2015. augusztus 28., péntek

CXXXII. Fejezet

Sasuke

Nagyban pötyögök a telefonomon, az egyik régi külföldi barátommal beszélgetve (ő is éppen nyaral a családjával, csak ő a trópusi szigeteken. Diananak hívják, de még csak 16 éves), és mikor a sikításra felkapom a fejem, mit látok?? Hát nem azt, hogy Narou Neroval a karjaiban rohan be a vízbe, és beledobja? …….. Mindjárt felkoncolok valakit.
- Fúúúúúh – söpörte ki a haját az arcából Nero, mikor feljött a víz alól és kigáncsolva az említett Silvermant, az belezakózott a vízbe, majd rám nézett, ki a partra, és hátrahőkölt a tekintetemtől, amivel most vizslattam őket. Kikászálódva a vízből, hozzám sietett és levágta magát mellém a törülközőre. Lezártam a telefonom.
- Most miért zárod le? – nézett rám mérgesen.
- Miért ne zárnám le?
- Kivel beszélgetsz?
- Dianaval – mondtam meg az őszintét.
- Azzal a 16 éves gazdag kiscsajjal? – hőbörgött.
- Most mit feszülsz? Azt hiszed, meg akarom húzni vagy mi? Már ne is haragudj, de tegnap vagy húszszor elmondtam, ha nem többször, hogy nem! Nem akarom! Nem is az esetem.
Erre csak karba fonta a kezét és cuppogott egyet.
- De ha ennyire akarod, megnézheted – nyomtam a kezébe az iPhonom, amit vonakodva el is fogadott, felnyitotta a zárat (ő tudja a kódot, anyám születési dátuma az) és elkezdte olvasgatni, de gyorsan végzett, mert körülbelül öt perce írt rám. Végigpörgette, majd visszaadta.
- Látod?
Erre csak morcosan bólintott egyet. Én pedig elfordultam.
- Diana engem nem kap fel, és nem hajigál bele a vízbe – utaltam flegmán, és gúnyosan vigyorogva az előző kis akcióra, és felnyitottam a sörömet.
- Sasukeee – nézett rám szenvedve – Hagyd abba, jó? Úgy beszélsz, mintha én akartam volna, hogy kapjon fel!
- Kapaszkodtál belé.
- Mert nem akartam, hogy leessek!!
Erre csak vállat vontam, ő pedig egy nagyot sóhajtott, és kivéve a kezemből a sör, odahajolva hozzám, megcsókolt.
- Ez mi volt? – néztem rá komoran.
- Bocsánat puszi – nézett rám ő meg kiskutya szemekkel.
- Övön aluli ütés volt – ráztam meg a fejem, és a szám sarkában aprócska ideg összehúzódás volt fellelhető. Na jó… elmosolyodtam. Egy kicsit. Ahogy ezt észrevette, ő is kivirult, és még szájon puszilt vagy hússzor, aztán a nyakamba is. Csóri csak örömködni akart, de…. – Nero, ha ezt csinálod…– sóhajtottam fel és megfogva az állát lefelé irányítottam a fejét, ODA. A férfiasságom mozgolódni kezdett, mire láttam, hogy pír szökik az arcára.
- Bocsi – motyogott.
- Na, gyere. Veszek neked gyrost, láttam, hogy van – álltam fel a törülközőről, ő pedig vigyorogva követett, és a kezét észrevétlenül az enyémbe csúsztatta, és összekulcsolta az ujjainkat, így oldalogtunk az eredeti görög gyrosos standhoz. Közben minden férfi megbámulta Nerot természetesen. Idegesített. Esküszöm, következőleg hosszú nadrágba jön a partra… Elmondása szerint, engem meg a lányok bámulnak meg, ezért is húzódott közelebb hozzám. Odaérve vettem neki egy gyrost pitában, aztán Nero leállt görögül cseverészni a gyrosos hapekkal!!
- Nem értettem belőle semmit – állapítottam meg, mikor eljöttünk a standtól.
- Meg is lepődnék ha értettél volna belőle akármit is – nevetett fel, és a pitának a tetejét tunkolta bele a szószba – Kérsz? – tartotta felém, én pedig ahelyett, hogy leharaptam volna a szószos részét, a fogaimmal, egyszerűen kihúztam az ujjai közül, és megettem az egészet.
- Hééééé! – háborodott fel.
- Neked ott az egész – vigyorodtam el gonoszul.
- Pffff – vágott tettetett flegma fejet – Ha rajtad múlik, abból se fogok sokat enni!
Ezután Nero kérésére végig kellett járkálni a boltokat, mondván neki napszemüveg kell, mert elfelejtett hozni. Vettem neki egyet. És tudjátok mi volt a part legvégében? ÉKSZERÉSZ. Beszartok, de egy elég elit ékszerész volt a part legvégében. Pontosan egy Imelda stand. Elég furcsának találtam, szóval bementem tudakolódni, addig megparancsoltam Neronak, hogy álljon ott, és ha odamegy hozzá egy fiú, rúgja le a tojásait. Végül kiderült, hogy reklámként vannak kint a parton, és fél áron adják most a nyakláncokat, marketing céljából. Éppen mentem volna ki, mint aki jól végezte dolgát, amíg meg nem pillantottam egy nyakláncot. Arany lánc volt, két gyémántkővel a medáljában.
Mikor kiértem a kis rögtönzött Imeldából, láttam, ahogy Nero mellett egy csávó állt. A barátnőm szigorúan előre nézve a telefonját nyomkodja, másik kezében a gyros, mellette a gyerek pedig, magasról leszarva, hogy Nero nem válaszol neki, megállás nélkül a nevét kérdezgeti a facebookjához.
- Rozalindának nincs facebookja – léptem oda. Nero értetlenül nézett rám, amolyan „Miért pont Rozalinda?” fejjel.
- De hát ott van a kezében, látom a képernyő…
- MONDOM, NINCS FACEBOOKJA!! TAKARODJ!!! – ordítottam rá hirtelen, mire hátrahőkölt, és egyből elhúzta a csíkot.
- Kicsit durva voltál vele – húzta a száját.
- Nem. Durvábbnak kellett volna lennem – néztem le még utólag, majd előhúztam a fürdőnadrágom zsebéből a nyakláncot. Nero mikor meglátta, kis híján szívrohamot kapott.
- Úristen – kapta a szája elé a kezét – Ez egy ajándék? Miért? Mire kapom? A szülinapom csak októberben lesz!
- Nem. Ez nem ajándék. Ez a nyakörved, amiről beszéltem. Vettem volna neked igazi, kutyanyakörvet is, de akkor elég hülyén néznének rád az utcán, engem meg elvinnének a hatóságok. Na. Fordulj meg, had adjam rád.
- Fel tudom venni magamtól is.
Erre elsötétült fejjel mélyen a szemeibe néztem.
 Azt mondtam, fordulj… meg!
Kissé megremegett.
- Oké… - nyelt egyet, és hátat fordított nekem, én meg előre nyúlva, a nyakába akasztottam, majd belecsókoltam. Felsóhajtott.
- Itt vannak a nyomaim – simítottam végig a lila foltokon, a nyakán.
- Ott is lesznek még egy darabig… - nyögte erőtlenül.
- Hála a jó istennek – kuncogtam, mire próbált a fenekével ellökni magától.
- Sasuke… a parton vagyunk! Néznek minket!
- Nézzenek… azért van a szemük.
- Kérlekh…
- Rendben. De ezt majd még bepótoljuk – hajoltam el, és megfogva a kezét, visszavezettem a többiekhez.
- Gyaaaaaaaaaaaaa – rohant egyből nekünk Mimoza – Az honnan van? És az?? – bökött Nero nyakára, majd a kezébe, amiben még mindig ott volt a gyros.
- Ezt – mutatta fel a gyrost – Az egyik közeli standnál vettük, és ezt – mutatott a nyakára – Sasukétól kaptam, a part végén valami menő ékszerboltból.
- Én is akarok, én is akarok! – pattogott megállás nélkül.
- Jó, majd benézünk abba az ékszerboltba – simogatta meg a fejét Rayne.
- Mi? Nem! – nézett rá értetlenül, amolyan „Miről beszélsz?!” fejjel a barátnője – Nekem a gyros kell!
És Rayne nemes egyszerűséggel ismét elvitte megetetni a csaját, mi meg Neroval letelepedtünk a partra. Azaz… Én a napágyon, a napernyő alatt, ittam a sörömet, ő meg a napon feküdt és napozott. Mellettem meg ott ült Silverman #1.
- Látod Matsuko ezeket a bomba nőket? – kezdett el cukkolni, és egy random csajra mutatott, aki vörös, tangás bikiniben rázta magát előttünk.
- Végre nem engem tartasz bomba nőnek! – kiáltott oda nekünk Nero.
- Mert te atombomba nő vagy! – adta meg az ésszerű válaszát, én meg nemes egyszerűséggel rá akartam önteni a sörét, mikor ivott, megbiccentve a doboz alját, de szerencsésen kikerülte.
- Korábban kell felkelned, ha engem akarsz megszívatni! – húzta ki magát büszkén, mire elvigyorodtam, és kilöktem a kezéből a sörét, mikor emelte volna a szájához – Szopjál faszt, Matsuko! – nézett rám idegesen, majd szomorúan a homokba ömlött sörére, és kibontotta a következőt. Nem telt bele két perc, és Nerot megint betalálta egy srác. Elméletileg csak útbaigazítást kért, de ugyan már!! Eltévedni a parton, és odamenni egy napozó lányhoz „útbaigazítást” kérni?! Ósdi trükk, ezt körülbelül négy éve sütöttem el utoljára.
- Pff… Szánalom – néztem le a csávót, majd idegesen Nerora meredtem – Mondtam, hogy ne vegyen fel ilyen hívogató bikinit, erre csak nem, felvett?! Faszomat már…- fortyogtam.
- Figyelj Matsuko, hogy ha ennyi gondod van egy ilyen atombomba csajjal, nyugodtan átveszem én – vigyorgott kajánul az a nyomorék.
- Csak szeretnéd, Silverman – és ezzel magam mellé nyúlva, felnyaláboltam a tenyerembe egy marék homokot, és a képébe vágtam.
- KINYIRLAK MATSUKO! – pattant fel, kisöpörve az arcából a homokot, és ő is maga mellé nyúlt egy marék homokért, én meg felröhögtem, és felpattanva a napágyról kikerültem a támadását, de már fogta is a következő marékkal, én pedig egész egyszerűen a vízbe rohantam, ő meg utánam, és megállás nélkül kaptam a homokot. Egy se talált, kivéve az utolsó, az a hajamon csattant. Felröhögtem.
- Na, egy legalább célba ért Silverman – és belehajolva a vízbe, kiöblítettem a hajamból. Mikor pedig közelebb jött az a gedvadék, a víz alá nyúlva, fogtam a kezemmel egy kis latyakot a víz aljáról, és neki vágtam.
- Gyerekes vagy Matsuko!! – öblítette le ő is a mellkasáról a cuccot, majd hirtelen ő is a víz alá nyúlt, és az arcomba vágta.
- Kihívás elfogadva – nyúltam én is ismét a víz alá, miközben leöblítettem az arcom.


Mimoza

- Hmmm – hümmögtem jóízűen, mikor Rayne nyakában ülve, majszolgattam a gyrost.
- Ha lehet, ne edd le a hajam – pillantott föl rám mosolyogva.
- Nem szándékoztam – nyaltam le az ujjaimról a szószt, mire elkapta a tekintetét – Gyaaaaa – ocsúdtam föl – Milyen magasan vagyok! – néztem körbe – A világ magasan sokkal másabb, mint 152 centi magasból! – ámuldoztam – Érzem a hegyi levegőt – szippantottam bele a levegőbe.
- Ez szerintem azé a kisgyereké, akit éppen most pelenkáz az anyja a parton – fordult fintorogva a bekakilt gyerek felé.
- Az is lehet – gondolkodtam el – Ki tudja, hogy a hegyi kecskéknek milyen az ürülékének a szaga. Lehet hogy hasonló, mint a babáké!
- Inkább egyél – rázta meg a fejét lemondó vigyorral, én meg vállat vontam és ettem tovább. Mikor odaértünk vissza a többiekhez, láttuk, ahogy Sasuke és Narou egymásnak vágják a sarat a vízben, meg közben bunyóznak. De nem úgy, ahogy szoktak. Nevettek.
- Szívmelengető, nemde? – vágtam meghatódott fejet – Legalább olyan melengető, mint Naoki háta – biccentettem az említett srác felé, aki nagyon dizájnosan, hasra fekve bealudt a napon, és a hátát kezdte megfogni a nap. Azt hittem direkt ez volt a célja, szóval nem keltettem fel.
- Ne bízd el magad, mindjárt újra ölni fogják egymást.
Nagyon sóhajtottam.
- Jogos – húztam a szám – Vigyél Nerucihoz! – mutattam az éppen napozó barátosnémra.
- Nem vagyok a lovad – rázta meg a fejét a colos, akinek a nyakába ültem.
- Deee igen, egy igazi paripa vagy!
- Paripának a kiherélt lovat nevezik – pillantott föl rám.
- Oh… - pislogtam nagyokat. Ezt nem tudtam. Ez a jó, ha valakinek okos, és realista barátja van, mint nekem Rayne – Gyóóó de szeretem! – pusziltam meg a fejét, mire jutalomból odaügetett (nem szó szerint) Nerohoz.
A strand további része valahogy úgy telt, hogy…
- Én és Nero, térdig bementünk a vízbe, és tengeri állatokat kerestünk, mert én mindenképpen látni akartam egyet. Találtunk is egy kis medúzát, körülbelül három centis, ha lehetett de Nerucinak megcsípte a mutatóujját, mikor piszkálgatta, így Nero és az én utam, az elsősegélyhez vezetett, ahol ellátták az ujját, egy negyed óra alatt.
- Én Rayne nyakába töltöttem a legtöbb időt, eszméletlenül élveztem, hogy végre magas lehetek. A vízbe is úgy mentem be, és rájöttem, hogy Raynenak geci menő élete van 190 valahány centisen.
- Naoki aludt.
- Sasuke és Narou bunyóztak még párat, bár az egyik akkor volt, mikor Narou fel akarta venni, Nerot a nyakába a vízben, de Sasuke egész egyszerűen kilökte őt Nero alól, így szegény barátnőm a vízbe esett VOLNA, ha Rayne nem kapja el. Hős. Egy kurva hős, nem? De.
- Én elvesztem egy napközis csoportban, a magasságom miatt, és az egyik tanár vitt vissza, kézen fogva Raynehoz, aki az egész partot felforgatta értem. Ezért kaptam egy hot dogot.
- Naoki még mindig aludt.
- Nero és én napoztunk. Őt megfogta a nap. És engem is egy kicsit, most már egy fél árnyalattal sötétebb a bőröm, de inkább leégtem. De nem én jártam a legrosszabbul. De ez még túl korai.
- Mikor Narou napozott a parton, én naptejjel egy dákót rajzoltam a hátára. Megkergetett, de mikor egy nagy, dagadt csávó mögé bújtam, ő visszaverődött a hasáról. Kiröhögtem.
- Raynen, a nap miatt, egyre jobban látszódtak a szeplők. Fangörcsöt kaptam, de Nero is, mert Sasun is elkezdtek látszani a napozás miatt, de halványan, nem annyira, mint Raynen.
- Sasuke és Nero egy röpke vitát folytattak le, arról hogy Nerot már negyedszerre találta be csávó, Sasukét meg háromszor csaj. Így nézett ki kb;

- Ezért! Ezért mondtam, hogy ne vedd fel ezt a bikinit! Geci szexi, de csak nekem kéne látnom!!
- Mert téged nem bámulnak meg a kurvák – bökte oda Nero.
- Én akkor pólóba fürödjek vagy mi? – rivallt rá Sasuke.
- Én akkor nadrágba, vagy mi?! – kontrázott a barátosném.”

Aztán kezdett lemenni a nap. Geci szép volt amúgy. És Naoki is felvánszorgott végre a fekhelyéről. Nos… az állapotához, csak annyit fűznék hozzá, hogy…. Áuh.
- Mhm… - nyújtózkodott ki macskásan, majd felült, csámcsogva körbenézett – Az egész napot átaludtam? – biggyesztette le a száját, és meg akarta vakarni a hátát. Na mikor hozzáért, szinte halálordítást hallatott – MI A KURVA ANYÁM?!!! – vette el onnan egyből a kezét, és bekönnyezve pislantott hátra. A háta, a válla, és a lapockája olyan szinten vörös volt… Fájt ránézni. Paradicsom vörös volt, és néhol hólyagok jöttek ki, nagyon… áuh. Ráadásul az orrát és az arccsontját is megfogta a nap, ott is tiszta vörös volt neki, de nem annyira, mint a háta. És itt következett a hiszti.
Először is lekiabálta a bátyját, hogy miért nem szólt, hogy kenje be a hátát, vagy ha már nem is szólt, felkelthette volna vagy akár, felé rakhatott volna egy napernyőt, hogy ne lehessen tojást sütni a hátán. Aztán hogy ő nem ül be a kocsiba. Mert az ülés hozzá fog érni, és a pólóját se akarta felvenni, ugyanezért. Kis híján elsírta magát, amit meg is értek, még sohase láttam ilyen mértékű leégést… Harmadszorra is áuuh. Ráadásul gondolom az ő hófehér bőre érzékenyebb. Én is leégtem, pedig én csak tíz percet feküdtem a napon, ez meg konkrétan reggeltől estig. Kérleltük, vigasztaltuk, azaz én és Nero, a végén még Rayne is beszállt, hogy majd bekenik valahol, de álljon fel, ne üljön ott a homokba stb.
- Naaa… Naoki – guggolt le hozzá Nero.
- Nem! – rázta meg a fejét, és félrenézett – Nem! Nem tudok beülni! Nem megy! Sóhajtva egymásra néztünk, és agyalni kezdtünk, hogyan vihetnénk be Naokit az autóba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése