2015. december 1., kedd

02. LXX. Fejezet

Nero

            Rayne eldobta a seggünket a suliba. Pontosabban úgy, hogy előtte beugrottunk a mekibe, mert Miminek kellett még kaja és, ha ott voltunk, akkor már én is ettem. Persze, Jonathan szétkritizált bennünket, hogy mi, hogy bírunk megenni ilyen sok szenny kaját. Hát így. Aztán meg már arról magyarázott, hogy kellett neki eljönnie, mert olyan hideg van és mi az, hogy nincs előre fűtve az autó és, hogy miért nem mentünk el autómosóba. Rayne fején már láttam, hogy nem sok híja volt, hogy megverje, vagy kidobja a kocsiból.
- Jaj, ez az a panzió, akinek nem ismerem a tulaját – pillogott Jonathan a kocsiban, amikor leparkoltunk az iskola előtt.
- Ez nem panzió te seggfej, hanem egy iskola!! – kiabált rá Mimi.
- Ne kiabálj már velem folyton – hisztizett be a csávó.
- Te meg dugulj már el!! – ez meg már Rayne volt.
Felsóhajtottam és kipattantam a kocsiból, majd becsuktam magam után a kocsiajtót. Megvártam, amíg Mimi behajol Rayne felöl, hogy adjon neki, egy „amíg nem jössz értem, addig hiányozni fogsz” csókot (titokban lefotóztam őket, hihi) és beandalogtunk az isibe. Hát, túl sok kedvem nem volt, hogy bemenjek. Sőt, semmi kedvem se volt. Ráadásul alig tudunk figyelni a tanórákra és az ofő is folyton minket cseszeget, hogy a fiúk mikor óhajtják betolni a seggüket végre. Mi meg nem mondhatunk semmit sem.
                                                                                           

  Narou

            - Jó reggelt. Neked kivéve – jött le Stefani is a lépcsőn, miközben én már az általam készített reggeli kávémat iszogattam az asztalnál ülve. Természetesen a „neked kivéve” szövegét azt nekem címezte.
- Csá tesó – vetette oda neki Mendez 2.0, aki velem szemben ült és a kurva telefonját nyomkodta. Szinte rögtön Mendez 1.0 után levándorolt az én csacsi öcsém is, így egyből felálltam, hogy megcsináljam neki azt a szájba szexuált meleg tejét.
- Hallod ember, olyan ordításról maradtál le tegnap – röhögött a törpe fasz, miközben ő is csinált magának kávét.
- Hallottam, hogy balhé volt. Mi volt? – kérdezte az a rókaarcú buzeráns, fel sem nézve a készülékéből.
- Jól helyben hagytam Silviat és Matsukot, akik összevesztek megint a szőke Barbie babán, mint valami játékon. Azon vitáztak, hogy melyikük baszta meg előbb meg ilyenek én meg leordítottam a fejüket – itt egy kicsit mellé öntöttem a tejet idegességemben. Huppsz.
- De nagy ember vagy, ja nem – böktem oda epésen és lenézően aztán tettem három kiskanál cukrot abba a szarba és bekúrtam a mikróba.
- Várjunk csak! – rakta le végre Mendez #2 a telóját és értetlenül meredt rám – Te megnyomtad a hercegnőt?
Itt büszkén elvigyorodtam.
- Nem csak, hogy megnyomtam hülyegyerek, de én vettem el a szüzességét is – kacsintottam rá és, mikor csipogott a mikró, hogy leállt, kivettem a bögrét és az asztallapon fetrengő, csöves (szó szerint csöves, mert az orrán van egy cső, hah! Totál poénosakat mondok!) öcsémhez léptem.
- Igen, de erőszakkal – nyögte be álmosan, én meg lecsaptam elé azt a szart, így egy kicsit kiömlött. Öhmm… Huppsz?
- Velem vagy, vagy ellenem?! – kérdeztem tőle mérgesen.
- Ácsi! Akkor tehát Nero szüzessége a tiéd, és nem Matsukoé? – értetlenkedett az a rózsás tetoválású köcsög.
- Jha, mit nem értesz?! – fordultam felé.
- De megerőszakoltad és azért, igaz?
- Igen bazdmeg.
- Pffff – röhögött ki – Az nem igazi győzelem! – vigyorodott el és megint olyan feje volt, mint, aki tervez valamit. Sunyi geci.
- De, nagyon is az! – vigyorodtam el – Mert ezt soha nem felejti el! És így hozzám tartozik! – kuncogtam, ám látszott azon a róka képén, hogy ez nem tetszik neki. Ekkor megjelent a konyhában az a seggfej is. Bár hallottam, ahogyan csörömpöl az a szar a nyakába, miközben jön le a lépcsőm. A nagy habi katona azzal a habi dögcédulával… Azzal fogom megfojtani! Eddig miért nem tettem…?
- Óhóó! Itt a mi kis ezüstérmes Matsukónk! – üdvözölte Dorina.
- Mi az, hogy ezüstérmes? – vakargatta meg álmosan a tarkóját az a fasz, én pedig a kávémat a kezembe véve, megtámaszkodtam a konyhapultnak dőlve.
- Az imént értesültem róla, hogy a hercegnő megbaszásában is csak másodhegedűs lehettél – röhögte ki, mire Matsuko szúrósan rám nézett (ezt persze viszonoztam), aztán elvigyorodott.
- De te viszont soha nem kapod meg őt – fordult Dorina felé, aki erre elkomorodott – És Silverman is csak azért kapta meg szegény szerelmem kincsét, mert erőszakkal elvette! És amíg ő azon büszkélkedik, hogy embertelenmódon, kétszer is megerőszakolta, addig nekem Nero magától szétteszi a lábait. Szívesen elmondanám, hogy milyen látvány az, amikor szinte könyörög nekem, hogy verjem be neki és az ágyékában milyen punci vár rám, de… - itt lenézően és lekicsinylően végigmért minket – Akkor lenne mire recskáznotok, azt meg nem akarom! Így is rá veritek ki, ami elég szánalmas és nem akarom, hogy jobban el tudjátok képzelni. Szenvedjetek csak! – kapott ki a hűtőből valami itókát és el is tűnt az emeleten. Kis híján összetörtem a kezemben a kávés poharamat, annyira felbaszott most idegileg. MERT IGAZA VAN!!!!! Esküszöm, utána megyek és ki verem a gecis fogait!! Az összes többit…
- Gyere le jó isten az égből – dünnyögtem az orrom alatt és inkább a mosogató felé fordultam.
- Régebben el is felejtettem, hogy Matsuko milyen idegesítő, amikor nyert ügye van – sziszegte Dóri.
- Én majdnem mindennap szembesülök vele… De csak addig lesz nyert ügye, amíg ki nem vágom a szívét!
- Amit persze én nem fogok hagyni – szólalt fel az öcsém.
- Te csak kussolj, kis buzi! – vetettem oda neki és kiöntöttem a kávémat a gecibe a mosogatóba.
- Kussolj te, pina – vágott vissza, mire megfordultam és szúrósan rá néztem. EZT GYŰLÖLÖM!!
- És, mivel Nero körül ilyen bonyolult a helyzet… Mimivel is ez van? – szólalt fel hirtelen Mendez #1.
- Heh? – fordultunk felé mindannyian.
- Neki például, ki vette el a szüzességét? – érdeklődött.
- Biztosan a flegma hős királykisasszony – legyintettem – Amúgy is kit érdekel a törpe kurva?! Betenném neki és összeszakadna, olyan gyenge, kicsi és vékony – fintorodtam el – Még csöcse sincs. Vagy csak jól takarja azokban a vastag szarokban!
- Kinek a pap, kinek a papné, bátyó – vonta meg a vállát Nao, és megint az orrában lévő csőhöz nyúlt, így reflexszerűen odacsapva, eltaláltam a kezét – Áú, baszódj meg!
- Mondtam, ne piszkáld – emeltem meg a szemöldököm.
- Egyébként meg. Előítéletes vagy – nézett fel rám morcosan.
- Mert? – hökkentem meg.
- Szerinted Mimi csúnya, igaz?
- Jha! Nem az esetem.
- Hát szerintem nem az! Csak nem látod őt úgy, ahogyan Rayne! Ismered Raynet, ő nem jönne össze egy csúnya lánnyal…
- Mi ütött beléd?! Így figyelgeted azt a kis törpe szart?! – pislogtam nagyokat.
- Nem tudom, szerintem Rayne valamilyen szinten pedofil – szólt közbe a róka – Hiszen. Mimoza olyan, mint egy kislány! Rayne meg már húsz éves vagy huszonegy, vagy faszom se tudja mennyi… Szóval, biztos van benne valami ferdehajlam. Ráadásul, mi szexek mehetnek már ott?! Mimiben azaz egyetlen jó, hogy olyan kicsi és szűk a picsája, hogy beszarsz, és rögtön elmész, amikor berakod neki! De mi a helyzet a colossal? Kétlem, hogy csak 14 centi lapulna a gatyájában…
- Mire célzol ezzel? – kérdezte Stefani.
- Csak arra, hogy szegény Mimit biztosan kettészakítja az a barom állat. Tuti minden egyes menetnél kivérzik csóri és már a lyuka se lehet olyan pici.
- És? – értetlenkedtem.
- Hát csak mondom!
- Szerintem meg, biztosan zörögnek a csontjai, miközben kurják – röhögtem el magam és kivételesen Dorina is velem együtt röhögött. Ám a másik kettő már nem. Mi a fasz van ezekkel? Leginkább az öcsémmel!! Gyere le jó istenem!
- Szerintem meg nem – morogta Stefan.
- Mert? – kérdeztem lekezelően.
- Mert, ahogyan az öcsém is mondta… Mimi lyuka kicsi és szűk! Azaz igazi! Egy Nero féle lánynak biztosan gyorsan tágul a picsája… Az meg elég gáz már – fintorodott el – Mekkora kráter lehet alatta.
- Ha tudni akarod, nincs alatta kráter, még mindig bomba jó lyuka van – jelent meg ismét az a köcsög – Jól hallottam, hogy az imént Mimozáról beszéltetek?
- Ki beszélt Mimozáról? – lépett be az ajtón a colos gyerek, felvont szemöldökkel.
- Senki – feleltem én.
- Mi – ez meg a buzi Dorian volt.
- Igazán? Mit is? – húzta összeszúrósan a szemöldökeit a colos.
- Csak azt, hogy te biztos pedofil vagy, hogy a kislányokra és az olyan szűk kis pici picsákra buksz, mint ő! – rendezte le ennyivel, majd felállt az asztaltól és felment a szobába.
- Lemaradtam valamiről? – jelent meg Jonathan is nagy érdeklődve.
- Semmiről – morogtam, majd félre lökve Matsukot az útból én is felmentem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése