2016. február 20., szombat

02. CXI. Fejezet

Dorian

Lassan a sajgó arcomhoz nyúltam, és letöröltem a kicsattant számról a vért. A testem elkezdett forrósodni a dühtől, a gyomrom görcsbe rándult. Másodperceken belül megjelent anya is.
- Hogy beszélsz erről a rendes lányról??? Tehát akkor én is csak egy két lábon járó punci vagyok neked??!! – tette csípőre a kezét.
- Ne avatkozz ebbe bele! – intette le apa egyből.
- De beleavatkozok! Mert megint elmentek neked otthonról!! – kiáltotta mutter majd felém fordult – Dorian! – sietett oda hozzám, és két kézbe fogva az arcom, maga felé fordította – Had nézzelek kisfiam… nagyon fáj? – nézett szomorúan a szemembe az ő mézbarna szemeivel, amiknek szintén össze volt szűkülve a pupillájuk. Nem csoda, ő is ideges volt. Ezt a tulajdonságom pedig tőle örököltem.
- Semmi baj anya – ráztam meg a fejem.
- De van baj, Dorian Costa Mendez! – csattant fel – Vérzik a szád, édes fiam!
De mielőtt bármit szóltam volna, fater is közbeavatkozott. Megint. Jó szokásához híven.
- Állj félre az útból, Sonia! – ragadta meg anya vállát, és durván félredobta a közelemből. Láttam, ahogyan Nero meghökken mellettem, nekem pedig felment a pumpám, az én pupillám is most már vészesen összeszűkült, a pofon helye is égetett, és éreztem, ahogy belülről forrok. Megragadva apám gallérját, egyenesen a falnak löktem.
- NE MERJ MÉG EGYSZER KEZET EMELNI ANYÁRA, ÉS NE MERD A SZÁDRA VENNI A HERCEGNŐMET A JELENLÉTEMBEN! NEM ÉRDEMLED MEG, HOGY AKÁR EGY KURVA SZÓT EJTS IS RÓLA, DE MÉG AZT SEM HOGY GONDOLJ RÁ!! HÁLÁT KÉNE ADNOD AZ ISTENNEK, HOGY MEGENGEDEM, HOGY RÁEMELD A TEKINTETED!! – keltem ki magamból, és apám szemeibe néztem szinte vicsorogva, amik gonoszul felcsillantak.
- Már kiabálunk is, te kis söpredék..? Elfelejtetted, milyen nagyot is tud ütni a kezem? Előszedjem a vasszegélyes nadrágszíjamat? Hiányzott már?! – húzta egy undorító vigyorra a száját, én pedig elkomorodtam.
- Nem… Nem felejtettem el. De nem fogom hagyni, hogy még egyszer kezet emelj rám! NEM fogsz még egyszer megverni, NEM fogom ezt még egyszer elviselni, elegem volt!! Mert most már visszaütök!
- Óóóh igen?! Próbáld csak meg! Gyerünk! Itt vagyok, üss meg!
Erre elborult az arcom, és elvigyorodtam.
- Óhajod számomra parancs – lendítettem az öklömet, de valaki megragadta hátulról.
- Elég, Dorian!
Stefan hangja volt.
- Eressz Stefan – szóltam halkan, szinte remegve az idegességtől – ERESSZ MÁR! – ordítottam el magam, miközben próbáltam kicsavarni a kezéből az öklömet, de hátrarántott, és hátulra szorította, feltolva a lapockámig, mire felordítottam, és térdre estem.
- Nyugodj le Dorian, a kurva életbe már!!
- Ne bántsd! – jelent meg mellettünk rögtön Nero – Stefan, ne bántsd őt!!
- Nem bántom, dehogy bántom őt – válaszolta Stefan zsigerből, és kissé lágyított az arckifejezésén, és a szorításán is.
- ELÉG LEGYEN, ELI !!! – ez anya hangja volt, ahogyan védelmezően elénk, a három gyerek elé áll, és a tekintetével, szinte kiszuggerálja apa lelkét, aki éppen egy gyertyatartóval (?) indult meg felénk – Elég legyen… ma vendégünk van, nem? Viselkedj rendesen!

Körülbelül fél óra múlva csendesedtek a kedélyek, és mindenki lenyugodott. Én kiültem az ablakomba, és az egyik lábamat pihentettem az ablak szegélyen, a másikat meg kilógattam az ablakon kívülre, közben bentről háttérzajként ment a TV-ben az időjárás jelentés, én pedig lenyomtam a cigi tartóban az arany marlboromat és utoljára kifújtam a füstöt.
- Óóóh faszom, vihar lesz? – jegyeztem meg magamnak, és hunyorogva szuggeráltam az eget – Egy kurva csillag sincs az égen, Herold – néztem a macira az ágyamon – Ne félj, majd megvédelek – vigyorodtam el. Egy plüss medvével tárgyalok.
- Dorian… - jött ki fürdőből egy szál toppban, és picsanadrágban a Hercegnőm, frissen meg mosott vizes hajjal, illatozva. Nem mellesleg, melltartó nélkül. Ahogy ráemeltem a tekintetem, és a szemem levándorolt a csöcseire, akaratlanul is egy rókavigyor kúszott a képemre. – Kivel beszéltél?
- Csak Herolddal beszéltem meg az időjárást – lendültem be az ablakból, és most már mindkét lábam bent pihent a házban.
- Hogy érzed magad? – törölte meg sietve a haját, és lehajolva, jól megnéztem azokat a szép kerek popsikat is.
- Most már tökéletesen, Baba – haraptam egy perverz vigyorral az alsó ajkamba Magára nézett, és enyhe pír kúszott az arcára.
- Disznó – jegyezte meg rögtön, és mellém lépdelve megfogta az arcom, és végigsimított a kicsattant alsó ajkamon – Fáj?
- Nem – vágtam rá – Egyáltalán nem – nyaltam meg, majd elvigyorodtam – Miattam csak ne fájjon a kis Hercegnő csinos feje. Ha sokat aggódsz, korán ráncosodni fogsz, annak meg nem örülnél, gondolom.
- De… - itt közelebb húztam magamhoz a derekánál fogva, és a mellei közé fúrtam az arcom, és beszippantottam az illatát. Ezzel nem lett volna semmi baj, ha a nadrágomban pihenő farkam nem lenne ennyire érzékeny a Hercegnő jó testére. Alig várom, hogy végre én is megbaszhassam őt. Akkor végre tudná, hogy milyen valakivel egy igazán jót szexelni.
- D… Dorian!
- Cccst… - szóltam rá rögtön, és még közelebb húztam – Így maradhatnánk egy kicsit?


Mimoza

- Rayne… - szóltam ki elhalt, nyekergős hangon, mikor már a zuhany alól is kijöttem, és az enyhén hullámos hajam törölgettem. Fájt a szemérem csontom, fájt ott belül is, és a popsim is. És a hajhagymáim is kezdenek szanaszét, menni annyit tépett már meg. A szemeim is égtek, a torkom is fájt. Kezdtem azon gondolkodni, hogy nem kéne sikítanom a meneteknél, mert csak berekedek utánuk, az meg tök fölösleges.
- Ajjj – nyögtem fel, és ásítottam egyet. Hirtelen nagyon fáradt lettem, és az egyetlen vágyam az volt, hogy aludhassak egy jó nagyot. Mindig ez van, miután csináljuk, (igaz annyiszor nem csináltuk..) kifáradok. De az a szadista állat nem válaszolt. Felvettem egy bugyit, és Rayne egyik sötétszürke ingjét, és kisántikáltam onnan. – Rayne….?
Még mindig semmi.
- Rayne! – néztem körül, még az ágy alá, és a szekrénybe is benéztem, de az égvilágon semmi nem volt. Kimentem a szobából, és lebaktattam a lépcsőn (minden lépés fájt). Cordelia és Brad már otthon voltak, biztos nem rég érkezhettek meg, miután elmentem fürdeni, mert ők a buli után elmentek még valahova.
- Mimi! – örült meg nekem Rayne anyukája – Hogy érzed magad, kicsim? – sietett oda hozzám, és leguggolva, kisimított egy hullámos tincset az arcomból – Sírtál? Az idióta fiam csinál veled megint valamit?! – kapta fel a vizet, de megráztam fejem.
- Nem – kamuztam – Hol van Rayne?
- Elment – jelent meg Brad is, kikötve a nyakkendőjét – Nem rég. Lesápadtam.
- M… mi? Hova?!
- Azt nem mondta.
- Úristen… - sápadtam el, és vészesen szemeztem a bejárati ajtó mellett lévő tornacipőmmel.


Joshua

Éppen az arcom jegeltem le a konyhában, háttérben üvöltött a tv, és a fekete samsung galaxy s4-met szuggeráltam, azt várva, hogy megcsörrenjen. Közben kint dörgött és villámlott, mint a picsa. Vihar keletkezett, az esőcseppek keményen verni kezdték az ablakot, én pedig egyre idegesebb lettem. Biztos voltam benne, hogy Mimi felhív. Hogy mi van velem, jól vagyok-e. Hacsak az a geci nem csinált vele valamit. Akkor pedig kinyírok valakit.
Mikor azt hittem már végre elzárhatom... megint megjelent az a hátracsapott hajú, fültágítós, tetkós kis stricigyerek. Mint holmi isteni sugallat, pont akkor szólalt meg a csengőnk, mikor erre gondoltam. Feltápászkodtam a székemről, letettem az asztalra a jeget, felkaptam egy szürke kissé koptatott atlétát, és az ajtóhoz léptem, majd kinyitottam azt Ám a kishúgom helyett, ami fogadott, az egy Rayne volt. Bőrig ázva, kócos vizes, homlokba zúduló hajjal. És természetesen pont akkor villámlott, amikor megláttam, így még parásabb volt a srác.
- Szia, Josh.
- Szia Rayne.
- Hogy érzed magad?
- Most, hogy látlak, egyre szarabbul. Minek jöttél?
- Mimi miatt. Mit műveltél vele?
- Heh…? – emeltem fel a fél szemöldököm flegmán és rendkívül kulturáltan. Erre elborult az arca, és a következő pillanatban egy ököl csattant az arcomba, és az a geci belépett a házamba.
- MIT MŰVELTÉL VELE?!!! – ragadta meg a galléromat.
- Miről beszélsz?! – ocsúdtam fel a fájdalomból hirtelen és az adrenalin másodpercek alatt elöntött.
- MI VOLT AZAZ EGY-KÉT DURVA DOLOG?!! HOZZÁ ÉRTÉL?! HOZZÁ MERTÉL ÉRNI, ÚGY?!
Először fájdalmasan, és értetlenül meredtem rá, majd fokozatosan megvilágosodott az elmém és elvigyorodtam. Már értem.
- A húgomról beszélsz?
- KI MÁSRÓL TE GECISZÁJÚ?!
- Óóóh hát te mondtad, hogy dugjam meg, nem?
Hatásszünet következett. Szerintem idő kellett neki hogy eljusson az agyáig az információ.
- MEGDUGTAD?!!! – ezt akkora hangerővel mondta, hogy szerintem megsüketültem, a szeme fehérje vérben forgott, a homlokán és a nyakán kidagadt egy ér.
- Nem, még nem – töröltem le, a szám sarkáról a véremet – Deee… - folytattam – Legyen elég annyi, hogy szegényke hiába ellenkezett annyit, hiába sírdogált, azért valamimet bele tudtam dugni – emeltem fel a mutató és a középső ujjamat és gonoszul elvigyorodtam, mire a feje jól láthatóan elborult. Az íriszei remegni kezdtek, és a torkomhoz kapott.
- MEGÖLLEK!!!! – ordította a képembe – NEM ÉLED MEG A HOLNAPOT TE UTOLSÓ SENKIHÁZI!!! MIT MŰVELTÉL VELE?!! HOGY MERTÉL HOZZÁÉRNI!!??! – emelt fel a nyakamnál fogva, és kihajítva a konyhába, nekibaszott a pultnak, ami által úgy bevertem a derekamat, hogy biztosra vettem hogy az végig lila lett. Majd felkapta a pulton lévő kést, megmarkolta két kézzel, és egy óriási lendülettel fellendítette, de mielőtt belém vághatta volna, egy ismerős hang törte meg a csendet, és egy vizes kis valami csimpaszkodott rá a colos karjára.
- ELÉG!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése