2015. augusztus 16., vasárnap

CII. Fejezet

Mimoza

-          Mégis... Miért…? Miért csináltad ezt…? Te nyomoztál utánam?!
Elkerekedett szemekkel, remegő íriszekkel meredtem a lecsapott aktákra. Mindent… tud? De mégis hogyan? Miért? Nem, ez így nem lesz jó. Nem tudhat mindent. Honnan szedhette ezeket? Beharaptam az alsó ajkam, és idegesen körbepillantottam. Ez nem lesz jó, nem lesz jó, nem lesz jó, nem lesz jó, nem lesz jó, nem lesz jó. Ez bizony probléma ha „mindent tud”. Ám ekkor eszembe jutott. Nem tud mindent… távolról se tud mindent. Ezek csak szájbabaszott iratok, a kurva szájbabaszott elmegyógyintézetből, és csak szájbabaszott faszok írták ezeket össze, DE NEM TUD SEMMIT! Nem volt ott…
- Nem tudsz te semmit – meredtem rá sötéten, szinte suttogtam.
- Mi…? – nézett rám furcsán.
- NEM TUDSZ TE SEMMMIT!! – ordítottam ki végül hisztérikusan – EZEK – csaptam az asztalra – CSAK KURVA IRATOK!!! FASZT SE TUDSZ RÓLAM, A BÁTYÁMRÓL, ÉS A GYEREKKOROMRÓL!!! – ordítottam kikelve magamból. Hogy volt ehhez képe?! – Hadd nézzem! – kaptam fel a papírkötegeket és elkezdtem felolvasni – Cecil Phanthomive fizikailag bántalmazta, feleségét s két gyermekét – harsányan felnevettem – PERSZEEEEE!!! ÉS AZT TUDOD, HOGY BEZÁRT ENGEM A SZEKRÉNYBE, ÖVVEL VERT EL, ELŐTTEM KÚRTA MEG ANYÁM ÉS EGYSZER HASBA SZÚRT A KONYHAKÉSSEL?! Nem tudod igaz? NEM TUDOD, IGAZAM VAN?! – ordítottam, majd folytattam – Carmen Phanthomive, leánykori nevén Carmen Depardieu, súlyos drogfüggőségben szenvedett – újra olvastam az utolsó szót – Szenvedett. SZENVEDETT?! A FASZT SZENVEDETT AZ A KURVA RINGYÓ!! ÉS AZT TUDOD-E, HOGY MEGERŐSZAKOLTA JOSHUÁT?!! A SAJÁT ANYJA, MEGERŐSZAKOLTA A BÁTYÁMAT!!! DE EZT BEZZEG NEM ÍRJÁK LE A KURVA AKTÁK, MI?!! – majd folytattam – Cecil Phanthomive főbe lőtte a nejét, aztán magát is – itt elgondolkodtam – Ja, ez igaz… de az tudod-e, hogy míg az a veszekedés folyt, én be voltam zárva a pincébe, és már két napja nem ettem semmit?!! TUDOD?! KÉTLEM!! Folytassuk – nyitottam ki ismételten a következő oldalon – Szegényes körülmények között nevelték két gyereküket – ezen nevettem fel a legnagyobbat – ELÁRULOM KICSIM, ENGEM NEM IS AKARTAK!!! EGY KIBASZOTT KOTTON SZÖKEVÉNY VAGYOK, EGY ROHADT ZABI GYEREK, CSAK AZÉRT SZÜLETTEM MEG, MERT ANYÁM ROSSZÚL GURÍTOTTA FEL APÁM FASZÁRA AZ ÓVSZERT A SZÁJÁVAL MÍG A BÁTYÁM KÉT ÉVESEN MELLETTÜK ALUDT!! UTÁLTAK A SAJÁT SZÜLEIM MINT A SZART!!! ÉS AZT TUDOD-E, HOGY KIHARAPTAM EGY DARABOT AZ ELMEGYÓGYINTÉZETI ÁPOLÓK KEZÉBŐL???!! HOGY JOSHUA MAJDNEM MEGÖLTE MAGÁT, MERT ELZÁRTAK TŐLE??!! HOGY ELEKTROSOKKOS KEZELÉST KAPTAM??!! NEM… TUDSZ… SEMMIT!!!
- Mimi… - meredt rám idegesen – Ne kiabálj velem.
- DE KIABÁLOK!! – csaptam le az aktákat az asztalra – LEGSZÍVESEBBEN MOST LEBASZNÉK NEKED EGY POFONT!! HOGY MERTED TE EZT MEGTENNI???!! HOGY UTÁNAM NYOMOZGATSZ, A BELEEGYEZÉSEM NÉLKÜL?!!
- HA NEM TESZEM, FASZT SE TUDOK MEG RÓLAD!!! – pattant már ő is fel.
- VALÓSZÍNŰLEG AZÉRT NEM MONDOM EL, MERT NEM AKAROM, HOGY TUDJ RÓLA!!!
- DE ÉN TUDNI AKAROK RÓLAD MINDENT!! MINDEN EGYES MÚLTBÉLI SZÁJBASZEXUÁLT REZDÜLÉSEDRŐL TUDNI AKAROK!! – borította fel az asztalt, de ettől csak még idegesebb lettem.
- Te beteg ember vagy – túrtam a hajamba hitetlenül nevetve.
- Még távolról se tudod mennyire – mért végig, én pedig az ajtó felé mutattam.
- Menj el… - néztem rá bekönnyezve – Menj most el…
- Nem. - AZT MONDTAM, MENJ EL!! – ment fel az agyvizem, és felrúgtam az egyik széket, és szédülni kezdtem. Kell a nyugtatóm
- Tényleg menj most el… - hallottuk meg Joshua hangját a konyhaajtóból, aki gondolom mindent hallott a kiabálásból… Picsába. Mindketten felé kaptuk a fejünket. Nagyon szomorú ábrázata volt, mélabús, depresszív. A szanaszét vagdosott kezében ott fogta a megfelelő nyugtatómat (négy van). Kezdődni fog megint azaz időszaka? Mikor a mellkasa is tele lesz vágásokkal? Közelebb lépdesett, kikerülve a felborított bútorokat – A berendezés marad amúgy… - sóhajtott, majd a kezembe nyomta a kis üvegcsét, és Raynera nézett – Majd hívd fel, olyan két óra múlva, addigra talán lenyugszik. Ne haragudj rá, hirtelen felzaklattad. Ha lehiggad, meglehet vele majd beszélni – paskolta meg a fejem, de én csak lehajtott fejjel meredtem a meztelen, hófehér lábaimra, és összeszorítottam a lábujjaimat.
- Chh… - nézett félre idegesen, és felém lépett – Majd hívlak – hajolt le hozzám, és megpuszilta fejem tetejét, de nem válaszoltam.
- Várj, Rayne! – szólt utána Joshua – Miért csináltad azt…? – a hangja olyan szívszaggatóan szomorú volt, hogy bekönnyeztem tőle – Miért nyomoztál utánunk?
- Mert most már meg tudom védeni.
- Mitől…?
- Az egész világtól – és ezzel kicsörtetett a házból, egy nagy ajtócsapódás kíséretében. Nem akartam vele veszekedni… Én…nem akartam.


Naoki

- ÁUH, BAZDMEG – jajjgatott fel a bátyám, miközben átkötöttem a gézt, az arcán, másnap. Jól szétverte a fejét a Matsuko.
- A te hibád… - morogtam – Megérdemled, hogy szenvedjél.
- Akkor minek is kötöd át? – ütött meg egy kurvára lenéző hangsúlyt.
- Mert anya most nem ér rá, muszáj nekem – böktem oda unottan, és ásítottam egyet – Bár inkább aludnék most.
- Még mindig pipa vagy rám?
- Annyira pipa, mint még soha – tudtam le ennyivel, és miután végeztem felálltam a kanapéról.
- De faszomért haragszol te is – rakta karba a kezét, mint valami durcis kisgyerek – Neked mellettem kéne állnod, ahogy mindig csináltad!
- Most nem fogok.
- Ma reggel még cukrot is tettem a tejedbe!
- Nem ittam meg.
- Miért vagy velem ilyen ellenszenves??! Durvább dolgokat is csináltam már!! Miért állsz Matsuko oldalára?!
- Mert megérdemelted, amit tőle kaptál. Nero az ő nője. Nem értem, miért nem tudod őket békén hagyni…
- Mert Nero az enyém!!
- DE ATTÓL MÉG, HOGY MEGERŐSZAKOTLAD, NEM A TIED, FOGD MÁR FEL!
- Te kurvára nem tudod milyen érzés ez, mikor a csajnak, akiért rajongsz PALIJA VAN. Összeszorítottam a fogam, és félrenéztem.
- Ja. Nem tudom – és ezzel hozzávágtam a jeget, hogy rakja a monoklijára, és felsiettem vissza a szobámba, ahol a helyem van.


Chani

A húgom nem akart kijönni a szobájából. Tegnap jött haza, mikor nem voltam otthon, (Stacy-vel mentünk el vásárolni neki bikinit, mert kezdődik a strandszezon) de máig nem akart kijönni. Hazaügetett, felrobogott a szobájába, és bezárkózott, gondolom ez történt, de hogy én nem láttam őt, az biztos. Nem jött ki, még enni sem. Ha kopogtam a szobáján, csak egy elhalt „Semmi baj Chani, nincs semmi baj”-t kaptam. Várjatok, de! Egyszer láttam őt futólag, mikor kicsoszogott, de csak a telefontöltőjéért, és a laptopjáért jött le, de csak egy két lábon járó pokrócot láttam belőle. A fején, mint valami csuklya, úgy pihent az anyag, elől a kezével összefogta a takarót, hogy véletlenül se lássa meg senki és csak mezítlábas lábain hangosan trappolva lesuhant, majd ment is vissza, becsukva maga mögött az ajtót.
- Nero… - álltam meg az ajtaja előtt este fele, és leraktam a vacsoráját tálcán az ajtaja elé, és leültem az ajtó elé – Itt a vacsorád… Sajnos most főztem talán életemben másodjára, így lehet, hogy nem lett túl jó – nevettem fel kínosan a tarkóm vakarva, és az ajtóra néztem – Figyelj… Én tényleg csak segíteni akarok. Tudod, hogy nekem bármit elmondhatsz. Cicukával vesztetek össze valamin? Megverjem neked? Résnyire nyitódott az ajtó, már kezdtem megörülni, hogy ki jön, de csak a reggeli tálcát tolta ki, és már csukta is vissza az ajtót. Lenéztem a kitolt cuccra. Minden egyes falat ott pihent rajta, amit reggel készítettem. Egy falatot se evett. Egy kis cetli volt a tálcára ragasztva, az hogy;

            Bocsánat Chani. Minden oké, esküszöm. Ne aggódj értem!

Szomorú ábrázattal bámultam a lapot.
- De aggódom… Mert a hugicám vagy – sóhajtottam, majd felállva, lebandukoltam a lépcsőn, kezemben, a reggeli tálcával, és kisöpörtem annak tartalmát a kukába, a bögrében lévő itókát pedig, kiöntöttem a mosogatóba. Pedig még forró csokit is csináltam. Attól fel kéne vidulnia nem? Eddig mindig az volt. Világfájdalmas fejjel dőltem be az ágyamba. Stacy mint aki akar valamit úgy bújt hozzám, de nekem most nem volt semmi ilyenhez kedvem.
- Mi van a hugicáddal? – duruzsolta a fülembe – Nem akar kijönni?
- Nem… - néztem félre – Aggódom érte.
- Nem kell – ült fel az ágyba, és úgy nézett rám, összefogva lófarokba barna, hullámos haját – Minden tini lánynak szüksége van egy kis magányra.
Hát nem tudom… Sok lány ismerősöm van, de egyik se zárkózott be ennyire tini korában, vagy csak kihagyták a mesélésből. Nero nem ilyen. Csak régen csinált ilyet… Nem akarom, hogy megint visszaessen abba az állapotába, mikor azzal a köcsög Kaito gyerekkel járt…

Alapból későn kelő vagyok, de másnap reggel, valamiért korán kidobott magából az ágy. Lehámoztam Stacy karjait a derekamról, és halkan, hogy ne ébresszek fel senkit, lehömpölyögtem a konyhába, és kitartóan, hátha ma eszik a hugicám, elkezdtem csinálni neki a reggelit. Még az iPhone-om is előkaptam, és megtámasztva a pirítón, előkerestem rajta egy a rántotta receptet. Google a barátom. A tegnapi elég gyérre sikerült, nem csoda hogy nem evett belőle csóri. Szóval ja, folyamatosan a teló képernyőjét nézve, ide-oda pattogtam a konyhába, sőt fel is repítettem a plafonra egy tojást, mert zsonglőrködni akartam. Ám mikor éppen gyújtottam volna be a tűzhelyet, csöngettek. Leraktam a serpenyőt a kezemből, és az ajtóhoz siettem. Kinyitva azt, tudjátok ki állt ott? Kettőt tippelhettek.
- Cicuka… - néztem rá furán. Én tudom, hogy ennek a gyereknek nem az a kedves Leopárd pofája van, de most végképp nem volt az.
- Hol van Nero?
- Neked is jó reggelt – méregettem barátságtalanul. Most nem szimpi nekem ez a gyerek. Valami nem oké vele.
- Csak beszélni szeretnék vele – ő se volt velem most barátságosabb.
- Én meg nem akarom, hogy most beszélj vele, alszik. Ám ekkor mögém nézett, én is megfordultam a tengelyem körül, és egy pokróckupacot láttam elsietni vissza a szobája felé.
- Ja… alszik – akart befele nyomulni – Nyugodj le ember, csak beszélni szeretnék vele! – szinte könyörögve nézett rám, de én egész egyszerűen kitoloncoltam az ajtón, és az orra előtt becsaptam az ajtót, és kulcsra zártam. Félbehagyva a reggelit, felvágtattam az emeletre. A szobája ajtaja már zárva volt.
- Nero… - léptem oda.
- Sasuke volt az? – szűrődött ki a szobájából a rekedt hangja.
- Igen, de elküldtem – és itt már nem válaszolt. Én pedig nagyokat sóhajtva lecsoszogtam az emeletről, és csináltam tovább a reggelijét.


Sasuke

Miután Nero bátyja elküldött, kurva ideges lettem. Csak meg akartam beszélni vele, megbeszélni ezt az egészet, ami történt. Lehetett volna telefonon is de, az nem személyes, és én VELE akarok beszélni, és nem a telefonba. És mi az, hogy nem hív fel, és egyszerűen ignorált?! Hívhattam én vagy ezerszer, de kinyomta a telefont! Faszom már… Pedig még bocsánatot is akartam kérni a múltkoriért, PEDIG EZ NEM SZOKÁSOM! De kurva ideges voltam és vagyok most is. Egyszerűen szeretném, hogy teljes egészében az enyém legyen, nem akarom Silvermant a képbe!! Tudjátok mi lesz? Tudjátok, mit fogok most csinálni? Szépen elmegyek az Infernoba, jól bebaszok, és hazamegyek. Ha beleborulok az árokba, akkor ez van. Ráadásul ott az a luxusnyaralásos fos, amit még Rayne mesélt nekem tegnap este telefonon… Az, hogy én nem fogok lemenni a mittom’ én milyen nyaralóba, és nem fogok ott eltölteni faszom se tudja mennyi időt, miközben ott lesz a szemem előtt az a tetű!! BIZTOS NEM!! Ha le is megyek… rám bazdmeg kényszerzubbony kell, mert ízekre szedem. Szóval leparkoltam az Inferno előtt, és beügettem az ajtón. Bob nagyon örült nekem, és én is nagyon örültem neki. Rég beszéltünk, amióta volt ez az egész hacacáré Jonathan után, szinte alig.
- Mi járatban Sasuke? – öntött ki nekem egy pohár whisky-t.
- Jöttem feszültség levezetni – gurítottam le rögtön a torkomon.
És kőkemény 2 óra múlva már leittam magam a sárgaföldig. Esküszöm még Bobot is egy bombázónak láttam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése