2015. október 27., kedd

CLI. Fejezet

Nero

            Akkor ott, nem érdekelt Sasuke sem Diana. Pedig, hogy tegyek egy kis kitérőt, érdekes dolgokat találtam a telefonjába a kedvesemnek. Valamelyik délután Sasuke nagyba aludt, én pedig rafináltkodtam és a telefonjának az ujjlenyomat érzékelős Home gombjához odaillesztettem Sasu hüvelykujját, így fel tudtam oldani a készüléket. Nem elég, hogy rengeteget telefonáltak (!), de tudjátok még miket találtam a Dianaval való messengeres beszélgetéseiben?! Na, megmutatom, aztán visszakanyarodhatunk Naokihoz, csak ez fontos, hogy értésétek min vagyok folyamatosan kiakadva…
Az első az a párbeszéd, amikor még augusztusban volt az a nyaralásunk és hazafele a kocsiban ültünk. Elől vezetett Narou és Sasuke ült az anyóson. És folyamatosan telefonozott… Na, ez volt az akkori aktuális bájcsevely:

Sasuke Matsuko
Elegem van:@@

Diana Clark
Naaa mi történt??:OO<3

Sasuke Matsuko
Tudod meséltem anno Narourol…

Diana Clark
Igen?? Mi van vele??:O

Sasuke Matsuko
Nero itt cicazik vele, amikir ez a hulladék már 2x megeroszakolta 1x majdnm megölte, elrabolta stb -.-””
Ez a fasszopo itt flortolget velee..
Ez a hülye kurva meg nemhogy hárítaná még válaszol is neki!!!:@

Diana Clark
Miért miket mond???:@:(

Sasuke Matsuko
Hát az a geci itt mindja neki h tetkót fog csináltatni amihez Nero adta az ötletet és h ő fogja először látni a csaladjan kivul…
Meg itt eldumalgatnak a tetkoriol -.-
Utána ilyen nyálasan megkérdezi tőle Nero h bekapcsolja-e neki a rádiót:@@
nem hiszem el -.-”

Diana Clark
Aaahhjjj drága szard le!!! Ne foglalkozz vele!:/<3<3 nem érdemli meg a figyelmedet!! Enyhén mazo lehet ha azzal a fasszal törődik helyetted…

Sasuke Matsuko
Ja de felbasz agyilag… Mind a kettőt szet vernem…

Diana Clark
Naaaa nyugiiii én szeretlek:P:)<3

Sasuke Matsuko
Olyan jo h vagy nekem!:D<3

Na, szerintetek??? Én halálosan kiakadtam már csak itt! De ez még semmi… Még hátra van a java… Nem elég, hogy itt lekurvázott engem (!), de még itt szívecskéznek meg minden… Holott elvileg csak barátok, ahamm persze… Na itt a kövi adag, ez pár napja lett írva:

Sasuke Matsuko
Hello hello !:D

Diana Clark
Naaa csoda h írsz:):)

Sasuke Matsuko
Ne haragudj csak volt egy balesetem es totál karra ment a telom…
Meg en is de mar mind a ketten jól vagyunk:D

Diana Clark
Miiii????!!!!:O:O:Oo
Mi történt???!!!

Sasuke Matsuko
Reszegen kocsiba ültem Rayneval es ahogy elindultunk egy kamion alatt kotottunk ki xdd eltört a lábam, a középső ujjam meg a koponyám is betört…
De nem sokára már csak az ujjamon lesz sín mer a lábamról leszedik majd…
Az ujjam jobban szet tört mint a lábam…!

Diana Clark
Úristen ez nem vicces te hülye gyerek!!!!!
Meg is halhattál volna!!!!
Te állat!!!

Sasuke Matsuko
Hat ez van:D

Diana Clark
Remélem többet nem csinálsz ilyet…:(
Ám akkor ezért volt olyan ellenszenves és bunkó a csajod… Biztos ki volt akadva.

Sasuke Matsuko
???
Hogy éted ?

Diana Clark
Rá írtam még anno h mi van veled…
Mert nem írsz meg nem veszed fel a telefonod meg semmi és beszólogatott!:D
Figyeld!
Diana egy fényképet küldött.
Diana egy fényképet küldött.

Sasuke Matsuko
Jaj de hulye:DDD
Ne foglalkozz vele csak ideges volt…
Kórházba feküdtem kómában megértem bar elég kemény …:DD
Az a beszólás neked h mit all a pecked :Dxd

Diana Clark
Hát de mit áll neki na:D:D mi csak spancik vagyunk<3

Sasuke Matsuko
Yepp :D<3

Diana Clark
Képzeld amúgy nem sokára megyek Angkorvatba:D:Dd<3

Sasuke Matsuko
Na hh??!:0

Diana Clark
Hát meglátogatlak:P:$

Sasuke Matsuko
:$$
De cuki!
Most komolyan?!

Diana Clark
Igen komolyan!!<3

Sasuke Matsuko
Dejooo!!!:0:D<3

Diana Clark
Mit fogsz csinálni ha meglátsz?:$

Sasuke Matsuko
Szanaszet olelgetlek!:D

Diana Clark
Puszit is kapok?:$

Sasuke Matsuko
Kapsz :-*

Diana Clark
Ez aaaz<3<3

Sasuke Matsuko
<3

Na, ennyi volt! Szerintem, Sasuke is érezhette, hogy valami nem okés közöttünk, mert én ezek után komolyan bepöccentem! Csak nem akartam vele újabb vitába keveredni… Pedig még volt min kiakadjak (képek, amiket küldözgettek egymásnak… khm Sasuke félmeztelen képei, plusz a csaj is ilyen csöcskidobós meg egész alakos képeket küldött neki). Na mindegy. Az már csak az utolsó csepp volta a pohárban, hogy azt kellett látnom amit, amikor kijöttem a suli kapuján… De most nem pont ez volt a lényeg. Hanem Naoki!
- NEEEM!!! – ordította el magát Narou és szinte egyszerre lódultunk meg mindannyian az úttestre.
- Úristen!!! – kaptam a kezem az arcom elé, és azonnal könnyek szöktek a szemeimbe.
- NAOKII!!! – térdelt le Narou az öccse mellé, aki körül vértócsa honolt és semmilyen életjelet nem mutatott.
- Gyorsan a mentőket!! – sipákolta Lena teljesen transzba esve. Mimi totálisan ledermedt és mozdulni alig tudott. Rayne előkapta a telefonját és idegesen a hajába túrva tárcsázni kezdte a mentőket.
- NAOKIIIII!!! – kiabálta Narou teljesen magánkívül.
- Ugye nem gázoltam halálra??!! – jelent meg a sofőr, aki elütötte őt – Édes istenem – fogta a fejét és látszott rajta, hogy a pulzusa az egekbe szökött.
- TE ROHADÉK!!! – kapta fel Narou a fejét a sofőrre, majd felállt és a hátsózsebéből előrántotta a pisztolyát, azzal a szándékkal, hogy ő most lepuffantja az öccse merénylőjét.
- NEEE, NAROU!! – csimpaszkodtam bele a karjába és könnyezve meredtem fel rá, de szerintem jelenleg azt sem tudta, hogy ki vagyok.
- HAGYJ BÉKÉN!!! – rántotta ki magát és durván ellökött, majd ismét az emberre szegezte a pisztolycsövét, remegő kézzel. De ekkor Rayne lépett mellé és kicsavarta a kezéből a fegyvert, ami a földre esett. Leon gyorsan odament és elrúgta Narou közeléből.
- NEM, NEM, NEM!!! HAGYJÁL BÉKÉN, HAGYJÁL MÁR TE FASSZOPÓ, ERESSZ EL!!! ERESSZ MÁR EL VAGY MEGÖLLEK!!! ROHADJATOK MEG!!! DÖGÖLJETEK MEEEEG!!! – rángatózott Narou vadul, mint, akinek rohama van – EZ A TE HIBÁD!!! – nézett rám idegesen – MEG A TIÉD MATSUKO!!! ÉS A TIED IS CRUSADER!!! ÉS MINDENKIÉ!!!!
Rayne alig bírta lefogni.
- Arra nem gondolsz, hogy a te hibád, te nyomorék??!! Állj le, ez nem segít!!! – rivallt rá Rayne ingerülten, mire végül Narou térdre rogyott és ott ordítozott tovább. Mimihez siettem, aki csak állt ott lefagyva, az élettelen Naokit nézve, könnyező szemekkel.
- Mimi – öleltem szorosan magamhoz sírva és akkor már mindkettőnkből a zokogás tört fel. A mentő pár percen belül megérkezett. Naokit felpakolták a hordágyra, és még a kocsiban újraéleszteni próbálták. Narou a mentőautóval ment.
- Menjünk utána, nem hagyhatjuk, hogy valami őrültséget csináljon!! – kapkodtam idegesen.
- Ezzel egyet értünk, gyere Mimi! – fogta meg Rayne Mimi kezét, és a kocsijához siettünk. De megtorpantam és Sasuke meg Diana felé néztem. A csaj sírt (?) és Sasuhoz bújt. Aki viszont eszelősen és idegesen meredt ránk.
- Te nem jössz?! – kérdeztem tőle.
- Minek menjek én, amikor ott vagy neki te?! – kérdezett vissza reflexből. Lesajnálóan megráztam a fejem.
- Undorító vagy!! – kiabáltam oda neki és ezúttal úgy téptem ki a nyakamból azt a szart, amit a parton vett nekem, hogy el is szakadt! Nem érdekel, milyen drága volt… De nekem nem kell! Ledobtam a betonra, és Mimiék után siettem, akikkel elhajtottunk a kórházba. Mire beértünk, Narou a váróban ült, idegesen fel alá járkálva.
- A műtőben van? – kérdezte Mimi, de az alany nem felelt semmit, csak járkált. Aztán megállt, a hajába túrt, a plafon fele meredt, megrázta a fejét és járkált tovább. Mimi szomorúan felnézett rám.
- Üljünk le – fogta meg a kezem és Rayne kezét is, és leültünk a székekre. Idegesen várakoztunk, közben Narou még idegtépőbb járkálását figyeltük. Végül maga tehetetlenül leült, tőlünk jó távolra és a térdén támaszkodva a könyökeivel, a tenyerébe temette az arcát. Így ült órák hosszat. Nem tudjuk, mennyi idő telt el, de már esteledett, mire végre kijött egy orvos. Mindannyian egy emberként álltunk fel.
- Mi van az öcsémmel?! – kérdezte Narou hevesen és remegő hangon.
- Jelenleg az állapota instabil. Eltört mind a két karja, lába, pár bordája, sérült a nyakcsigolyája is és a koponyája is betört. Elharapta a nyelvét, több helyen felszakadt a bőre, kisebb-nagyobb zúzódásokat és karcolásokat szenvedett el. Kómában fekszik, jelenleg meghatározatlan időre a gépek tartják őt életben – motyogta az orvos együtt érzőn.
- Istenem – sütöttem le a szememet.
- És mikor tér magához? – kérdezte Narou elhaló hangon, de láttam a fején, hogy mindjárt elájul. Szó szerint rosszul volt.
- Sajnos, egyenlőre nem tudjuk. De az ő állapotában előre láthatóan kevesebb, mint egy hónap alatt fel kéne, hogy ébredjen. Ha nem fog, akkor valószínűleg meghal… Egy időpontot tűztünk ki a gépek lekapcsolására. Október 12.
Itt nyeltem egy nagyot és ismét lehunytam a szemem.
- Az pont a szülinapom – motyogtam kellemetlenül. Ez nem a legjobb alkalom, de legalább lesz mit kérnem a tizennyolcadik születésnapomra a Jóistentől!
- Értem – motyogott Narou, aztán elsomfordált, folyamatosan hajába túrva.
- Valaki segítene leírni a baleset körülményeit? – nézett ránk segítségkérően az orvos – És egyéb adatok is szükségesek, de úgy látom az úr, jelenleg gondolkodás képtelen – nézett Naroura, aki hirtelen felindulásból a kórház falába verte az öklét.
- Majd mi megyünk! – ajánlotta fel Rayne, megfogva Mimi vállát – Addig te tartsd szemmel és próbáld megnyugtatni! Talán téged nem ver agyon – utasította nekem, és félre vonultak az orvossal. Idegesen felsóhajtottam és Narou fele néztem, aki leült az egyik székre és a hajába túrva folyamatosan a fejét rázva motyogott valamit. Odamentem hozzá és leültem mellé.
- Narou… Kérlek szépen, nyugodj meg egy kicsit, és ne gondolj a legrosszabbra! – motyogtam erőtlenül.
- Te könnyen beszélsz, te már túl vagy egy ilyen traumán a Matsukoval… - sziszegett felém sem nézve. A hangja megremegett.
- Igen, épp ezért tudom, hogy most mi kavarog benned…
- Csodás – próbált felröhögni az ő stílusában, de most túl komoly volt a helyzet ahhoz, hogy nevessen bármin is, még, ha ő is Narou Silverman.
- Narou, hidd el minden rendben lesz! Meglásd! Mielőtt eljön tizenkettedike, fel fog ébredni! Csak higgy és bízz ebben! – tettem a kezem óvatosan a hátára és elkezdtem simogatni. Tudom, hogy ő Narou Silverman. Tudom, hogy ő volt az, aki kihajított az erkélyről, aki megerőszakolt kétszer, aki miatt kórházba kerültem, aki elrabolt, aki miatt Sasuke úgy bánik velem, ahogyan most és, aki csak fájdalmat okozott nekem. De most félre kell tennem minden egyes utálatomat. Az öccse, az ikre, az édestestvére jelenleg élet és halál között lebeg. Én mit éreztem, amikor Sasuke kórházban volt ilyen állapotban? És mit éreznék, ha az én testvérem, Chani feküdne most Naoki helyén? Biztosan meghalnék ugyanúgy, ahogyan Sasunál akartam meghalni… Akár Narouról van szó, akár nem, nem érdekel most semmilyen ellenszenv! Ő is ember, mert most kimutatta, hogy az…
- Nero, én ezt most tényleg nem bírom! – ütötte meg a sírós (!) hangja a fülem, amitől nem csak meglepődtem, de még jobban el is szomorodtam.
- Tudom – motyogtam és levettem a kezem a hátáról. Lesütött szemekkel meredtem az ölembe ejtett kezeimre.
- Megőrülök, ha az öcsém nem tér magához, én öngyilkos leszek! – dőlt hirtelen az ölembe és belekapaszkodott a felsőmbe és az arcát a mellkasomba fúrta és… És sírt. Óvatosan átkaroltam a fejét és igyekeztem minél megnyugtatóbb hatást gyakorolni rá.
- Megígérem neked, hogy fel fog épülni az öcséd! Rendben? A szülinapomig fel fog ébredni! – simogattam a fejét.
- Nero… - szipogott egyet – Ha tényleg így lesz… Esküszöm neked, hogy bemegyek az első virágüzletbe és az összes vörös rózsát, ami ott van, egy csokorba viszem el neked a szülinapodra… - esküdött meg nekem – Örömömben meg fogom tenni neked!
Lesütöttem a szemeimet.
- És, ha nem épül fel…?
Itt elhajolt és durván megtörölte az arcát. Vörös szemekkel meredt maga elé, teljesen megtörten. Úgy nézett és olyan volt, mint még soha. Soha nem láttam ilyennek.
- Akkor megvárom, végig nézem, ahogyan lekapcsolják őt a gépekről, és itt helyben lövöm főbe magam… - mondta elhaló, rekedtes hangon.


Rayne

            Az orvosnak a létező összes anyám kínja kutyaszarfasz gecimet is meg kellett adni. Már szinte ott tartottunk, hogy azt is meg kellett neki mondani, hogy milyen szél fújt pontban akkor, amikor Naokit elcsapta az a terepjáró. Ezután, jött az a pont, hogy fel kellett volna már hívni Scott Silvermant. Igazság szerint eddig is próbálkoztunk (nekem meg van a száma), de baszta felvenni azt a szájbakúrt telefont. Mimivel éppen a hallban ücsörögtünk kettesben. Ő ült az egyik széken, lelógatva a lábait és közben a helyi automatából vett forró csokit szürcsölgette mélán elmerengve, miközben én folyamatosan hívogatni próbáltam Silverman papát.
- Hát ezt nem hiszem el – nyomtam ki idegesen a telefont, amikor ismét sípolt egyet és bemondta az a hülye kurva a szokásos szlenget. „A hívott szám jelenleg nem elérhető, kérjük, ismételje meg hívását később! A hívott félt SMS-ben tájékoztatjuk az Ön által küldött nem fogadott hívásáról!” Hát, akkor rohadj meg!
- Nem veszi fel? – kérdezte Mimi csokis szájjal.
- Naná, hogy nem – prüszköltem leülve mellé.
- Nyugodj meg – fogta meg a kezem.
- Én nyugodt vagyok – vágtam rá kapásból.
- Én nem – motyogott – Engem ez most nagyon felkavart. Szegény Narou… Kb. ugyanazt érezheti most, mint, amit én nálad legutóbb…
- Jha… Csóri most eléggé ki van – húztam el a szám. Már kezdem én is megsajnálni azt a faszfejt. Először kezd kimutatni emberi érzelmeket, talán még a végén kiderül, hogy még sem vámpír…
- Milyen rossz lehet már neki… Az ikre fekszik kómában. Nagyjából el tudom képzelni, milyen érzés lehet attól a tudattól félni, hogy elveszítheted a tesódat… Akivel egy egész élet köt össze már születésetek óta… Istenem, meghalnék, ha Joshuával történne ez! Ha hazamegyek, mindenképpen szét kell ölelgessem és neki is el kell mondanom, hogy mennyire szeretem! Úgy, mint neked!
- Tudom, Mimi – motyogtam magam elé bámulva.
- Fel is hívom, hogy ne aggódjon – ugrott le a székről és kicsit félre állt, hogy telefonálhasson. Eközben nekem is megszólalt a telefonom. Egyből magam elé kaptam, de elolvasva a hívott fél nevét, csak megforgattam a szemem. Természetesen nem Scott volt.
- Lökjed – vettem fel a telefont.
- Nero veled van? – kérdezte kicsit idegesen Sasuke.
- Jha, még a kórházban vagyunk, mer’?
- Szólj neki, hogy a bátyja már rajtam keresi…
- Te neked meg mi bajod van? – kérdeztem – De úgy őszintén!
- Azaz ölelés a bajom…
- Nevetséges vagy! – röhögtem fel hitetlenül – Te is ugyanezt csináltad, szintén egy olyan személlyel, aki elvileg nem fontos neked! Dianának kinyalod a peckét, miközben Neroval úgy bánsz, mint egy ronggyal! Nem mellesleg történt egy kurva baleset, neked meg a szemed se rezdült! Te sem vagy jobb ember Silvermannél! – nyomtam ki dühösen a kurva telefont.
- Ki volt az? Scott bácsi? – kérdezte Mimi elém állva.
- Nem, Sasuke – morogtam.
- Mit akart?
- Hagyjuk – legyintettem és szorosan magamhoz vontam. A két lábam között állt én pedig a derekánál fogva szorítottam magamhoz, miközben a homlokomat a vállán pihentettem. Ő pedig lassan átkarolta a nyakam és megsimogatta a fejem.
- Mi az, Rayne?
- Semmi. Csak szeretlek – motyogtam tőlem nem megszokott módon.
- Én is téged! – puszilta meg a fejem – Gyere, menjünk, nézzük meg, hogy van Narou – javasolta elhúzott szájjal. Ez most engem teljesen lesokkolt. Mi lesz Naokival…?

Első évad vége.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése