2016. január 27., szerda

02. CVII. Fejezet

Dorian

A kis törpillát könnyekig meghatotta ez az egész, hogy ennyien összegyűltek a kis szülcsinapcsijára és énekelnek is neki. Csórika tényleg be is könnyezett, a szája elé kapta a kezét és látszott rajta, hogy komolyan mindjárt elbőgi magát. A hercegnőm nagyba kamerázta az eseményt, hogy a drága kis mindene 18 éves lesz, minden oldalból le lett kamerázva, és szerintem még ő énekelt a leghangosabban. Amúgy mindenki nagyba tolta a szülinapi nótát, csak én meg Narou nem.
- Boldog szülinapot Mimiiii, boldog szülinapooot – fejezték be a dalolást, és letették az erdei gyümölcsös fagyi tortát az asztalra, amibe egy 18-as szám volt beleszúrva, és egy marcipán kistigris volt a tetején, aki egy napraforgót fog a szájában. Milyen eredeti.
- Most már elfújhatom, igaz?? – nézett körbe tanácstalanul, mint valami gyerek, mire a nőm (imádom ezt kimondani. Annyira odamennék most is lesmárolni, jól a popsijába markolva, de mások előtt próbálunk diszkrétek lenni. Nem, nem, azért mert én akarom és én megjavultam, megszállt a szent lélek, én lettem Szent Dorian Costa Mendez, és az erkölcsi mércém a fellegeket súrolja, hanem mert a babám nem akar balhét) lemondóan mosolyogva megrázta a fejét, és megsimogatta a barátnője buksiját.
- Igen, Mimi. Most már elfújhatod.
- Ez az!! – csapta össze a szülinapos tenyerét, és vett egy nagy levegőt. De akkorát geci, amekkorát azaz elcseszett farkas vehetett, abban a még jobban elcseszett három kismalacos mesében. Konkrétan szerintem ki akarta fújni a tortát az ablakon. Még bent is tartotta egy ideig, (azt hittük megfullad) majd kiengedte azt a komplett Floyd hurrikánt. Nem volt meglepetés hogy elfújta a gyertyát, (hát, ha ez nem fújta volna el azt a szart, akkor szerintem semmi) szóval szeletelhettük fel a tortát. Rayne anyucija vágta szét nekünk egyenlő szeletekre, és mindenkinek külön kistányérra helyezte. Persze az első szelet az ünnepelté volt, de a második szeletet követeltem magamnak. Mondtam már, hogy édesszájú vagyok… de úgy gecire? Mondtam? Oké. Utánam Naoki kapta a tortát, aztán Nero, Narou, Stefan, és végül Rayne. A maradék két szelet pedig Cordelia-é és Bradé volt. Nagyban ettem jóízűen a szeletemet, és közben vészjóslón szemeztem egy óriási csokoládé darabbal a hercegnőm tányérján. Egy pillanatra elfordult a barátnője felé, én pedig addig egy rutinos, gyors, kecses mozdulattal el is csentem az említett darabkát a tányérjáról, és rögtön bekaptam. Persze mikor visszafordult rögtön észrevette, és morcosan rám nézett, addig én a számban a villámmal tök ártatlanul, amolyan „mi az? Mesélj” ábrázattal meredtem vissza rá.
- Ne lopkodj! – húzta el tőlem a tányért, és durcisan méregetett.
- Ééén? Sose csinálnék olyat hercegnő, hiszen a lopás bűn! – kaptam a szívemhez „megsértve”, majd végül elvigyorodtam, ő meg amolyan „Javíthatatlan” félén megforgatta a szemét, de közben mosolygott. Hát igen, őt nem tudtam becsapni.
- Kéred az enyémet is? – fordult felém a bátyám, egy idő után a csoki darabot átrakva a tányéromra – Nem bírom megenni.
Rögtön egy sokat sejtő vigyorral meredtem rá.
- Hol itt a kérdés, drága testvérbátyám? Természetesen – kaptam be egy jól irányzott mozdulattal azt a falatot is, amit a tányéromra pakolt. Végül mikor mindenki megette az adagját, (Narou és Naoki nagyban elemezgették, hogy azt az egy cseresznyét melyikük egye meg a nagy tányér közepéről, amin a torta volt. Végül én, hogy haladjunk, feláldoztam magam nehéz szívvel, és megettem helyettük. Természetesen el lettem küldve a kurva anyámba, amire gúnyosan „ejnye-bejnyén” ciccegtem egyet). Ezután kezdődhetett az activity. Két csapatba kellet osztani minket, és mivel páratlanul voltunk (heten) ezért Bradnek is muszáj volt beszállnia, és Cordelia vezényelte le a játékot.
Első csapat: Én, Nero, Narou, Naoki. (Jó összeállítás…)
Második csapat: Mimi, Rayne, Stefan és Brad.
És kezdődhetett a játék. Nos hát… Kő-papír-olló miatt (amit Coloskával folytattam le) a mi csapatunknak kellett kezdenie. Először Naoki ment ki a csapatból, és húzott egy kártyát. Körül kellett írnia valamit.
- Hát… ez egy… öhm.. – vakarta meg a tarkóját – Ami… Ajj, nem húzhatnék másikat? – nézett könyörgően a játékvezető Cordeliara, aki engedékenyen bólintott egyet.
- Miért, mit húztál? – kérdezte a bátyja tőle, mire Naoki bokor pofával válaszolt.
- Amalgámtömés – emelte meg a fél szemöldökét, majd húzott még egyet. Végül húzott még egyet, ahol mutogatni kellett. Először valami nagyot és hosszúkásat mutatott.
- Fasz – vágtuk rá egyszerre Silviával, mire egymásra néztünk. Ő morcosan, és utálattal elfordult, én pedig gúnyosan elvigyorodtam. Naoki pedig csak megrázta a fejét, és valami olyasmit motyogott, hogy „megint kezdődik”. Közben mutogatott tovább, ide-oda hadonászott, még zseblámpát is hozott illusztrációnak, mi Silvikével mindenre tippeltünk „fasz, amelyikre zseblámpát szereltek” „világító óvszeres bráner” „szentjánosbogár pénisz” de végül a babám találta el hogy világítótorony, pont az utolsó pillanatban, mielőtt lejárt volna az időnk… Mert, hogy mi feltartottuk addig, és szegény szerelmem nem tudott megszólalni.
- Kösz, Nero – ült vissza szellemileg lefáradva Naoki a kanapéra, és megforgatta a szemét, mire Neruci csak kedvesen vállon veregette.
- Szívesen.
Következőleg a másik csapat húzott, pontosabban a Colos. Mármint a fiatalabbik. (Az apja még Raynenál is magasabb. Minimum fél fejjel.)
- Edward király erkölcsi hanyatlása – nyögte be mellőlem Narou, mire Rayne amolyan „meghalsz” nézéssel illette, Cordelia pedig rászólt, hogy de hát a fia nem is a mi csapatunk van. Rayne a befőttes üveget húzta körülírásnak amúgy. Aztán ismét a mi csapatunk jött, és most Nerucim vonult ki, ő a mutogatást húzta.
- Broki – vágtam rá rögtön, mikor valami henger alakút formált a kezével. (Ha ő van kint, még inkább rosszra fogok gondolni. Csak rá kell nézni és már mocskos gondolatok járnak a fejedben.) Pókerarccal bámult vissza rám, és megrázta a fejét.
- Vibrátor? – próbálkoztam tovább, nagyon koncentrálva, de még hevesebben megrázta a fejét.
- Te nyomorék, nem látod, hogy az egy dildó? – csattant fel Silverman, Nero pedig egy mélyet sóhajtott, és ezután folyamatosan inkább Naokinak mutogatott, aki a lassú, nagypapa agyával, az utolsó pillanatban (mikor Nero rábökött épp a kisasztalon lévő darabra) nyögte be, hogy amúgy zseblámpa volt. Hát, ha Nero ilyen farok állítóan fogja azt a kibaszott zseblámpát, én haljak meg mindennap a kezébe adok egyet.
Sok érdekes húzás volt amúgy. Például mikor Brad kihúzta a széndioxidot, vagy én a rakott krumplit, és a bátyám a kenyérpirítót. Végül a második csapat nyert, de egyöntetűen (Narou és én) egyetértettünk abban, hogy ez csak azért volt, mert náluk volt felnőtt is (igaz, mi is azok vagyunk már, de leszarom). Nero és Naoki pedig csak, mint sorstársak egymásra néztek, megrázták a fejüket és gratuláltak a nyertes csapatnak. AKIK CSOKIT KAPTAK JUTALOMNAK. Természetesen a bátyámtól elcsentem az övét, és a colos zsebéből is, bár azt engedély nélkül.


Mimoza

Az activity után tartottunk egy kb. 10 perces „pihenőt”, mikor is mindenki evett, ivott kedve szerint. (A colosom kiakadt, hogy az ő nyeremény csokija eltűnt.) Aztán közkívánatra következett a jenga nevű építő kockás játék, aminek ugye az a lényege, hogy bitang magasra egymásra van rakodva ez a baszás, és úgy kell kiszedni ezeket a fa baszásokat, hogy a nagy baszás ne essen össze. Jól magyarázok igaz? Na szóval azt játszottuk. Körbe ültük a kis asztalt, amire Stefan nagyon koncentrálva (és nagyon ügyesen) felépítette az említett… baszást és mikor kb. 2078-ban végzett vele, elkezdhettük. Ennyire még nem izzadtam le gyerekek, de szerintem a többiek sem. Neruci még a nyelvét is kidugta oldalra, annyira koncentrált, hogy ne dőljön le nála a torony. Elsőként Raynenál borult le, ugyanis ő, hogy is mondjam… túl hevesen húzta ki azt a kis fa baszást, így egy nagy lendülettel leomlott az egész. Aztán, mikor Stefan ismét felépítette újra, utána Naokinál bomlott le. Aztán nálam (nem vagyok épp a kézügyességemről híres), aztán Doriannal (igen és csóri Stefan építette fel mind ahányszor leborítottuk, így szegény szerintem mini stroke-t kapott a játék végére). Végül Neronál (kurva ügyes kézügyessége van, ezt Dorian meg is jegyezte neki, igaz egy perverz vigyorral) és igen… Narou nyert, aki kurvára örült a faszának, és mindenki orra alá dörgölte, hogy ő nyert. Ez Raynust viselte meg a legjobban, mert ő akart győzni. Hát igen, nem tud veszíteni.
- Láttad, Naoki? – húzta ki magát büszkén Narou, mikor már öltözködtek estefelé, hogy ők most hazamennek mindannyian (kicsit szomorú voltam, mert nagyon jól éreztem magam) – Én nyertem!
- Igen, igen láttam – rázta meg a fejét lemondó mosollyal az öccse, miközben húzta fel a cipőjét.
- Dicsérj már meg!
- Ügyes vagy, Narou – kuncogott Naoki, és megpaskolta a bátyja fejét, aki elcsapta a kezét.
- Nem vagyok gyerek Naoki, ne tapogassál! – csapta el az öccse kezét – Na menjünk már, mit tököltök? – kiáltott hátra a még szedelődzködőknek, és nagy hévvel ment volna ki az ajtón, de beleütközött valakibe, akinek a láttán, megfagyott az eremben minden vér.
- Mit jössz nekem Hófehérke, nem látsz a szemedtől, kinyomjam?! – kiáltott rá az ajtóban szobrozó illetőre, utalva a hamvas hófehér bőrére.
- Narou viselkedj… - morogta neki oda az öccse.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése