én hercegnőm, hogy fel tudna melegíteni engem… Ez geci sokáig így ment, nekem kb. 4 órának tűnt, de biztos nem volt annyi. Csak én KICSIT FÁZTAM. Szóval soknak tűnt. Ám egyszer csak kocsinak a zaját hallottam, ahogy lefékez a ház mellett, és kiszállnak belőle. Egyből felkaptam a fejem, és az egyik szemem sírt a másik örült.
1. Hazaért a szerelmem.
2. Bemehetek (remélhetőleg) a házba!
3. Itt van Matsuko… Haljon meg.
- Óóóóh de cuki! Csak nem vársz minket a lábtörlőn? – ez természetesen Matsuko volt, lekezelő hangnemben és megpaskolta a fejem, mellém lépve, mire reflexszerűen ökölbe szorítottam a kezem. Remek. Megjött. Pedig komolyan reméltem, hogy a kaszinóban orosz roulettet játszott és fejbe lőtte magát.
- Hát te meg mit keresel itt? – hallottam meg a hercegnőm hangját, és ha nem fagytak volna be a könnycsatornáim, bekönnyeztem volna az örömtől. Ugyanis az én egyetlenem is hazajött! (És tényleg geci bombázó volt, úúúgy, de úúúgy a farkamra húznám!! És kinyalni is puszta élvezet lehet azt a vadító lyukát. Óh, hiszen az is! Muhahaha.)
- Áh.. – legyintettem az elgémberedett kezemmel vacogva – Csak olajat, de nem találtam – vigyorodtam el sunyin, de ez a jelenlegi állapotomban nem volt az igazi. És még ki kell nyírnom két Silvermant.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése