2015. november 7., szombat

02. XIX. Fejezt

Narou

Mire kelek az éjszaka közepén?! Óriási csörömpölésre!! És arra az ordításra, hogy az öcsémet meg akarja baszni az Alexander doki!! Az agyam még próbálta feldolgozni a látottakat a hallottakkal. De körbenézve nem láttam semmit. Túl sötét volt a szobában, csak hümmögést hallotam.
- Naoki?! – kiáltottam el magam. Ekkor villámlott egyet, így mindent tisztán láthattam. Az a gedvadék ott térdel az öcsém ágyán, felrántva magához az őt, félkézzel a fogva az egyik csuklóját, HÁTULRÓL ELŐRE ODA BENYÚLVA NEKI A BOXERÉBE, feltűri a kötött pulcsiját, a kávéfőző darabokban a földön.
- NAROU!!!!- ordított kétségbeesetten Naoki,  mire a testem ösztönszerűen leugrott az ágyról, és az ágyához viharozva, lekaptam róla a dokit, a szobában lévő üvegszekrénynek vágtam, vagy nyolcszor egymás után majd bemostam neki egy combosat, de úgy hogy a feje hátrabicsaklott, és betörte a szekrény üveglapját.
- MEGÖLLEK TE BUZERÁNS! TUDTAM HOGY VALAMI KIBASZOTTÚL NINCS RENDBEN VELED!
Nem is gondolkodtam, csak mint valami anyatigris, úgy püföltem azt a gedvadékot, nem is igazán voltam magamnál, majdnem félálomba konkrétan, de szerencsémre a testem automatikusan be van állítva erre a funkcióra, mint egyfajta reflex.
Csak ütöttem, és ütöttem, és ütöttem, egy másodpercnyi szünetet se tartva. Ez a mocsok már vért köpött, mikor elengedtem pillanat erejéig.
- Nem megmondtam, hogy ölök érte?! – sziszegtem a képébe, miközben a torkát szorítottam- MONDTAM HOGY ÖLÖK AZ ÖCSÉMÉRT! MIT AKARTÁL VELE CSINÁLNI? MEGAKARTAD DUGNI?!! MI?! HOGY MERTÉL HOZZÁÉRNI?! – rántottam rajta egyet
- Szeretem a fojtogatós szexet is… Szóval nem zavar, csináld még - nyögte fulladozva, mire megfagyott bennem a vér. ENNEK MEG MI FASZ BAJA VAN?! Az meg kihasználva a pillanatnyi meglepettségemet, ellökött magától, és előkapva egy másik injekciót a köpenyének zsebéből, a falnak lökött, és az alkarját a számba nyomva, így kifeszítve azt, odaszorított. Most én kezdtem el fulladozni, és akárhányszor térdeltem gyomorszájon, nem engedett, csak szenvedve nevetett, és jobban a falnak préselte a fejem, akármennyire is mélyesztettem a fogaim belé, és a vérnyomásom az egekbe szökött, meg akartam ölni! Szét akartam tépni!
- Tudod, nem csak egy féle injekció van nálam – kuncogott, olyan beteg hangnemben, hogy azt elmondani nem lehet – Tudod mi ez? Afrodiziákum! – vigyorgott, felmutatva egy fecskendőt – Nemi vágyfokozó drog, a legerősebb. Ha valakinek beadják, olyan magasságokba emeli a vágyát, hogy a poklok poklát éri meg, ha nem elégítik ki. Szenved, sínylődik, szinte lehetetlen kibírni . Fincsi nem? Erőszakdrognak is nevezik– hajolt vészesen közel – Ez egy nagy adag, látod? Ha ezt befecskendezem neked… Hajjajaj - harapott az alsó ajkába – Imádom, a meleg pornót tudod? Szeretem nézni őket! Főleg az olyat, amiben van érzelem is. A testvérpornót is imádom, mindig is látni akartam egyet élőben! 
Mi lenne, ha két legyet ütnénk egy csapásra. Nem akarod itt előttem seggbe rakni az öcsédet? De persze miután én megdugtam! Aztán meg szépen végignézem, ahogy csináljátok! Kurva izgató lenne, már most áll rá… A kapcsolatotok lenyűgöző, egyszerűen ámulatba ejtő, még soha sem láttam ikreket. Többet akarok tudni rólatok - sóhajtott fel szaggatottam, bennem pedig a szó legszorosabb értelmében meg állt az ütő, és veszettül rángatózni kezdtem, mint egy nem normális, a fogaimat a húsába mélyesztettem - Adok majd be neki is ebből! Vagy ha annyira nem akarod őt… Itt vagyok én is helyette, nekem is egész nyugodtan bevághatod a farkad –felpréselve a fejem elkezdett a nyaki artériám felé közeledni a tűvel, én pedig megragadtam a csuklóját mindkét kezemmel, és míg ő minden erejével, a nyakamba akarta vágni azt a rohadt injekciót, én meg toltam el teljes erőmből azt. EZ AZ EMBER BETEG!!! NEM NORMÁLIS!!! UNDORÍTÓ PEDERASZTA MOCSKOS ELBASZOTT GECI!! KOMOLYAN MONDOM PÁNIKBA ESTEM. IGEN. ÉN. RENDESEN PÁNIKOLTAM, ÉS RETTEGTEM ATTÓL, HOGY BELÉM VÁGJA AZT A SZART. NEM AKAROK AZ ÖCSÉMHEZ ÚGY NYÚLNI! HÜLYE EZ?! BETEG, ELFAJZOTT, ABBERÁLT, RENDELLENES SELEJT GECI!! ÚRISTEN!! ÚGY RÁNGATÓZTAM, MINTHA AZ ÉLETEM MÚLNA RAJTA, DE AZ ÁLLÓ FASZÁTÓL ÚGY BEPÖRGÖTT, ÉS ÚGY MEGERŐSŐDÖTT, HOGY HIÁBA LÖKTEM EL SIKERESEN, PERCEKEN BELÜL MÁR VISSZA IS BASZOTT!!
Már csak pár centire volt a vénámtól az a cseszett tű, mikor azt hirtelen kilőtték a kezéből.  A hang irányába kaptam a fejem, és Naoki a kezében szorongatta remegve a pisztolyom, (amit a párnám alól vett ki) és ijedtében potyogni kezdtek a könnyei. Én pedig ahogy az előbb ő is tette, kihasználtam a meglepettségét, és kigáncsoltam ezt a gecit, mire az a földhöz csapódott, én pedig rátapostam a fejére, még párszor.
 - Te elbaszott pederaszta buzeráns geci, ezért a gusztustalan tervedért megöllek. Már csak azért is, mert volt képed, ilyenekre gondolni!! Kinyirlak vágod? Kibelezlek!! – sziszegtem vérszemet kapva. És teljesen megfeledkeztem arról, hogy kifaggassam, milyen kapcsolatban van a Mendezekkel, mert eszméletlenre vertem a képét, szóval nem is tudtam volna akkor kivallatni. 


Naoki

- Nyugodj meg Naoki… - morogta nekem oda a bátyám, mikor a kocsiban ültünk, egy random út szélén megállva. Mert miután a bátyám szanaszét verte a fickót, ott hagyva minden cuccunkat, tényleg mindet egytől eddig, úgy ahogy voltunk, én egy sötétszürke boxerben, és a kötött pulcsimban, begipszelt félkézzel, bekötött fél lábbal, ő pedig viszonylag jobban felöltözve (neki volt hozzá lelki ereje, nadrág + pulcsi) eljöttünk onnan éjszakára. Igen, kocsiba pattantunk, és Narou vezetni kezdett. Végül pihenés képp, lefékezett egy út szélén, ő a volán mögött ült, és feszülten fizette a vihart, én pedig kis híján elájultam. Fizikailag rosszul lettem, éreztem magamon a kezeit,  minden érintését. Rosszul voltam tőle. Meg akart erőszakolni! És amit a bátyámnak mondott…hagyjuk. Nem akarok erre gondolni, csak még inkább hányingerem lesz.
- Hozzámért – motyogtam
- Tudom…
- ODA nyúlt, Narou!  Megfogta a farkam…
- Tudom…
- Belemarkolt a fenekembe!
- Tudom.
- És amit csinálni akart...
- Tudom..
- Meg akarok halni.
- Ne legyél hülye Naoki.
- Hányingerem van, és fájnak a lábaim… És fázok – nyögtem kimerülten.
Ja, mert közben a kocsihoz futva el is áztunk mint a picsa, hiába siettünk.
Csurom víz volt mindenünk, ráadásul így ültünk be a kocsiba. Csodálkozom, hogy a bátyám nem akad ki az ülés miatt.
- Van pénzed kajára? – kérdeztem motyogva
- Naoki, nézz rám, nézz a szemembe! – szólt rám élesen.
Vonakodva felnéztem rá, ő pedig idegesen bámult vissza rám.
- Úgy nézek ki, mint akinél van most egy fitying is?!
Bekönnyezve fejet ráztam, erre testvériesen átkarolta a vállam, és hagyta hogy a vállára dőljek. Ilyet kb. 14 éves korunk óta nem csinált.
- Ugye tudod, hogy még holnap vissza kell menni a cuccainkért? – törölte le szerintem már csak megszokásból a homlokáról a vizet.
- Nem akarok – ráztam meg a fejem keserű ízt érezve a számban. Mi van ha összefutunk vele?!
- De muszáj. Utána megyünk másik kórházba. De, hogy ott nem maradunk tovább, az is biztos…
Hevesen ismét fejet ráztam.
- Nem akarok kórházakba menni.
- Akkor hova szeretnél?
- Haza… Haza akarok menni. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése