2015. december 8., kedd

02. LXXIX. Fejezet

Köszönjük a már több, mint 40 ezer oldalmegjelenítést!:)♥♥ Nagyon hálásak vagyunk, hogy még mindig olvassátok ezt a történetet!♥ Ám hamarosan, ez a blog szünetelni fog egy kicsit. Addig lessetek be a Fatal Encounters és A Nevem Narou Silverman-es blogokba is:)♥ Jó olvasást!♥

Stefan

Ott sziesztáztam az öcsém mellett, aki még mindig nem volt hajlandó kicsámborogni az ágyból és a rögtönzött kómájából.. De elég békésen elszunyókált, nem igen zavartatta magát, bár szerintem sose zavartatja. Ennek a gyereknek nincs szégyenérzete. De az ötlete, miszerint összeugrasztja a NarouNeroSasu hármast rafinált és olyan… Dorianos volt. Szerintem, még be is vált volna, ha Silvia nem jön rá.
- Fratello… - hallottam az öcsém hangját, mire lassan felemeltem a fejem.
- Na mi van?
- Cseng a fülem geci – szisszent fel, mikor felült – Mintha kis umpalumpák fújnák a fejemben a sípjaikat – vakarta meg a kobakját, mire csak fejet ráztam. Ennek tényleg megártott a lépcső.
- Hát elég szépen vérzik ott, fratello – mosolyodtam el gúnyosan.
- Vérzik? – biccentette félre a fejét – Na, ma már harmadszor vérzek el! – nevetett fel. Csak sóhajtottam egyet.
- Nincs akkora szerencsém.
- Mondtál valamit? – vigyorodott el gúnyosan – Ennyire azért ne szeress engem.
- Jól szétcsapták a fejed – ingattam a kobakom figyelmen kívül hagyva – Fosul nézel ki.
- Kétlem – jelentette ki – Én sohasem nézek ki úgy. De legalább nem szakadt be a nyelv pc-m, csak kicsit ráharaptam – járta körbe a nyelvével a száját, végigsimítva a fogain, mintha azokat akarta volna megszámolni valami undorodó fintorral az arcán – Mindegyik meg van, oké.
- Ez volt az „A” terved, amúgy?? – kérdeztem tőle érdeklődve, bár már tudtam a választ.
- Hát, igen. Csak a gecis Silverman rájött, hogy én voltam – kuncogott fel.
- Nem volt nehéz – forgattam meg a szemem – Ki más tudna észrevétlenül lopni, rajtad kívül? Egy kibaszott róka vagy öcsi.
- Óóóóh – kapott a mellkasához „meghatódva” – Ennél szebbet még sohasem mondtak nekem – „szipogott” kettőt, mire én csak szemet forgattam. Ez a szerelmén kívül mit vesz komolyan? Ja. Semmit.
- Majd nekem is kell segítened amúgy – vettem elő a cigarettám és rágyújtottam. Igen. A lakásban.
- Neked? – dőlt vissza az ágyba, és a tarkójára téve mindkét kezét, hátradőlt, és úgy nézett rám – Mégis miben? Mit forgat a fejében az én drága bátyókám?
- Majd, ha teljesen magadnál leszel, elmondom.
- Úúúúúh de titokzatos lett valaki – vigyorodott el – Hercegnő?
- Mi van a barbieval?
- Ő hol van?
Ki gondolta volna, hogy rögtön őt keresi.
- Gondolom lent a hapekjával, vagy a jó isten se tudja kivel…
- Ééértem – gondolkodott el, és látszott, hogy megint forognak a kerekek abban a ravasz kobakjában.
- Mit tervezel már megint?
- Én? – nézett föl rám nagyokat pislogva majd a szokásos vigyorba változott át az arca – Semmit. Majd meglátod. Lassan működésbe is lép a „B” tervem. Lehet, összekombinálom a kettőt – kuncogott fel – Na de most menj, hagyd a drága egyetlen öcsikédet pihenni – helyezkedett el, betakarva magát, és lustán hasra feküdt majd a válla fölött nézett rám egy fondorlatos mosollyal – Nem hallottad? Sicc-sicc – legyintgetett a kezével, mire csak lemondón elvigyorodtam, és feltápászkodtam az ágya mellől.
- De azért, majd az arcodat el kéne látni, ne csalingázz már itt bevert pofával.
- Maaajd – nyögte nyűgösen macskásan kinyújtózva, majd visszaesett – Most alszok, mert hulla vagyok.


Naoki

Szinte kiszuggeráltam a bátyám lelkét, várva, hogy felébredjen. Hogy miért? Hogy nyakon baszhassam!! EZ A MARHA. EZ A SEGGFEJ. EZ A SZERENCSÉTLEN!! Ez a… ez a… ez a… szégyen! Miért mindig NEKEM kell miatta szégyenkeznem, miért én ássam el magam, amiért ilyen degenerált az ikertestvérem?! És MIÉRT vereti magát el minden alkalommal?! Hát az isten verjen meg Narou, most már komolyan mondom, üvegvitrinben foglak tárolni, hogy ne tudj senkinek sem, és magadnak sem ártani!! Ám ekkor egy nyöszörgést hallottam az ágy felől, mire rögtön felkaptam a fejem. Mert éppen a széken hátradőlve a széken, ráérősen a csövemet cseréltem ki, mert kétnaponta ki kell egy újra. De ja, az emlegetett szamár méltóztatott felkelni…
- Áhh… - ült fel szenvedve, és még mindig szétvert képpel. Ritka csúnya ütésnyomai voltak, keményeket kapott be, hála Dorian gyűrűinek – Mi a faszt keresek itt? – nézett fájdalmas grimasszal az arcán körbe – Előbb még lent voltam. Az utolsó emlékem az, hogy a galambomnak mondok valamit… de aztán ellök..
- Felhoztak – vetettem oda, majd ügyesen visszaraktam a fülem mögé a csövem beakasztókáját, vagy mit.
- Hát nem te, az biztos… - vigyorodott el gúnyosan, de fájdalmasan az arcához kapott, majd a fejéhez is mert gondolom megsajdult.
- Nem vagyok poénkodós kedvemben, Narou – morogtam az orrom alatt.
- Na már megint mi van?
- Hogy mi van? Egy nagy véreres dákó vagy, az van – forgattam meg a szemem unottan.
- Mert? – horkant fel – Mert balhéztam?! Bocsáss meg hogy szétvertem annak a gecinek a képét, aki rám kente az ő szarságait! Majd máskor odamegyek hozzá, megpuszilom a kis arcocskáját, virágot adok neki, fűzök neki is meg nekem is színes pipacsokból virágkoszorút és eltűnünk a lemenő nap fényében! Mindig is ezt akartam Dórival csinálni, eddig miért is nem jutott ez eszembe?! – emelte meg a hangját, de olyan furán beszélt. Azért tényleg meglátszik.. meg hallatszik az a nem tom’ hány lépcsőfok. Utána még egyszer a fejéhez kapott és gondolom épp azon gondolkozott, miért is kelt fel ő a szunyálásból.
- Nem! – vágtam közbe, de még nyugodt maradtam. Túl álmos voltam a kiabáláshoz – Azért, mert szétveretted magad. Nézd, meg hogy nézel ki.
- Ne érdekeljen az téged – nézett félre prüszkölve. Erre hátrahőköltem.
- Hogy ne érdekeljen?! Te világi seggfej! De érdekel! Mert aggódom! – na itt már kissé megemeltem a hangom.
- Nem kell aggodalmaskodnod, senki se kért rá.
Megölöm, megölöm, megölöm, megölöm. Hogy lehet valaki ekkora…? Ő az egyetlen ember ezen a világon, aki igazán fel tud baszni.
- De igen! Mert helyettem nem teszi senki! Ki más aggódjon az kibaszott épségedért, ha nem én? Ki teszi ezt meg? Hmmm? És megtennéd, hogy nem beszélsz úgy velem, mintha a seggedből rángattál volna ki, hanem emlékeznél, én voltam az egyetlen ember ebben az ótvar kibaszott gecis lakásban, aki bevédett és hitt neked?! – húztam össze a szemeim majd, mikor idegesen szemeztünk egymással egy ideig. Nem akarok megint veszekedni, szóval inkább hagytam a picsába, úgy is fáradt vagyok már ehhez, szóval csak sóhajtottam egyet – Az összes hajam ki fog hullani tőled, ha ezt csinálod. Ha verekedsz is, legalább csináld, bazdmeg úgy, hogy neked ne essen bajod közben! És ha lehet „ártatlanoknak” sem… Matsukonak is kirúgtad az egyik rágó fogát.
Erre rögtön felkapta a fejét. De látszott hogy ez is fájt neki.
- Tényleg?
- Aha.
Felröhögött. De úgy igazán nagyon.
- Komolyan?!! MÁR MEGÉRTE! ESKÜSZÖM MEGÉRTE, ááuuh… - kapott megint a fejéhet, és a tenyerébe temette az arcát, de azt is elkapta mert az is fájt, aztán a válla is megfájdult a hirtelen mozgástól. Ajj…
- Menthetetlen vagy... De ne hangoskodj, valószínűleg Dorian még fekszik a másik szobában…
Erre elkomorodott és idegesen félrenézett.
- Nem halt meg?
- Nem. Erre csak csendben maradt, és szinte láttam magam előtt a durcás, morcos fejét, ahogyan nem rám néz, hanem az egyik porcicát öli meg a tekintetével a sarokban.
- Nagyobbat kellett volna esnünk – szólalt meg végül elég bunkó hangnemben én meg csak a homlokomra csaptam. Miért nem öltem még meg?!
- Mindegy… - ráztam meg a fejem és felkeltem az ágy mellől – Fáj valamid te fasszopó?
- Mindenem, te buzeráns – nyekeregte hátravágva a fejét a párnára. Ajjaj… Jön a panaszáradat – A fejem, az arcom bazdmeg… a térdem a vállam, a medencém, a sípcsontom, a combom, a térdem, még a herém is geci!
- Hát erre nem voltam kíváncsi – fintorodtam el.
- Nem érdekel. Csak egy bónusz infó rólam.
- Már túl sok bónusz infót tudok – ráztam meg a fejem egy lemondó vigyorral.
- Na látod! Csinálhatsz belőlem activityt is már!
- Hozok fel fájdalomcsillapítót… - nyújtóztam ki.
- Várj Naoki! – szólt utánam, mire megfordultam – Én is megyek – mászott ki nagy nehezen szédelegve az ágyból, a fejét fogva.
- Minek? – Ki kell mennem megmosni a pofám meg hugyozni, no meg hallani akarom mindenki bocsánatkérését.


Mimoza

-          De akármennyire is utálom, most Narou ártatlan volt, Dorian rákente az egészet.
Itt csak rám nézett, majd sóhajtva megrázta a fejét.
- Őszintén Mimi, nem igazán mozgat meg… Mindkettő egy geci, mindkettő bánt és bántott engem, mindegyiktől félTEM. És azért múlt idő, mert már nem félek. Elegem van.
- Értem – húztam el a számat – De véres lett a padló.
- Majd feltakarítják maguk után – vetette oda nekem.
- Kemény csajszi lettél Neruci – veregettem vállba egy nagy vigyorral – Igazi kemény asszonyom van!
Ezen csak felnevetett.
- A férjuram büszke rám, ez az igazi siker!
- Sasuke is az urad… én is. Hány férjed van neked?
- Háremet tartok – kacsintott rám, mire elvigyorodtam.
- Szulejmán női változata.
- Pontosan!
- De akkor én vagyok Hürrem. Mert én vagyok a fő férjed!
- Ez alap – borzolta össze a hajam, én pedig odahajolva megpusziltam az arcát. Ja, ilyen, mikor összeengednek bennünket, szinte mérni lehet a hülyeséget. Már rég kész volt a forró csoki, és a kanapén üldögéltünk, mikor az egyik katonai menekült lecsámborgott a lépcsőn. Narou volt az, mögötte meg az öccse. Az előbbi odaszédelgett hozzánk egy jéggel a fején és mereven a barátnőmre nézett.
- Nem én voltam.
Erre Nero csak idegesen félrenézett.
- Tudom.
Narou először csak várakozva nézett rá, majd sürgetőn. Közbe Naoki levágta magát mellénk, és felpakolta egy puffra a lábait.
- Mi van? – nézett fel rá Neruci.
- Nem akarsz mondani valamit?!
- Nem – meredt rá bokor fejjel, de finoman vállba löktem mondván „Nyugii” – Jó – adta meg magát sóhajtva, és feszülten félrenézett -…..Bocs – morogta az orra alatt alig hallhatóan. Sőt szerintem rajtam kívül senki se hallotta igazán. Nem volt az ínyére bocsánatot kérni, mint látom.
- Tessék? – emelte meg a fél szemöldökét Silverman, gondolom, nem hallotta tisztán.
- Ha nem hallottad, akkor így jártál – fordult el tőle Nero hevesen. Na… Milyen kis amazon lett az én kis Neromból! Pillanatokon belül Stefan is leszállingózott.
- A fasszopó öcséd? – ez Narou volt egy fintorral az arcán.
- Még fent alszik.
- Haljon meg – zárta le ennyivel és lehuppant ő is a kanapéra.
- Na geci – jött be a colosom és Sasuke az erkélyről. Valahogy a barátnőm pasijának mániája ott lenni. Ez a megszólalás Sasu volt egyébként.
- Egy rohadt szót sem lehet bazdmeg váltani telefonon, mert a szomszédban bazdmeg Manyika néni porckorongsérves kis pudlija, Bandika kiugatja a kezemből a kurva telefont – rakta zsebre a készüléket Sasu kissé idegesen, és bekapta az utolsó falat snickers csokiját, és kidobta a papírját a kukába – Haljon ki az is, megyek oszt megnyúzom és készítettek Neronak belőle valami bundát – morgott, majd gondolom, pont ráharapott a kivert fogának a helyére, mert felszisszenve odakapott.
- Hallom Matsuko, kirúgtam az egyik fogadat?? – fordult az említett felé vigyorogva az, akinek amúgy az egész feje szanaszét volt verve.
- Addig röhögsz Silverman, míg éjszaka ki nem húzom neked az összeset, aztán reggel fogatlanul ébredsz és mehetsz át a rákos Manyi nénihez protkó ragasztóért. Pusztán, hogy kimutassam a jóindulatomat és a szeretetemet irántad – vigyorodott el erőltetetten Sasuke, amiből végül vicsor lett.
- Lehet próbálkozni – legyintett Narou.
- Nem tudom, hogy megverjem Doriant, amiért ellopta a nőm gyűrűjét, vagy gratuláljak neki, hogy így szétverte a képedet – vakargatta az állát egy gúnyos vigyorral Sasu.
- Kussoljatok már el – forgatta meg a szemét a colosom morcosan – Épp helyzet van.
- Mégis milyen helyzet? – ez Nero volt.
- Valami régi öreg újságíróval lesz ma találkozónk, faterék intézték el nekünk – ez meg Sasuke, aki közbe felállította a nőjét a kanapéról, majd a helyére ülve az ölébe húzta – Egy orosz ürge, ott volt az 1978-as gyújtogatáskor, elméletileg látott mindent.
- És hol? – ez meg én voltam.
- Ma este kaszinóba megyünk!! – jelentette ki ünnepélyesen Jonathan, aki szintén kint volt velük az erkélyen (??) de, hogy miért azt nem tudom.
- Kaszinóba? – tátotta el a száját Nero.
- Igen!! – tapsikolt a díszbuzi – Úúúúú már alig várom!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése