2015. november 12., csütörtök

02. XXIX. Fejezet

Sziasztok!:) Meghoztam a két új fejezetet nektek! Az előző szavazás már lezárult, köszönjük a szavazatokat!♥♥ Azt a kört, Narou nyerte:)) Hoztam is róla egy fan rajzot, amit én csináltam :P Kitettem egy újabb közvélemény kutatás, de látom, már el is kezdtetek voksolni, nagyon köszönjük!!:))♥♥ Nem is fecsegek többet, itt a rajz és a rész:))



Narou

Hogy mi volt az a megkövült pillanatom a folyosón? Kurva egyszerű. Az a szájbaszexuált utolsó rohadék, undorító, elfajult, pederaszta Alexander geci villant be nekem. Szinte ugyanaz a jelenet játszódott le Dorian és Nero közt, mint köztem és Alexander között a kórházba. Ahogy az alkarjával kifeszítve a szám, leszorít, ahogy betegen a szemembe néz, és magyarázza a dolgokat, ahogy a háttérben tombol a vihar, ahogy a villám néha-néha megvilágítja a sötét szobát, ahogy a darabokban lévő kávéfőzőből kifolyik a maradék kávé, ahogy az öcsém boxerében turkál, ahogy ott voltam életemben először mozgásképtelenül, tehetetlenül, kitéve az eseményeknek, kitéve annak a beteg embernek, az akaratának. Az egyetlen, amit tehettem azaz volt, hogy nem hagyom, hogy az injekciót a nyakamba szúrja. Az, hogy, ha Naoki egy másodpercet is késik, a vágyfokozó drog a vérembe kerül, és gyomorforgató, undorító dolgokat tettem volna, amiket józanul soha semmi pénzért nem tennék meg! Beugrottak flashek, hogy mi lett volna… ha belém vágja. Mit tettem volna…? Az Alexander geci miket ki nem kényszerített volna belőlem, amiket megtettem volna vele… mikre nem használt volna engem? És mikre nem vetemedtem volna az öcs…. NEM. EBBE MOST SEM GONDOLOK BELE!!! NEM. FOGOK. SOHA. EBBE. SOHA. NEM. NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM, NEM!! EBBE SOHA NEM!! NEM!! A tudatalattim a haját tépve verte a fejét a falba, hogy még csak ne is gondoljon ilyenekre, ne gondoljon Alexanderre. Bevillantak a kényszerképek, én pedig belül majdnem elbőgtem magam, annyira nem akartam ezt. Azt akartam, hogy minden a dokival kapcsolatos dolog törlődjön ki a fejemből. Egy komplett háborút folytattam le magammal odabent, addig a testem mozdulatlan maradt. Kővé dermedtem, alig kaptam levegőt. Bepánikoltam. Az öcsém hangja zökkentett ki a transzállapotomból, és ahogy visszatértem a tudatomhoz, rettentő feszült lettem, és akkor abban a pillanatban zavart, hogy hozzámért. Ilyen azelőtt még nem volt. Akkor nem akartam, hogy hozzámérjenek. Lelöktem magamról, és ráordítottam, hogy hagyjon békén. Értetlenül nézett rám, és aggódva kérdezgette, hogy mi bajom van, én pedig megállás nélkül hajtogattam, hogy semmi, csak ne érjen hozzám, ám ekkor Nero csapódott nekem, és a nagy lendülettől mindketten hátraestünk. Bevertem a fejem, ami kíméletlenül sajogni kezdett, alig fogtam fel akkor, hogy most mi a jó büdös fasz történt körülöttem. Először Neruci hangját hallottam, aztán már az öcsémét. Végül Dorian geciét. Akkor zökkentem ki teljesen a révületemből.
- Rohadj meg!! Most széjjelverlek!! – rontottam neki, és földre vágtam. ismerős szitu. Bemostam neki hármat egymás után ugyanoda, majd egyet a másik oldalára is, közben ő megállás nélkül röhögött.
- Üss csak Narou, ha ettől jobban érzed magad!
Erre megint elkerekedett a szemem. Erről is az az Alexander jutott eszembe. Ő is röhögött miközben fojtogattam. Még jobban bepipultam, már ha ez lehetséges.
- KUSSOLJ!! KUSSOLJ MÁR BE!! – ordítottam, és egy óriásit vertem az arccsontjába, majd a másik kezemmel, a szeme alá is.
- Na mi van Silvia? Min idegesítetted fel magad ennyire? Csak nem titkolsz előlünk valamit? – hallottam Stefan geci gúnyos hangját a hátam mögül, már azon voltam, hogy egyik kezemmel, az egyiket verem, másik kezemmel meg a másikat. Ki akartam őket nyírni. De az öcsém szájbaverte a gipszével, mire annak kicsattant a szája. Fájdalmas, de dühös grimasszal odakapott.
- Te kis patkány geci!! – ragadta meg a gallérját, de az öcsém megfejelte, majd ismét pofán baszta a gipszével. A következő, amit realizáltunk, azaz, hogy Crusi (ki más) lerángat engem Dorianról, Naokit meg Stefanról, és összekoccantja a fejünket.
- ÁUH, BAZDMEG!! – kaptunk oda egyszerre az öcsémmel.
- Álljatok már le, mit baszakodtok? Komolyan megtisztelitek őket a figyelmetekkel? Hát már ne is haragudjatok, de én nagyon fintorogva teszem most is meg, szóval mondhattok nekem köszönetet – dobott el minket magától, mintha összepiszkoltuk volna a kezét, és a két olasz gyerekre nézett, akik az arcukat fogták, de kurva jól mulattak, az arcukon szórakozott vigyor ült.
- Óhohohó, a Király ránk nézett? – vigyorogtak sunyin és gúnyosan, mikor eléjük lépett.
- Ujjujujuj – kuncogott Stefan.
- Meg is hajoljunk? – szólt Dorian, mire Crusader a fejére lépett, ezzel Dóri „fejet hajtott előtte”.
- Minimum – szinte odaköpte ezt a szót, lekicsinylő vigyorral.
- Te rohadék… - sziszegte bele az a folyosó padlójába, és nagy nehezen fellökte a lábát, a fejéről, és idegesen a hajába túrt – Ezért kinyírlak!
- Lehet próbálkozni – ropogtatta meg az öklét – Most melyik padon törjem szét veletek? Bár most az a cél, hogy a pad is kettétörjön, és ti is.

- Megölhettem volna őket! – tomboltam, mikor az iskola előtt ácsorogtunk, mind az öten. Mi, hímek, (Rayne és én) cigiztünk. Meg Naoki is. (Ő duplapattintós Marlborot szívott, mi Rayneval most sima piros Multifiltert, mert egy csávótól kértünk, ő meg azt szívott, a kis smucig öcsémnek pedig az volt az utolsó szálja, abból meg nem adott).
- De nem tetted – szólt le Crusi kifújva a füstöt – Így is kellőképp felhívjuk magunkra a figyelmet. Szinte mindennap volt balhé, és mindennap be kellett piszkoljam a kezeim, olyan mocskokkal, mint Mendezék – dobta le a csikket, és eltaposta a lábával.
- De, ha egyszerűen felbasznak! – csapkodtam – Ráadásul most Dorian, majdnem szétkúrta Nerot, mit csináljak? Hagyjam?!!
- Megvárod, amíg odaérek, vagy én, vagy az öcséd, mert te egy kibaszott ösztönök által vezérelt állati lény vagy, egy here!
- Ajj, lődd már le magad Crusika, nem vagy az apám – nyomtam el én is a csikket.
- Nem tudjátok, hány óra van? – fordult hozzánk Neruci, aki körülbelül másodpercenként nézte a telefonját.
- Ott a kezedben a telefonod, nézd meg azon – emeltem meg a fél szemöldököm.
- Oh tényleg – kissé frusztrált volt, de megnézte.
- Mi bajod van? – kérdeztem rá.
- Semmi – válaszolta egyből – Figyi, Rayne haza tudnál dobni?
- Persze – rakta fázósan zsebre a kezét a colos.
- Mi is megyünk – fordultam az öcsémhez, aki épp a csöves sapkáját vette fel, mert gondolom fázott már. Volt egy csinos monoklija a szeme alatt, amúgy. Ezen még elfelejtettem felbaszni magam.
- Ja, jó.
És itt szétváltunk.


Sasuke

Ja, természetesen felbaszott az egész. Ott feküdt Nero, a geci Silvermanen, és az arcát fogta, én meg majdnem borogattam, mikor ezt megláttam. Felőlem bebeszélheti nekem a haverom, hogy jajj csak balhé volt, én már nem hiszek el semmit. Tudom, most jöhettek azzal, hogy miért baszom fel magam, mikor Nero már nem az én nőm. Egyszerű! Mert attól még az enyém marad. Mindegy, szóval odaléptem az alsógatyás fiókomhoz, kihúztam, elkezdtem benne turkálni, és meg is találtam, amit keresek. Az apró tasak, ami tele volt a piruláimmal. Nem ezek nem a gyógyszereim. Igen, ezek drogok. Majd mikor ezeket bevettem, és elszívtam még egy füves cigit is, akkor leültem a laptopom elé, fekete özvegyezni. Már haladón játszom. Igen, ettől határozottan menő lettem.
- Fiam, minden oké? Kéne a segítséged a kocsinál. Elromlott valami – jött be apám az ajtón.
- Oké, mindjárt megyek – válaszoltam közömbösen.
- A faszom verem már a rövid válaszaidba fiam, ha a flegmaságot mérni lehetne, te ütnéd a csúcsot, esküszöm! Válaszolj már egész mondatokban.
- Jó – vigyorodtam el gúnyosan Erre csak szemet forgatott, nekem pedig rövidet rezgett a telefonom. Odapillantottam és egy chat ablak ugrott fel, az iPhoneom leamortizált képernyőjén (ja, nem kéne falhoz baszkodni). Ott villantott Nero neve, még mindig úgy beírva, ahogy régen volt, szóval ott villogott, hogy „Bébi” egy napocskás és egy szívecskés hangulatjel kíséretében. Megfeszült állkapoccsal lazán feloldottam a képernyőzáramat, és amit láttam azaz, hogy az exem egy videót küldött át nekem iMessengeren. Értetlenül felemeltem a fél szemöldököm, amolyan „mi a fasz” fejet produkálva, és megnyitottam a videót. Hát eléggé fos volt, ide-oda mozgott a kamera, nagy volt a hangzavar, de a lényeg az volt, hogy Nerot a szekrénysornak szorította Dorian, majd nagy hévvel ellökte, neki az eléggé fura arcmimikájú Narounak, aki elesett vele, Nero meg pont rá. És a háttérben Dorian ellőtte a fotót. És itt Mimi ordítozását hallhattuk, majd vége lett a felvételnek. Ez most mi akart lenni? Tudja, hogy láttam a képet? Mindegy, válaszoltam neki.

16:00
Feladó: Én

Ertem.

Szinte egyből látta, ettől kicsit hátrahőköltem. Most már végleg „mi a fasz” fejem volt.

16:00
Feladó: Bébi

Nem direkt estem ra.

Nagyot sóhajtottam. Miért magyarázkodik? Jó, tudom hogy nem direkt volt. Felfogtam. Láttam. Természetesen gecire örülök neki, de attól még felbaszódtam. Még az is zavar, hogy egy iskolába járnak! Nem hogy az, hogy egymás mellett ülnek azzal a gedvával, és még beszélgetnek is, sőt testi kontaktusba is kerülnek!!

16:02
Feladó: Én

Miért magyarazkodsz?

Ezt is rögtön látta, de erre, csak öt perc múlva jött válasz. Még pedig elég rövid. Mármint először, aztán rögtön jött utána a következő üzenet.

16:07
Feladó: Bébi

Nem tudom. Holnap fel haromkor vegzek most pedig egyedul ulok a szobamban es teat iszok.

Persze nem kellett megmagyarázni, hogy ez mi akart lenni. Csak hogy ti is értsétek, a mi lehetetlen utalásainkat, ezt akkor írtuk mindig, mikor azt akartuk, hogy a másik felhívjon minket, vagy épp átmenjen. Mélyet sóhajtottam, és elővadásztam a telefonszámát, és felhívtam. Rögtön felkapta.
- Szia – szólt bele feszülten.
- Mondjad.
- Semmi, csak hallani akartam a hangod. Ami most elég fura… amúgy. Várj.. – akadt meg – Te vettél be valamit?!
- Ja. Ami még az előző adagból megmaradt.
- Sasuke, ne! Azt hittem leraktad a bogyókat!
- A tűt raktam le.
- De kérlek…
- Nero, azt csinálok, amit akarok – nyertem meg a játszmát amúgy a fekete özvegyben, tűzijátékok tömkelege villogott a képernyőn, és egy „Congratulations” felirat. Tudom, tudom, hogy király vagyok.
- Tudom…
- Örülök, hogy ezt megbeszéltük.
- Akkor se szeretem, mikor pirulákat szedsz be.
- Csak három volt benne.
- És azt be is szedted?
- Igen, de az egyiknek már csak a fele volt meg.
- A TV alattit megtaláltad?
- A mi alattit? – emeltem meg értetlenül a szemöldököm.
- Semmi – vágta rá rögtön.
- Te eldugtad előlem?!
- Nem tudom, hogy ott van-e még, én…
- Válaszolj!
- Igen… Még, mikor együtt voltunk..
- Mégis miért?!
- Mert nem akartam, hogy bedrogozd magad…
- Ezt nem hiszem el – emeltem a fal felé a tekintetem, a fejemet rázva.
- A kép miatt..? – kérdezett rá óvatosan Nem válaszoltam, csak rágyújtottam.
- Sasuke, ugye nem..?
- Már mindegy, láttam a videót.
- Akkor most már minden rendben? Nem veszel be többet? Ígérd meg, hogy nem veszel be többet! – csuklott el a hangja.
- Nero ne aggódj értem. Tudom, mit csinálok.
- Nem, nem tudod! Kurvára nem tudod!
- Nem akarok veszekedni! – szóltam ellentmondást nem tűrően. Itt pár másodperces csönd támadt. Tudtam, hogy most magát őröli belülről.
- Nero! – szóltam rá.
- De, ha egyszer aggódóm! – csattant fel.
- Nem kell értem aggódnod, megvagyok. Megoldom én a magam a gondjaimat, te old meg a tiédet! Nem kell velem törődnöd! Most mennem kell, majd még beszélünk.
- Holnap fél háromkor végzek – ismételte meg, és a könyörgés, kétségbeesett szikráját vettem észre a hangjában.
- Rendben. Vigyázz magadra, ne nyiss senkinek sem ajtót – raktam le


Naoki

Mikor hazaértünk, a bátyám első dolga volt, hogy megigyon egy pohár kávét, majd felmenjen és bezárkózzon. Én csak aggódva néztem utána, majd megráztam a fejem, és kimentem a konyhába. Szépen komótosan kivettem a maradék lasagnet a fagyasztóból, megmelegítettem és neki álltam enni. Egyedül. Hát így már nem olyan finom, mint melegen és frissen. Már merengtem volna el a gondolataimban, amik történetesen most arról szóltak, hogy a lasagnet ki találta fel, mikor az én drága édesanyám, szinte besuhant a konyhába. Ijedtemben majdnem hátraestem. Az isten verje meg, hát ez úgy közlekedik, mint valami amazon!
- Ez neked és a bátyádnak jött – nyomott a kezembe egy jó vaskos levelet.
- Kitől? – forgattam a kezemben, de cím nem található rajta, sem feladó. Szóval nem postán jött?
- Nem tudom kisfiam, valaki lerakta ide az ajtó elé – és ezzel felkapott egy boros poharat, és már ment is vissza nappaliba, mert a kedvenc műsora ment épp. De még idehaza is fekete, feszülős, koktélruhába volt. Nőők… Nem. Várj. Inkább, Anya… Igazából meg akartam várni, hogy a bátyám is itt legyen, hiszen kettőnknek jött, de gondolom nem bánja, ha felnyitom egyedül. Bontottam már fel más levelét is, nem igazán titkolózunk egymás előtt, szóval gondoltam nem lehet belőle baj. Elővéve a zsebemből a kisbicskámat, felnyitottam a borítékot, majd kivettem belőle a levelet. Amit pedig benne láttam, attól megállt bennem az ütő. Rosszul lettem.

Kedves Narou, és Naoki Silverman!

Drága kis ikreim, gondolom, emlékeztek még rám, nem hinném, hogy ilyen hamar elfelejtenétek. Még mindig a megszállottatok vagyok, még mindig magamnak akarlak benneteket. Együtt, és külön-külön is. Sok mindent akarok kérdezni, és mondani, de sajnos a lap túl kevés, így gondolhatjátok, hogy nem ez lesz az utolsó levél, amit kaptok tőlem. Kezdjük a kérdésekkel.
Narou, sokat gondolkodtam, hogy miket kérdezzek tőled elsőnek. Sokat gondoltam rád, de végül dűlőre jutottam. Hány évesen vesztetted el a szűzességed? Biztos fiatalon, nem? Begyakorlott a mozgásod? Az igaz? Mi más lenne? Rutinosan gombolod ki a slicced, mi? Gyorsan ütemesen, vagy lassan, és ritmusosan csinálod? Az előbbi, igaz? Már csak attól feláll, ha belegondolok. Mikor szexeltél utoljára? Régen? Mert akkor a drog, amit be akarok neked adni, többszörösen hat a kiéhezett emberekre. Nem értem, miért ellenkeztél annyira. Hiszen csak ki akartalak elégíteni mindkettőtöket, és magamban akartalak érezni. Na mindegy, majd legközelebb.
Naoki. Rád is gondoltam ám. Kis aranyos. Hozzád csak egy kérdésem lenne; nyúltál már magadhoz? Ha igen, akkor biztos nem olyan alpári módon, férfiasan vered ki, hanem befekszel az ágyba, a nagy kötött kis pulcsidban, az ágyékodhoz szorítod a kezed ruhán keresztül, és még oda se mersz nézni, igaz? A hajad is kócos közben, igaz? Bár az mindig az. El vagy vörösödve közbe, nemde? És azok az elfojtott hangok, amiket kiadsz, hallani akarom őket, bár egy kis részletet hallottam, mikor saját kezembe is foghattam. De sajnos akkor még nem álltál fel. De ami késik, nem múlik.
Egyenlőre ennyi, nézzetek szét magatok körül, hiszen ahogy a mondás tartja, az ördög sosem alszik, nemde?

Üdvözlettel
Alexander♥”

Elkerekedett szemekkel, remegő íriszekkel pásztáztam a levelet, görcsösen szorítva azt. Beugrott az érzés, ahogy a boxeremben turkált, és a szám elé kapva a kezem, az asztallapra hajtottam a homlokom. Hányingert kaptam. Nem bírom. Egyáltalán miért nyúltam a levélhez! Biztos rajta vannak az ujjlenyomatai. Undorodva, és viszolyogva eldobtam magamtól. Mindjárt sírva fakadok. MIÉRT BUKKANT FEL?! Meg akarok halni. Nem akarom többször látni!! Ám ekkor lejött a lépcsőn a bátyám. A szívem a torkomba ugrott.
- Mi a baj csacsi? Minden oké? – lépett a konyhaasztalhoz, de elég morcos kedvében volt – Milyen levelet kaptál? – nyúlt a laphoz, de én kétségbeesetten kikaptam a keze ügyéből. Nem, ezt nem tudhatja meg. Biztos felidegesítené magát, rajta, azt pedig nem akarom. Így is az agyvérzés határát súrolta ma!
- Mi bajod? – emelte meg a fél szemöldökét, én pedig mosolyt erőltettem magamra.
- Csak a H&M küldött nekem katalógust, mert feliratkoztam a hírlevélre. Ez pedig – emeltem meg a levelet, aminek az érintése, már rosszul létet váltott ki belőlem, de legyűrtem – Egy külföldi levelező társamtól jött. Tudod a brit!
- Azt hittem, azzal már nem beszélsz – méregetett gyanúsan.
- De most írt! – vigyorodtam el – Rendes tőle nem?
- Rettentően – forgatta meg a szemét – És mitől feküdtél úgy az asztalon, mint aki mentem elhányja magát?
- Rossz volt a lasagne, ne egyél belőle – böktem rá a fejemmel, majd felkapva a borítékot is, felcsörtettem az emeletre, szinte majdnem elesve a saját lábamba, berontva a szobámba, és kulcsra zárva az ajtót. A levelet pedig kétségbeesetten zihálva, csak behajítottam az ágy alá. Nem. Ezt Narou nem olvashatja el. Eddig ő védett engem mindenféle semmiség szarságtól, de most rajtam a sor. Biztos nem fogom hagyni, hogy az idióta bátyám meghaljon szívrohamba egy ilyen gedva miatt, mint Alexander.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése